Innsbruck – Znojmo 3:1 (kon.)
konec
HC TWK Innsbruck
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Sobota 28.12.2013, 17:30 • Tiroler Wasserkraft Arena, Innsbruck • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Pavlikovský trefuje tyč. Orlům už nezbývá čas a tato akce symbolizuje marnost jejich dnešního snažení.
     
    57:18
    Mössmer (INS) vyloučen na 2 minuty za držení. Útočník domácích musel hasit požár před vlastní brankou po Podešvově sólu. Domácí nakonec situaci zvládli, budou se ale muset bránit v oslabení.
     
    55:24
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Domácí dotahují lekci z efektivity do vítězných rozměrů. Po jednom z útoků Orlů vyrazil Ulmer do protiútoku, zpoza branky našel volného ANDREASE HANSCHITZE a ten zblízka doráží do sítě. Asistence: Jeff Ulmer.
     
    50:23
    Lattner měl na holi vyrovnání. Po skvělé přihrávce Bartoše byl sám před brankářem, jenže ani pokus o blafák ani následná dorážka, ke které se znojemský forvard dostal, úspěch nepřinesla.
     
    47:49
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Domácí znovu vedou. Jejich zvýšená aktivita v úvodu třetí třetiny nese ovoce, poté co se prosazuje JUSTIN DONATI. Ke gólu mu hodně pomohlo zaváhání Müllera, který chtěl ze vzduchu srazit vysokou Ulmerovu přihrávku rukavicí, jenže promáchl. Donati tak zůstal sám před Hovim a střelou mezi betony skóruje. Dokáže Znojmo se zápasem ještě něco udělat? Asistence: Jeff Ulmer.
     
    43:30
    Innsbruck má tlak. Dnes velmi nebezpečná formace se Salazarem a Juríkem připravila skvělou možnost Höllerovi. Ten stál sám před Hovim, střílí však těsně mimo branku.
     
    34:20
    Velká šance i na druhé straně. Po střele Podešvy se k dorážce dostával Finsterle, měl před sebou odkrytou branku, jenže najednou se odnikud zjevila hokejka jednoho z domácích hráčů a tečovala letící puk mimo.
     
    33:41
    Málem jsem to zakřikl. Obránce Pedevilla měl na útočné modré čáře hodně času, a tak napřáhl a vyslal ze své hole tvrdý projektil. Hovi nic neviděl, znojemské barvy ale zachránila tyč, od níž se puk odrazil zpět do hry!
     
    28:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Přesně tohle Znojmo potřebovalo. Podešva narýsoval ideální přihrávku z modré čáry na rozjetého PETRA BERÁNKA, ten unikl stíhajícím obráncům a střelou ke vzdálenější tyči odčaroval kouzlo innsbrucké svatyně. Asistence: Martin Podešva a Antonín Bořuta.
     
    23:28
    Dvě minuty za nafilmovaný pád dostává Milan Procházka (ZNO) a poměr sil na ledě se srovná.
     
    21:55
    Ulmer (INS) vyloučen za hákování. Třetí přesilovka Znojma.
     
    20:16
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Už po 16 sekundách se domácí dostávají do vedení. LUKE SALAZAR po Malíkově přihrávce rychle vypálil, jeho rána se odrazila od zadního mantinelu, americký útočník s pukem na holi vyjel zpoza branky a dokázal překonat Hoviho. Asistence: Marek Malík a Lukáš Jurík.
     
    17:38
    Sims (INS) musel nedovoleným zásahem zastavit pronikajícího Bartoše. Dostává 2 minuty za hákování.
     
    14:44
    První vyloučení zápasu. Justin Donati (INS) odchází na 2 minuty za hákování. Přesilovka Znojma.
     
    4:35
    Další chyba v domácí rozehrávce, tentokrát ji mohl využít Blatný. Ani on si ale nepřišel na brankáře Innsbrucku. Munro drží čisté konto.
     
    3:19
    První šance domácích. Bratři Donatiové si vyměnili puk a střela Justina Donatiho nadělala Hovimu problémy. K dorážce se ještě dostal Ulmer a jen těsně minul.
     
    1:52
    Pittl zaváhal v rozehrávce před vlastní brankou a k puku se mezi kruhy dostal volný Procházka. Místo střely ale ještě chtěl naslepo přihrávat, žádného spoluhráče přitom v blízkosti nenašel.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 21. Salazar (Malík, Jurík), 48. J. Donati (Ulmer), 56. Hanschitz (Ulmer) – 29. Beránek (Podešva, Bořuta)


    HC TWK Innsbruck: Munro (Machreich) – Pittl, Sims, Malík, Pedevilla, Switzer, Stern, Lindner – T. Donati, J. Donati, Ulmer – Höller, Jurík, Salazar – Hörtnagl, Schennach, Mössmer – Echtler, Steiner, Hanschitz.

    Trenér: Daniel Naud.

    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (Landsman) – Pavlikovský, Kolarz, Štach, Thomas, Müller, Bořuta – Lattner, Blatný, Havlík – Procházka, Pucher, Fiala – Beroun, Bartoš, Šeda – Finsterle, Podešva, Beránek – Jarůšek.

    Trenér: Jiří Režnar.

    Rozhodčí: Dremelj, Erd – Cerne, Nikolić

    Diváci: 2200
    bahis siteleri