Buffalo – Boston 4:2 (kon.) | Toronto – Arizona 2:1 (2:1 po s.n.) | Philadelphia – Columbus 5:4 (kon.)
Pittsburgh – Minnesota 5:2 (kon.) | Ottawa – Florida 2:4 (kon.) | Detroit – Calgary 3:2 (po pr.)
Tampa – Nashville 4:2 (kon.) | St. Louis – Montreal 5:1 (kon.) | Dallas – Vancouver 4:1 (kon.)
Colorado – Edmonton 4:2 (kon.) | Los Angeles – San Jose 4:1 (kon.)
po s.n. (2:1)
Toronto Maple Leafs
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 0:0)
Arizona Coyotes
Pátek 20.12.2013, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Toronto Maple Leafs.
    Autorem branky je JOFFREY LUPUL.
     
    Joffrey Lupul si rozpohyboval Smithe a pak jej překvapil svižnou střelou kolem levé paže! – 2:1
     
    Jako druhý jel Mikkel Boedker a po velmi šikovné kličce bekhendem zavěsil nad Reimerův beton! 1:1
     
    Gól je nakonec po poradě s videorozhodčím uznán! – 1:0
     
    James van Riemsdyk dokázal dostat puk mezi Smithovy betony, kde nám kotouč zmizel z dohledu. Brankář Phoenixu zajel až do své branky a vše bude muset zkoumat videorozhodčí!
     
    64:34
    Ribeiro schovanou přihrávkou našel na brankovišti Boedkera, jenž sice puk zasáhl, jenomže to bylo málo! Reimer nakonec kotouč našel a schoval jej pod rukavici.
     
    64:13
    Kesselova střela zpoza obránce jen těsně minula pravou Reimerovu tyč!
     
    63:51
    Van Riemsdyk dlouho avizoval přihrávku přes brankoviště, nakonec si vše rozmyslel a rozhodl se sám zakončit, Smith s vypětím všech sil prostor u své levé tyče ubránil!
     
    62:03
    Rielly teď jel ze strany sám na Smithe, ten okrajem své výstroje puk vyrazil!
     
    56:03
    Kadri krásně za sebe našel najíždějícího Kessela, jehož prvotřídní zakončení dokázal Smith zastavit! Skvělý závěr třetí třetiny.
     
    55:08
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Phoenix se po zdlouhavé snaze nakonec dočkal. Na začátku všeho byl Gunnarsson, jenž nedokázal dostat puk z obranného pásma a pak již zmiňovaná nepřesná střela Vrbaty, po níž si vzal puk MARTIN HANZAL, otočil se s ním a zametl puk za Reimera. Tento gól má pod sebou ještě dva české podpisy. Asistence: Rostislav Klesla, Radim Vrbata.
     
    51:10
    Ekman-Larsson byl sám před Reimerem, jenomže ten znovu vykouzlil zázračný zákrok!
     
    47:34
    To snad není možné, co teď Phoenix přežil! Na začátku všeho bylo upadnutí Kessela, když se hrnul za pukem. Potom ale domácí křídlo dokázalo dostat puk před branku, kde Kadri zaměstnal Smithe natolik, že puk poskakoval po brankovišti. Smith ležel na zemi a nemohl nic dělat, jenomže Reilly ve velké šanci přestřelil.
     
    41:38
    Až teď zcela sám mezi kruhy získal puk Lupul, jenomže se střelou se hodně ukvapil a to bylo hlavní příčinou jeho neúspěchu!
     
    39:49
    Boedker tečoval prudkou střelu Yandla od modré, avšak přesunující se Reimer zázračně zasáhl!
     
    35:19
    Toronto prováhalo obrovskou příležitost na zvýšení stavu! Ujelo do přečíslení tří na jednoho, Franson počkal a pak dal puk mezi kruhy Hollandovi, jenž ale Smithe neprostřelil a ani následná dorážka Lupula nebyla úspěšná.
     
    34:44
    Morgan Rielly je nakonec vyloučen na dvě minuty za hákování, minutu a čtrnáct vteřin se bude hrát při stejnoměrném počtu hráčů na ledě.
     
    34:42
    Moss jen tak vyhodil puk, avšak našel tím Vermetta, jenž se natlačil před Riellyho a jen díky zákroku domácího obránce svůj skvělý průnik nezakončil střelou!
     
    33:58
    Gilbert Brule hasil menší požár vzniklý rychlým přechodem Maple Leafs do útoku a je nakonec vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    29:44
    Yandle velmi pohotově vypálil od modré a nastala komická situace, kdy Reimer hledal puk všude, jen ne tam, kde jej měl! Tedy ve své výstroji.
     
    27:35
    Teď se velmi dlouho nevědělo, kde že vlastně je puk a vše nakonec končí dobře pro Phoenix! Smith už ale ležel na ledě a jen dílem náhody jej nikdo z domácích hokejistů po zavezení kotouče zpoza branky před ni od Clarksona nepřehodil.
     
    22:10
    Cody Franson zřejmě neměl na výběr. Phoenix by, nebýt jeho podražení Halperna, šel do přečíslení 2 na 1.
     
    21:07
    Oliver Ekman-Larsson chtěl v obranném pásmu poslat puk o mantinel ven, jenomže jej vyhodil mezi diváky. Dotírající Raymond se puku nedotkl a tak to jsou jasné dvě trestné minuty pro obránce Phoenixu za zdržování hry.
     
    18:05
    Přestože se Phoenix usadil za Reimerovou brankou, první vyloučení utkání patří jemu. Radim Vrbata podrazil Kulemina a je za to oceněn dvouminutovým trestem.
     
    15:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tento zámek již Phoenix nepřežil. První od modré nahodil Franson, Smith jeho nahození přes Halperna příliš neviděl a tak jej odrazil pouze před sebe, kde se k puku dostal TROY BODIE a bekhendovým zakončením mezi betony brankáře Coyotes otevřel střelecký účet dnešního večera. Asistence: Cody Franson, Peter Holland.
     
    03:18
    D'Amigo teď ale Smithe zaměstnal pořádně! Brankář hostí se musel roztáhnout na svém brankovišti, aby puk nepustil za svá záda.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 16. Bodie (Franson, Holland), rozh. náj. Lupul – 56. Hanzal (Klesla, Vrbata)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Phaneuf, Gunnarsson, Gardiner, Franson, Rielly, Liles – Kessel, Kadri, van Riemsdyk – Clarkson, Holland, Lupul – Kulemin, McClement, D'Amigo – Bodie, Smithson, Raymond
    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Ekman-Larsson, Morris, Murphy, Yandle, Klesla, Stone – Vrbata, Hanzal, Kennedy – Boedker, Vermette, Chipchura – Moss, Ribeiro, Klinkhammer – Szwarz, Halpern, Brule

    Rozhodčí: Devorski, Martell – McElman, MacPherson

    Diváci: 19 254
    bahis siteleri