Buffalo – Boston 4:2 (kon.) | Toronto – Arizona 2:1 (2:1 po s.n.) | Philadelphia – Columbus 5:4 (kon.)
Pittsburgh – Minnesota 5:2 (kon.) | Ottawa – Florida 2:4 (kon.) | Detroit – Calgary 3:2 (po pr.)
Tampa – Nashville 4:2 (kon.) | St. Louis – Montreal 5:1 (kon.) | Dallas – Vancouver 4:1 (kon.)
Colorado – Edmonton 4:2 (kon.) | Los Angeles – San Jose 4:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
Vancouver Canucks
Pátek 20.12.2013, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:23
    Dallas právě vstřelil branku!
    Druhá střela třetí třetiny už ale končí v síti. Dallas znovu ukázal, že i z mála dokáže vytěžit opravdu hodně. Tahle akce ale rozhodně nebyla o štěstí. V mezikruží stál s kotoučem na hokejce Erik Cole. Ten nádhernou přihrávku z otočky poslal za sebe na pravou stranu, kde už stál před polovinou prázdné branky připravený VALERIJ NIČUŠKIN, jenž nedává Lungovi šanci. Asistence: Erik Cole, Tyler Seguin.
     
    36:56
    Dallas právě vstřelil branku!
    Vzápětí je ovšem zase všechno jinak. Stars založili jako blesk z čistého nebe rychlou protiakci, která překvapila snad všechny v aréně. Hokejisté v zelených dresech se vydali na útočný výlet hned ve třech mužích. S pukem na hokejce se na levé straně útočného pásma zjevil ERIK COLE, jehož pokus si Luongo nejdříve zastavil mezi betony. Kotouč ale udržel rotaci a nakonec se dokutálalel k radosti Dallaských až za brankovou čáru. Asistence: Rich Peverley.
     
    07:38
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Nejsme ještě ani v polovině první třetiny a vidíme třetí kotouč, který se houpe v síti. Tentokrát už se ale prosazují hráči v bílých trikotech. Mike Santorelli vyslal na modré čáře do úniku skoro osamoceného CHRISE HIGGINSE. Ten měl následně dostatek prostoru na pravém kruhu k tomu, aby vystřelil a navíc přesně zamířil. Lehtonen sice šel včas do rozkleku, ale Higgins našel místo u jeho pravé tyče. Asistence: Mike Santorelli, Kevin Bieksa.
     
    04:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hodně studená sprška pro Vancouver! Hned po vhazování a vstřelené brance na 1:0, se hokejisté Dallas Stars okamžitě vrhají vstříc další útočné akci. A i v tomto případě šlo o spolupráci dvou hráčů napříč útočnou periodou domácích. Rich Peverley našel na pravém kruhu úplně volného COLTONA SCEVIOURA, jenž střelou do pravé poloviny branky Canucks překonává Roberta Luonga. Asistence: Rich Peverley, Erik Cole.
     
    04:34
    Dallas právě vstřelil branku!
    Krásná akce po několika nezdařilých pokusech Dallasu. Ve dvou hráčích si nyní domácí ofenziva rozebrala obranu Vancouver Canucks. JAMMIE BENN přebral kotouč od svého spoluhráče v mezikruží a po kličce a zmatení hostujícího gólmana zakončuje k bližší tyči. Luongo neměl příliš šancí na zachycení kotouče. Asistence: Tyler Seguin, Kevin Connauton.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 5. Jamie (Seguin, Connauton), 5. Sceviour (Peverley, Cole), 37. Cole (Peverley), 43. Ničuškin (Cole, Seguin) – 8. Higgins (Santorelli, Bieksa)


    Dallas Stars: Lehtonen – Dillon, Goligoski, Gončar, Benn Jord., Gaunce, Connauton – Ničuškin, Seguin, Benn – Roussel, Eakin, Garbutt – Sceviour, Peverley, Cole – Chiasson, Horcoff, Whitney
    Vancouver Canucks: Luongo (43. Lack) – Tanev, Hamhuis, Bieksa, Alberts, Garrison, Weber – Hansen, Sedin H., Sedin D., – Santorelli, Kesler, Higgins – Kassian, Richardson, Booth – Weise, Dalpe, Sestito

    Rozhodčí: Jean Hebert, Wes McCauley – Mike Cvik, Bryan Pancich

    Diváci: 15644
    bahis siteleri