NHL
Buffalo – Arizona 2:1 (po pr.) | NY Rangers – Toronto 2:1 (2:1 po s.n.) | Washington – Anaheim 2:3 (kon.)
Carolina – Columbus 3:4 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 5:0 (kon.) | Detroit – NY Islanders 0:3 (kon.)
Florida – Tampa 1:6 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 4:1 (kon.) | Nashville – Boston 2:6 (kon.)
Chicago – New Jersey 5:2 (kon.) | Calgary – St. Louis 4:3 (1:0 po s.n.) | Edmonton – Winnipeg 6:2 (kon.)
Los Angeles – Dallas 2:5 (kon.) | San Jose – Colorado 5:4 (2:0 po s.n.)
konec
Nashville Predators
2:6 (0:3, 1:0, 1:3)
Boston Bruins
Úterý 24.12.2013, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    A trest je na světě. Po chybě v rozehrávce Bostonu se puku ve středním pásmu chytil Reilly Smith a proti jednomu protihráči viděl najíždějícího BRADA MARCHANDA. Mezi kruhy mu adresoval přihrávku, kterou Marchand nepohrdnul a náskok jeho týmu je nyní čtyřgólový. Asistence: Reilly Smith.
     
    45:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak s góly se nyní roztrhnul pytel. Boston vedle dvojnásobné přesilovky využívá i klasickou, když CARLO SODERBERG využil přihrávku Spoonera a zakončil tak rychlou kombinační akci, na jejíž začátku byl Reilly Smith. Asistence: Ryan Spooner, Reilly Smith.
     
    45:01
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi dvojnásobonou přesilovku bleskově využívají, a to ještě budou hrát klasickou početní převahu. Ke dvougólovému Craigu Smithovi na straně domácích přidává druhý gól také hostující JAROME IGINLA, kterého našel hezkou přihhrávkou Krejčí a zkušený útočník Bostonu moc dobře ví, jak tyhle situace před brankou využívat. Asistence: David Krejčí, Torey Krug.
     
    43:25
    Nashville právě vstřelil branku!
    IUž jsem chtěl napsat, že domácí jsou aktivnější, ale zatím Raska příliš neohrožují. Není to již pravda. Johnson s Chárou zaspali mezi kruhy, když si nevšimli volného CRAIGA SMITHE. Ten se dostal mezi hráči Bostonu k puku a pohodlně snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Nick Spalling, Shea Weber.
     
    31:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    A úspěšný závěr přesilovky přináší první gól Predátorů. Seth Jones napřáhl na levém kruhu k velkému golfovému úderu, když mu přihrávku od modré poslal Ellis. Puk trefil ideálně, ale kus černé gumy skončil v síti až po následné dorážce CRAIGA SMITHE. Asistence: Seth Jones, Ryan Ellis.
     
    10:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak tohle je nářez, o tom není sporu. Dostat tři góly během deseti minut, to je na ručník do ringu. REILLY SMITH dostal před Mazancem puk po přihrávce Soderberga zpoza branky, lehce si popojel do úhlu k pravé tyči, vystřelil a také český gólman neodejde z dnešního zápasu s čistým štítem. Asistence: Carl Soderberg, Patrice Bergeron.
     
    05:59
    Bruins právě vstřelili branku!
    Útok Bostonu ale nebyl příliš přesný. Soderberg sebral ve středním pásmu domácím puk a nahodil jej na Huttona, který lehký kotouč vyrazil jen před sebe. Tam už dojížděl MATT FRASER a z dorážky se nemýlil. Asistence: Carl Soderberg, Ryan Spooner.
     
    01:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tohle byla typická situace nedáš – dostaneš. Smith svojí šanci neproměnil, takže na druhé straně už udeřilo. Chára vystřelil po přihrávce Lucice od modré. Hutton střelu příliš neviděl, takže proti teči JAROMEHO IGINLY již byl naprosto bezmocnýl. Asistence: Zdeno Chára, Milan Lucic.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 32. Smith (Jones, Ellis), 44. Smith (Spalling, Weber) – 2. Iginla (Chára, Lucic), 6. Fraser (Soderberg, Spooner), 11. Smith (Soderberg, Bergeron), 46. Iginla (Krejčí, Krug), 46. Soderberg (Spooner, Smith), 56. Marchand (Smith)


    Nashville Predators: Hutton (6. Mazanec) – Weber, Josi, Ellis, Klein, Jones, Ekholm – Nystrom, Fisher, Stalberg – Wilson, Cullen, Smith – Spaling, Legwand, Hornqvist – Bourque, Gaustad, Hendricks. Trenér: Barry Trotz.
    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Chára, Krug, Seidenberg, Warsofsky, Boychuk, McQuaid – Lucic, Krejčí, Iginla – Marchand, Bergeron, Smith – Soderberg, Spooner, Fraser – Johnson, Campbell, Caron. Trener: Claude Julien.

    Rozhodčí: 2 Mike Hasenfratz, 12 Justin St. Pierre – 82 Ryan Galloway, 66 Darren Gibbs
    bahis siteleri