NHL
Buffalo – Arizona 2:1 (po pr.) | NY Rangers – Toronto 2:1 (2:1 po s.n.) | Washington – Anaheim 2:3 (kon.)
Carolina – Columbus 3:4 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 5:0 (kon.) | Detroit – NY Islanders 0:3 (kon.)
Florida – Tampa 1:6 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 4:1 (kon.) | Nashville – Boston 2:6 (kon.)
Chicago – New Jersey 5:2 (kon.) | Calgary – St. Louis 4:3 (1:0 po s.n.) | Edmonton – Winnipeg 6:2 (kon.)
Los Angeles – Dallas 2:5 (kon.) | San Jose – Colorado 5:4 (2:0 po s.n.)
konec
Philadelphia Flyers
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
Minnesota Wild
Úterý 24.12.2013, 01:30 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tento krok jim však nevyšel podle představ a domácí definitivně potvrzují své vítězství! Prázdnou branku se podařilo trefit WAYNU SIMMONDSOVI – 4:1! Asistence: Braydon Schenn
     
    58:50
    Backström je na střídačce, hosté to zkouší v šesti!
     
    54:08
    Hartnell mohl definitivně rozhodnout o výhře domácího týmu, přes ležícího Backströma však kotouč do sítě neprotlačil!
     
    51:37
    Z ničeho nic se před brankářem zjevil Mikko Koivu úplně osamocen, dostal přihrávku od svého spoluhráče a mohl snížit! S pukem byl však již velmi blízko, a tak Masona překonat nedokázal!
     
    45:32
    Přesilová hra hráčů Wild končí o osmnáct vteřin dříve, než bylo plánováno. Zapříčinilo to totiž vyloučení Marca Scandelly (MNS). Pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    43:50
    Příliš dlouho ale domácí v pěti hráčích nehráli, postup Grossmana zastavil hákováním Adam Hall (PHI).
     
    39:33
    Voráček (PHI) velmi chytře kooperoval za brankou soupeře, poté si ale nepochopitelně pomohl hákování a závěr druhé části tak odsedí na lavici hanby.
     
    35:19
    Nyní však právě Backström dvakrát za sebou zlikvidoval velkou šanci Vincenta Lecavaliera, který se nyní drží za hlavu a zpytuje svědomí.. Obrana Minnesoty byla opět hodně nedůsledná a může děkovat svému brankáři.
     
    30:43
    Jakub Voráček tvrdou ranou protáhl Backströma, puk skončil za brankou, odkud se ho rychlým zasunutím pokusil dostat do sítě Hartnell! Finský gólman však nyní podržel svůj tým a uhájil "pouze" dvoubrankovou ztrátu!
     
    29:37
    Tlak Flyers bude ještě umocněn vyloučením. Za držení je totiž za katr odkázán Dany Heatley (MNS).
     
    27:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Podruhé v dnešním zápase odskakují domácí na rozdíl dvou branek! Puk se dostal na modrou čáru ke Coburnovi, jehož nahození tahem chytře tečoval CLAUDE GIROUX! Na změnu směru Backström nestačil, domácí navyšují své vedení – 3:1! Asistence: Braydon Coburn a Jakub Voráček.
     
    24:45
    Nate Prosser (MNS) na druhé straně poslal puk mimo hřiště a nabízí tím početní výhodu také hráčům Flyers.
     
    V závěru první části došlo k drobné strkanici, ze které si trest odnesl Wayne Simmonds (PHI) za hrubost. V úvodu prostřední třetiny si tak Minnesota zahraje v převaze.
     
    16:43
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak hosté dvojnásobnou přesilovou hru využívají a ještě v první části se vrací zpět do zápasu! Wild si dokázali vytvořit silný tlak, který ukončil trefou z voleje za záda přesouvajícího Masona MIKAEL GRANLUND – 2:1! Asistence: Jason Pominville a Ryan Suter.
     
    15:50
    Suter dlouho míchal s kotoučem na mezikruží a nakonec tahem trefil pravou tyč Masonovy branky!
     
    15:12
    Situace Philadelphie se však silně komplikuje, Minnesota si zahraje dlouhou přesilovou hru pět na tři! Naprosto zbytečně to za brankou přehnal s důrazem Coburn (PHI), jenž je po právu potrestán menším trestem za krosček.
     
    14:51
    Aktivita Wild přináší své ovoce, hosté si také vyzkouší početní výhodu. Pominvilla totiž sekl Brayden Schenn (PHI), který si za svůj přestupek odsedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    10:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A již po deseti vteřinách se tak děje, Flyers ukázkově využívají přesilovou hru! Kombinace na jeden dotek začala u Voráčka, přes Girouxe skončila až u WAYNA SIMMONDSE, který dopravil puk do odkryté branky – 2:0! Asistence: Claude Giroux a Jakub Voráček.
     
    10:41
    Jakub Voráček si velmi chytře vyjížděl od mantinelu do střelecké pozice, právě v době střely ho ale nedovoleně vyrušil Marco Scandella (MNS), za což hostující hráč dostane dvě minuty. Podaří se domácím navýšit své vedení v početní výhodě?
     
    09:40
    Nyní si však chvilku útočení vybírají také domácí hokejisté. Vincent Lecavalier vyslal na Backströma jedovatou střelu, kterou finský brankář ve službách Minnesoty vytěsnil mimo tři tyče ramenem!
     
    04:09
    To již neplatí na straně Minnesoty. Již podruhé prověřil Masona Jason Pominville, který dostal puk na kruhy a příklepem tvrdě vypálil! Brankář Philadelphie předvedl obtížný zákrok a udržel těsný náskok na straně Flyers!
     
    01:52
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hned první přerušení je odůvodněno vedoucí brankou! Domácí se podařilo zužitkovat již úvodní střelu mezi tři tyče Backströmovy svatyně! Odražený kotouč totiž skončil na hokejce LUKA SCHENNA, který z voleje neomylně trefil prostor u tyče – 1:0! Asistence: Scott Hartnell a Wayde Simmonds.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 2. Schenn L. (Hartnell, Simmonds), 11. Simmonds (Voráček, Giroux), 28. Giroux (Coburn, Voráček), 60. Simmonds (Schenn B.) – 17. Granlund (Pominville, Suter)


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Coburn, Timonen, Grossman, Streit, Meszároš, Schenn – Voráček, Giroux, Raffl – Lecavalier, Schenn, Hartnell – Simmonds, Couturier, Read – Rinaldo, Hall, VandeVelde
    Minnesota Wild: Backström (Gustafsson) – Brodin, Suter, Spurgeon, Scandella, Prosser, Ballard – Coyle, Koivu, Parise – Pominville, Granduel Mik., Niederreiter – Heatley, Brodziak, Cooke – Rupp, Konopka, Veilleux

    Rozhodčí: Charron, Devorski – Brisebois, Cormier
    bahis siteleri