Jaroslavl – Čeljabinsk 1:0 (1:0 po s.n.) | Čerepovec – Magnitogorsk 0:4 (kon.) | Viťaz – Spartak Moskva 4:3 (2:1 po s.n.)
Minsk – Kazaň 1:2 (kon.) | Záhřeb – Dynamo Moskva 0:5 (kon.) | Doněck – N.Novgorod 2:3 (1:2 po s.n.)
HC Slovan – Nižněkamsk 4:2 (kon.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
4:2 (0:2, 3:0, 1:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pátek 27.12.2013, 19:30 • Slovanft Aréna, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:08
    Slovan právě vstřelil branku!
    A Slovan jde do trháku. MICHAL VONDRKA dostal mezi kruhy nabito od Mária Bližňáka a prostřelil Daltona k pravé tyči. Asistence: Mário Bližňák, Michel Miklík.
     
    32:03
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan otáčí vývoj skóre! Mráz nechal puk za sebou, do něj plácl TOMÁŠ MIKÚŠ a puk se zastavil až v síti. Asistence: Bruno Mráz, Andrej Šťastný.
     
    29:59
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí rychle využívají přesilovou hru a vyrovnávají. Bližnák si vyměnil puk s MICHALEM VONDRKOU, který prostřelil vše co mu stálo v cestě a puk se zastavil až v síti. Asistence: Mário Bližňák, Marek Trončinský.
     
    20:39
    Slovan právě vstřelil branku!
    A hned z první střely se i prosazují. Od levého hrazení přišlo nahození od MILANA BARTOVIČE před Sudnicina, kde dobře stínil Juraj Mikúš. Asistence: Peter Ölvecký.
     
    12:49
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Chyby v rozehrávce a navíc při střídání využívá hostující tým. Puk se dostal k DENISI TOLPEKOVI, který nedal Janusovi střelou nad ledem žádnou šanci. Asistence: Albert Jarullin, Roman Ljudučin.
     
    02:48
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Janus nejprve vyrazil střelu od modré čáry, puk se vrátil zpět na modrou, odkud jej Jaroslav Alševskij poslal na PAVLA KULIKOVA, který měl před sebou prázdnou branku a neměl problém trefit odkrytý prostor. Asistence: Jaroslav Alševskij, Albert Jarullin.

    David Sochor

    Branky a nahrávky: 21. Bartovič (Ölvecký), 30. Vondrka (Bližňák, Trončinský), 33. T. Mikúš (B. Mráz, Šťastný), 45. Vondrka (Bližňák, Miklík) – 3. Kulikov (J. Alševskij, Jarullin), 13. Tolpeko (Jarullin, Ljudučin)


    HC SLOVAN Bratislava: Janus (Kopřiva) – Sigalet, Škoula, Trončinský, Mihálik, Mojžíš, Štajnoch, Matoušek, Brejčák – Vondrka, Bližňák, Miklík – Ölvecký, J. Mikúš, Bartovič – Hudáček, Radivojevič, Šatan – T. Mikúš, Šťastný, B. Mráz
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (33. Dalton) – Berezin, Kosmačjov, Jarullin, Bělov, Běljakov, Mamašev, Romanov – J. Alševskij, Kulikov, S. Alševskij – Tolpeko, Cibák, Ljudučin – Bělousov, Taratuchin, Truňov – Rybin, Polygalov, Chochrjakov

    Rozhodčí: Bukin, Vasiljev – Balodis, Ivanov