Buffalo – Boston 4:2 (kon.) | Toronto – Arizona 2:1 (2:1 po s.n.) | Philadelphia – Columbus 5:4 (kon.)
Pittsburgh – Minnesota 5:2 (kon.) | Ottawa – Florida 2:4 (kon.) | Detroit – Calgary 3:2 (po pr.)
Tampa – Nashville 4:2 (kon.) | St. Louis – Montreal 5:1 (kon.) | Dallas – Vancouver 4:1 (kon.)
Colorado – Edmonton 4:2 (kon.) | Los Angeles – San Jose 4:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:2 (0:1, 3:1, 1:0)
Edmonton Oilers
Pátek 20.12.2013, 03:30 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Přetlačovanou ve středním pásmu poblíž obranné modré Avs vyhrál MATT DUCHENE, který s uzmutým pukem ujel sám na prázdnou hostující klec a tady už nebylo co řešit – 4:2. Asistence: Maxime Talbot a Jan Hejda.
     
    58:55
    Parenteau ani Landeskog nedokázali trefit prázdnou branku!
     
    58:08
    Branka Edmontonu je prázdná!
     
    57:09
    Nugent-Hopkins pálil z pravého kruhu přesně do šibenice, Varlamov však máchl lapačkou a udržel svému týmu vedení 3:2!
     
    56:10
    Na druhé straně domácí přečíslili obranu Edmontonu. Talbot našel Mitchella, ale také Dubnyk si připsal velmi dobrý zákrok.
     
    47:54
    Hemský se s pukem natlačil až na brankoviště, Varlamov však dokázal uhájit svou brankovou čáru.
     
    39:00
    Mitchell se s koncem hostující přesilovky řítil sám na Dubnyka, ale nepřekonal ho. Avalanche měli velkou šanci na zvýšení svého vedení!
     
    38:28
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Máme tu gól v oslabení! Cliche vybojoval na své obranné modré kotouč a okamžitě vyrazil do brejku, ve kterém ho ještě doplnil spoluhráč MAXIME TALBOT, čímž vzniklo přečíslení 2 na 1. Na konci celé akce Cliche Talbotovi nahrál a domácí bojovník si chladnokrevně poradil, když si přehodil kotouč do bekhendu a poté ho poslal do protipohybu přesouvajícího se Dubnyka. Asistence: Marc-Andre Cliche.
     
    37:57
    Vyloučen domácí Bordeleau za nedovolené bránění, přesilovka pro Oilers.
     
    35:00
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Rovných pět minut před koncem druhé části domácí vyrovnávají! Duchene individuálně zavezl kotouč až před branku a nahrál na pravý kruh MacKinnonovi, který naznačil střelu golfákem, ale místo toho kotouč parádně naservíroval před branku RYANOVI O'REILLYMU, který jen nastavil hůl a tečoval černý kus gumy za záda bezmocného Dubnyka. Asistence: Nathan MacKinnon a Matt Duchene.
     
    32:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Aktivní střídání hostí končí gólem! Hallův průnik před brankoviště byl sice domácí obranou zastaven. Útočník Edmontonu však za brankou kotouč opět vybojoval, vybruslil si před Varlamova a naservíroval lahůdkovou přihrávku RYANU NUGENTOVI-HOPKINSOVI, který měl před sebou už jen prázdnou klec – 1:2! Asistence: Taylor Hall
     
    30:39
    Z ničeho nic obrovská šance Lavin! Na konci rychlého kontru našel McGinn mezi kruhy úplně volného Mitchella. Ten měl spoustu času zamířit, ale Dubnyk jeho zakončení vytěsnil vyrážečkou do ochranné sítě za brankou!
     
    21:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí dlouhou přesilovku 5 na 3 využívají! Paul Stastny nahrál na pravý kruh TYSONU BARRIEMU, který z první vymetl šibenici nad lapačkou Dubnyka. Asistence: Paul Stastny a Matt Duchene.
     
    20:25
    Stastny minul poloodkrytou branku!
     
    Ano, je to tak. V čase 20:00 byl za nesportovní chování potrestán Taylor Hall. Domácí tak budou mít obrovskou šanci na vyrovnání.
     
    18:32
    Rozhodčí po poradě nakonec vylučují Gagnera na 5 minut + do konce utkání za krosček!
     
    18:32
    Teď se hraje jen v obranném pásmu Edmontonu. Domácí ze svého tlaku vytěžili alespoň přesilovku, vyloučen je Sam Gagner za vysokou hůl.
     
    14:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers se ujímají vedení! Po přihrávce Petryho vypálil zápěstím přesně TAYLOR HALL, Varlamov se natahoval marně! Asistence: Jeff Petry a Ryan Nugent-Hopkins.
     
    12:15
    Po závaru před domácím brankovištěm se snažil dotlačit kotouč do sítě David Perron, ale kotouč končí pod Varlamovem. Přestože je obraz hry vyrovnaný, byla to teprve druhá střela Oilers mezi tyče. Domácí už pálili 9x.
     
    03:34
    U brankoviště se dostal k dorážce Duchene, branku Edmontonu přestřelil!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 22. Barrie (Stastny, Duchene), 35. O'Reilly (MacKinnon, Duchene), 39. Talbot (Cliche), 60. Duchene (Talbot, Hejda) – 15. Hall (Petry, Nugent-Hopkins), 33. Nugent-Hopkins


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Johnson, Hejda, Sarich, Benoit, Guenin, Barrie – MacKinnon, Duchene, O'Reilly – Parenteau, Stastny, Landeskog – Talbot, Mitchell, McGinn – Mcleod, Cliche, Bordeleau. Trenér: Patrick Roy
    Edmonton Oilers: Dubnyk (Bryzgalov) – Ference, Petry, J. Schultz, N. Schultz, Larsen, Bělov – Eberle, Nugent-Hopkins, Hall – Yakupov, Gagner, Perron – Hemský, Gordon, Smyth – Jones, Lander, Gazdic. Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: Kimmerly, Leggo – Lazarowich, Vaughan
    bahis siteleri