Slavia – Zlín 1:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 5:1 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:5 (kon.) | Kladno – Sparta 5:4 (po pr.) | Litvínov – Třinec 1:0 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:5 (1:3, 0:1, 2:1)
Mountfield HK
Sobota 28.12.2013, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Hudáček opět na lavičce, Pardubice v šesti.
     
    57:32
    Domácí to po time outu zkoušejí v šesti hráčích s Hudáčkem na lavičce!
     
    57:32
    Oddechový čas pro lavičku HC ČSOB Pojišťovny Pardubice.
     
    56:27
    Avšak teď mohlo být hostům velmi těžko. Ďaloga parádně nahodil na branku a našel Zohornu, který mohl ještě více zdramatizovat dnešní derby. Sám před brankou ale přestřeluje!
     
    51:37
    Vyloučení na obou stranách. Martin Pláněk za hosty a Lukáš Endál za hosty dostávají oba dvě minuty za hrubost.
     
    49:07
    A prakticky hned po něm málem přišla další branka Pardubic. Tomáš Nosek se hravě dostal přes obránce, avšak jeho pokus končí bohužel pro domácí jen na boční síti.
     
    49:03
    Hostující lavička Mountfieldu HK si vybírá pro svůj celek oddechový čas.
     
    48:15
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pozor, pozor! Výběru trenérů Venery a Říhy se daří využít další přesilovou hru a od soupeře ho dělí už jen dvě branky! Velký tlak přesilovkového komanda znamená pro Pardubice další branku. Gregorc se rozhodl z těžké pozice nevystřelit, ale skvěle nahrát na volného TOMÁŠE ZOHORNU, který dělovkou snižuje. Asistence: Blaž Gregorc a Tomáš Nosek.
     
    47:03
    Přesilovka pro Pardubice. Za držení je vyloučen Peter Frühauf.
     
    45:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácím se daří využít přesilovou hru a snížit na rozdíl tří branek! Ránu od modré zpracoval a zakončil přesně mezi betony Pavla Kantora útočník první formace TOMÁŠ NOSEK! Asistence: Tomáš Zohorna a Marek Ďaloga.
     
    44:46
    David Švagrovský dostává dvě minuty za podražení. Přesilovka pro HC ČSOB Pojišťovnu Pardubice.
     
    40:27
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hostující výběr vkročil do třetiny s přesilovkou v zádech, a tu také během pár vteřin využívá a odskakuje do vedení 5:1! Mertl navezl touš do útočné třetiny, posunul na Deje, který našel napřaženého PETERA FRÜHAUFA, jehož prudký projektil končí až v síti. Asistence: Rastislav Dej a Tomáš Mertl.
     
    39:43
    Tomáš Zohorna je dalším potrestaným hráčem Pardubic, který vidí dvě minuty. Ty si vykoledoval za napadení.
     
    36:41
    Július Hudáček je ve stejném čase potrestán osobním desetiminutovým trestem za nesportovní chování. Trest odpyká Lukáš Radil.
     
    36:41
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hradeckým se povedlo přesilovou hru ukončit hned po třinácti vteřinách a dovolím si tvrdit, že je dnes rozhodnuto. Pohlednou přesilovkou kombinaci zakončil neméně povedeným projektilem k levé tyči JIŘÍ ŠIMÁNEK! Asistence: Rastislav Dej a Tomáš Mertl.
     
    36:29
    Přesilovka pro Mountfield HK. Jiří Cetkovský dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    32:16
    Přesilovka pro Hradec Králové. Jiří Cetkovský dostává dvě minuty za hrubost.
     
    28:27
    Tlak hostů končí jejich vyloučením. Josef Marha totiž dostává dvě minuty za sekání.
     
    28:04
    A další dvě velké šance Mountfieldu. Domácí obrana nechává hostům až moc velký prostor a málem za to byla potrestána. Z pravého rohu nejprve vjel do zakončení Dej a po něm i Mertl, jenže Hudáček skvělými zákroky i nadále drží naděje na bodový zisk.
     
    27:33
    Obrovskou šanci hostí měl na své hokejce Vladimír Škoda. Ten z pravé strany postupoval sám na Hudáčka, jenže v zakončení selhal, když jeho pokus skvělým způsobem chytá domácí brankář do lapačky!
     
    22:41
    Z následné potyčky se rodí tyto tresty, za domácí Lukáš Nahodil dvě minuty za hrubost a za hosty Jakub Langhammer se stejným trestem.
     
    15:30
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hradec Králové si bere dvoubrankové vedení zpět! Hostující třetí útok si z od pravého mantinelu vytvořil v útočném pásmu velkou šanci, kterou sice Hudáček skvěle vyrazil, ale bohužel pro Pardubice dojíždějící Cetkovský nedokázal puk odpálit pryč. Toho využil atakující JAKUB LANGHAMMER, který tak vstřelil možná nejlehčí branku své kariéry, 1:3. Asistence: Vladimír Škoda a David Švagrovský.
     
    12:59
    Mertl dostává dvě minuty za hákování. Festival vyloučení tak pokračuje, hraje se 4/3 z pohledu hostí.
     
    12:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým se dostává v oslabení zpátky do hry! Nosek vystihl hostující rozehrávku v souboji si posunul puk MAREK ĎALOGA, který v následném samostatném nájezdu nekompromisně prostřelil Pavla Kantora střelou na vyrážečku. Bez asistence.
     
    12:36
    A další vyloučení. Lukáš Radil ve středním pásmu hákoval, a tak vidí dvě minuty.
     
    12:24
    Po krátké pauze uvidíme hru čtyři na čtyři. Josef Marha dostává dvě minuty za hákování.
     
    12:13
    Do velmi dobré pozice si najížděl v oslabení Lukáš Endál. Ten se podél pravého mantinelu dostal přes hostující beky a střelou na zadní tyč zkoušel propálit Pavla Kantora. Bohužel pro domácí jde střela mimo!
     
    12:00
    Přesilovka Pardubic je u konce. Jiří Cetkovský v předbrankovém prostoru fauloval, což sudí nepřehlédl a dlouhána v domácích barvách posílá na trestnou lavici za sekání.
     
    10:15
    Zaskočený domácí výběr bude mít výhodu přesilové hry. Michal Švihálek dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    09:33
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A pro domácí hokejisty je za pár vteřin ještě hůře. Z prakticky stejné situace se Mountfield raduje z druhé branky dnešního utkání! RENÉ VYDARENÝ propálil od modré čáry úplně všeho a zklamaný Hudáček loví puk podruhé ze své sítě. Asistence: Josef Marha.
     
    09:04
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Je to tak, hosté jdou do vedení 1:0! Rousek našel na levé straně útočného pásma napřaženého PETERA FRÜHAUFA, jehož dělovou ránu si nešťastně za záda svého brankáře srazil Jan Zdráhal. Asistence: Tomáš Rousek a Michal Švihálek.
     
    09:04
    Hostující celek se sice raduje z první branky utkání, ale ta ještě nemusí být uznána. Prudká rána od modré byla tečována za Hudáčkova záda, ale na verdikt si musíme počkat.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 13. Ďaloga, 46. Nosek (Zohorna, Ďaloga), 49. Zohorna (Gregorc, Nosek) – 10. Frühauf (Rousek, Švihálek), 10. Vydarený (Marha), 16. Langhammer (Škoda, Švagrovský), 37. Šimánek (Dej, Mertl), 41. Frühauf (Dej, Mertl)


    HC Dynamo Pardubice: Hudáček (Salfický) – Ďaloga, Gregorc, Čáp, Píša, Kočí, Zdráhal – Radil, Nosek, Tybor – Sýkora, Zohorna, Kolář – Somík, Cetkovský, Endál – Semorád, Moučka, Nahodil.

    Trenéři: Zdeněk Venera a Miloš Říha ml.

    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Harant, Vydarený, Pláněk, Mikuš, Frühauf, Jank, Plášil – Dej, Mertl, Šimánek – Květoň, Marha, Červený – Švagrovský, Tvrdík, Škoda – Švihálek, Langhammer, Rousek – Nedvídek.

    Trenéři: Peter Draisaitl a Jiří Kučera

    Rozhodčí: Husička, Polák – Jindra, Skopal

    Diváci: 10194 (vyprodáno)
    bahis siteleri