Slavia – Zlín 1:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 5:1 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:5 (kon.) | Kladno – Sparta 5:4 (po pr.) | Litvínov – Třinec 1:0 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:5 (1:3, 0:1, 2:1)
Mountfield HK
Sobota 28.12.2013, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:15
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pozor, pozor! Výběru trenérů Venery a Říhy se daří využít další přesilovou hru a od soupeře ho dělí už jen dvě branky! Velký tlak přesilovkového komanda znamená pro Pardubice další branku. Gregorc se rozhodl z těžké pozice nevystřelit, ale skvěle nahrát na volného TOMÁŠE ZOHORNU, který dělovkou snižuje. Asistence: Blaž Gregorc a Tomáš Nosek.
     
    45:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácím se daří využít přesilovou hru a snížit na rozdíl tří branek! Ránu od modré zpracoval a zakončil přesně mezi betony Pavla Kantora útočník první formace TOMÁŠ NOSEK! Asistence: Tomáš Zohorna a Marek Ďaloga.
     
    40:27
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hostující výběr vkročil do třetiny s přesilovkou v zádech, a tu také během pár vteřin využívá a odskakuje do vedení 5:1! Mertl navezl touš do útočné třetiny, posunul na Deje, který našel napřaženého PETERA FRÜHAUFA, jehož prudký projektil končí až v síti. Asistence: Rastislav Dej a Tomáš Mertl.
     
    36:41
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hradeckým se povedlo přesilovou hru ukončit hned po třinácti vteřinách a dovolím si tvrdit, že je dnes rozhodnuto. Pohlednou přesilovkou kombinaci zakončil neméně povedeným projektilem k levé tyči JIŘÍ ŠIMÁNEK! Asistence: Rastislav Dej a Tomáš Mertl.
     
    15:30
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hradec Králové si bere dvoubrankové vedení zpět! Hostující třetí útok si z od pravého mantinelu vytvořil v útočném pásmu velkou šanci, kterou sice Hudáček skvěle vyrazil, ale bohužel pro Pardubice dojíždějící Cetkovský nedokázal puk odpálit pryč. Toho využil atakující JAKUB LANGHAMMER, který tak vstřelil možná nejlehčí branku své kariéry, 1:3. Asistence: Vladimír Škoda a David Švagrovský.
     
    12:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým se dostává v oslabení zpátky do hry! Nosek vystihl hostující rozehrávku v souboji si posunul puk MAREK ĎALOGA, který v následném samostatném nájezdu nekompromisně prostřelil Pavla Kantora střelou na vyrážečku. Bez asistence.
     
    09:33
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A pro domácí hokejisty je za pár vteřin ještě hůře. Z prakticky stejné situace se Mountfield raduje z druhé branky dnešního utkání! RENÉ VYDARENÝ propálil od modré čáry úplně všeho a zklamaný Hudáček loví puk podruhé ze své sítě. Asistence: Josef Marha.
     
    09:04
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Je to tak, hosté jdou do vedení 1:0! Rousek našel na levé straně útočného pásma napřaženého PETERA FRÜHAUFA, jehož dělovou ránu si nešťastně za záda svého brankáře srazil Jan Zdráhal. Asistence: Tomáš Rousek a Michal Švihálek.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 13. Ďaloga, 46. Nosek (Zohorna, Ďaloga), 49. Zohorna (Gregorc, Nosek) – 10. Frühauf (Rousek, Švihálek), 10. Vydarený (Marha), 16. Langhammer (Škoda, Švagrovský), 37. Šimánek (Dej, Mertl), 41. Frühauf (Dej, Mertl)


    HC Dynamo Pardubice: Hudáček (Salfický) – Ďaloga, Gregorc, Čáp, Píša, Kočí, Zdráhal – Radil, Nosek, Tybor – Sýkora, Zohorna, Kolář – Somík, Cetkovský, Endál – Semorád, Moučka, Nahodil.

    Trenéři: Zdeněk Venera a Miloš Říha ml.

    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Harant, Vydarený, Pláněk, Mikuš, Frühauf, Jank, Plášil – Dej, Mertl, Šimánek – Květoň, Marha, Červený – Švagrovský, Tvrdík, Škoda – Švihálek, Langhammer, Rousek – Nedvídek.

    Trenéři: Peter Draisaitl a Jiří Kučera

    Rozhodčí: Husička, Polák – Jindra, Skopal

    Diváci: 10194 (vyprodáno)
    bahis siteleri