Slovensko – Bělorusko 1:2 (kon.)
konec
Slovensko
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
Bělorusko
sk Pátek 20.12.2013, 16:00 • Sport- und Kulturzentrum, Arosa (Švajčiarsko) • Arosa Challenge
Partner:
     
    59:30
    Ján Laco je na striedačke, naši hrajú v šestici!
     
    56:36
    Slovensko dalo gól!
    Vo vlastnom oslabení sa presadil PATRIK LUŠŇÁK! Patrik puk iba nahodil smerom na bránu Kovaľova, pred ním ale nešťastne odskočil od ľadu a skončil až v sieti. Kovaľov sa musí poriadne červenať, toto bol veľmi lacný gól v jeho sieti. Bez asistencií.
     
    54:51
    Bude sa vylučovať. Starosta lakťom zasiahol tvár súpera a inkasuje za to dvojminútový trest.
     
    50:40
    Žrď zvonila aj za súperovým brankárom! Tybor dnes nemá šťastie v zakončení, výlsedkom čoho je teraz aj tečovanie strely do pravej tyčky.
     
    47:43
    Menšia šarvátka na ľadovej ploche, po ktorej sa bude vylučovať. Slovensko si zahrá presilovú hru. Denisov 2 min. za hrubosť
     
    44:55
    Slováci začali túto časť hry perfektne, ale teraz sa im absolútne nedarí. Za Lacom dokonca zvonila pravá žrď! Toto sa nášmu trénerovi rozhodne nemôže páčiť.
     
    43:29
    Bielorusko dalo gól!
    Slováci napokon situáciu neustáli a je z toho druhý gól. Laco sa po zákroku nestihol presunúť k opačnej žrdi, kam vyrazený puk odpratal SEGREJ DEMAGIN. Asistencie: Iľja Kaznadej a Vladimir Denisov
     
    42:36
    A bude sa vylučovať. Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Galamboš.
     
    40:21
    Slováci nedovolili súperovi ani rozohrať a Haščák už nahadzoval puk pred bránu Bulíkovi. Brankár Kovaľ mal poriadne problémy, ale napokon situáciu ustál.
     
    38:35
    Teraz ale môžeme ďakovať opäť Lacovi! Demagin z uhla prihrával pred bránu, kam si nakorčuľoval kapitán Koľcov, no jeho rýchle zakončenie ľavým betónom vyrazil práve náš reprezentačný brankár.
     
    36:30
    Teraz mali naši súperi veľkú možnosť na druhý gól! Dostali sa do prečíslenia dvoch proti jednému, ale napokon nás podržal gólman Laco. Mikuš robil čo mohol, ale sám proti dvojici rýchlych korčuliarov nestačil.
     
    29:41
    Slovensko sa bude opäť brániť. Na trestnej lavici je Sýkora, ktorý sa previnil nedovoleným bránením.
     
    27:20
    Marcinko pripravil ďalšiu tutovku pre svojich spoluhráčov, ale tá opäť neskončila presným zásahom. Do priestoru pred bránou posunul puk Tyborovi, ale ten zoči-voči Kovaľovi nepochodil.
     
    23:24
    Tak teraz sa mi zdalo, že A. Kosticyn napálil po strele d útočnej modrej čiary hornú žrď Lacovej brány! Bielorusi sa po prvýkrát v tejto početnej výhode usadili v pásme.
     
    22:35
    Prvé vylúčenie na strane Slovenska. Na trestnú lavicu odchádza Macejko.
     
    21:19
    Bielorusi sú už v plnom počte a Sergej Kosticyn okamžite s pukom na hokejke vnikol do pásma a poriadne tvrdou ranou preveril lapačku Laca.
     
    19:10
    Slováci budú hrať ďalšiu presilovú hru, na trestnú lavicu odchádza Sergej Kosticyn za hrubosť.
     
    17:06
    Tak toto bola najväčšia šanca slovenského tímu v doterajšom priebehu stretnutia! Marcinko nabil do priestoru brány Tyborovi a jeho bekhendové zakončenie poriadne vystrašilo Bielorusov. napokon ale puk v sieti nekončí.
     
    16:27
    Slovenskí hokejisti si zahrajú v početnej prevahe. Ďakovať za to môžu Marcelovi Haščákovi, ktorý vybojoval faul od súpera. Na trestnú lavicu odchádza Vladimir Denisov za podrazenie.
     
    09:10
    Nebezpečne zahrali aj naši súperi! Stas bol zakončujúcim hráčom, ale proti nemu stál pozorný Laco a puk za svoj chrbát nepustil.
     
    07:41
    Obyčajná tečovaná strela Sýkoru narobila problémy Kovaľovi! Tento pokus nebol z kategórie nebezpečných, ale bieloruský gólman trochu zaváhal, napokon si ale po vlastnej chybe poradil.
     
    03:17
    Bielorusko dalo gól!
    Slovenskí hokejisti prehrávajú po prvej strele súpera. Z ľavého kruhu vypálil poriadne tvrdú ranu SERGEJ DEMAGIN a Laco na túto strelu nemal nárok. Asistencie si pripisujú Oleg Goroško a Andrej Stas.
     
    02:36
    Veľká šanca Slovenska! Peter Zuzin sa ocitol sám pred Kovaľom, ale na jeho kvality doposiaľ nevyzrel a puk za jeho chrbát nedokázal prepasírovať.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 57. Lušňák – 4. Demagin (Goroško, Stas), 44. Demagin (Kaznadej, Denisov)


    Slovensko: Laco (Čiliak) – Graňák (C), Baranka (A), Starosta (A), Švarný, J. Mikuš, P. Hraško, Macejko, Čerešňák – Marcel Haščák, Bulík, Lapšanský – Marcinko, Tybor, J. Sýkora – Spilar, Lušňák, R. Tománek – D. Skokan, P. Zuzin, Galamboš
    Bělorusko: Kovaľ (Lalande) – Goroško, Stasenko, Gotovec, V. Denisov, Kaznadej, Karev, Jevenko, Nogačov – Demagin, Koľcov (C), Stas – Kitarov, S. Kosticyn (A), A. Kosticyn (A) – Kovyršin, Jefimenko, Osipov – Komarov, Volkov, Kislyj

    Rozhodčí: Prugger (SUI), Rochette (SUI) – Kovacs (HUN), Kung (SUI)
    bahis siteleri