Třinec – K. Vary 4:3 (kon.) | Plzeň – Kladno 4:2 (kon.) | Chomutov – Pardubice 3:4 (kon.)
Liberec – Slavia 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Sparta – Litvínov 5:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:3 (0:0, 1:0, 1:3)
HC Kometa Brno
Pondělí 30.12.2013, 18:20Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se dostává zpět do jednobrankového vedení. Gól jako blesk z čistého nebe pramenil ze zmatků v hradecké obraně, kde se k puku dostal JAN HANZLÍK a z mezikruží vypálil takovou nenápadnou střelu po ledě, bohužel puk těsně před Kantorem ztečoval hradecký útočník Škoda a nechtěně tak nadělal svému týmu problémy. Asistence: Hynek Zohorna.
     
    44:13
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Domácí rychle vyrovnávají! O gól se postarala třetí hradecká letka. Střela z dílny Davida Švagrovského se odrazila od Čiliaka přímo mezi kruhy, kam si najel MICHAL TVRDÍK a ten zamířil už jen do poloodkryté brněnské svatyně. Asistence: David Švagrovský.
     
    43:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a Kometa otáčí vývoj utkání! Tak to je pro Hradec tedy pořádná rána. Nahozený puk se odrazil od rozhodčího až na hůl mezi kruhy stojícího LEOŠE ČERMÁKA, který prostřelil svižnou střelou vše co mu stálo v cestě. Bez asistence.
     
    42:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno bleskově využívá přesilovou hru! Puk se po střele Noska odrazil od zadního mantinelu přímo na hůl Vojtěcha Němce, který našel na levé straně volně stojícího LIBORA PIVKA, jenž už s usměrněním černé pryže do naprosto odkryté hradecké klece neměl sebemenší potíže. Asistence: Vojtěch Němec, David Nosek.
     
    23:58
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hradec se dostává do vedení! Od modré napřáhl skoro až ke stropu slovenský bek Peter Mikuš, jehož tvrdou střelu ještě stihl před Čiliakem ztečovat MICHAL ŠVIHÁLEK. Pro tohoto útočníka to znamená zároveň první gól za Hradec! Asistence: Peter Mikuš, Tomáš Mertl.
    Marken.cz

    Filip Červinka

    Branky a nahrávky: 24. Švihálek (Mikuš, Mertl), 45. Tvrdík (Švagrovský) – 43. Pivko (Němec, Nosek), 44. Čermák, 48. Hanzlík (Zohorna)


    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Harant, Vydarený "C", Pláněk, Mikuš, Jank, Frühauf, Plášil – Dej, Mertl, Knotek – Květoň, Marha, Červený – Švagrovský, Tvrdík, Škoda – Švihálek, Langhammer, Nedvídek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Klimeš) – Nosek, Hanzlík, Kováčik, Kempný, Kuboš, Žižka, Dujsík – Vondráček, Čermák "C", Hruška – T. Svoboda, Němec, Pivko – Novotný, Koreis, Burian – Mrázek, Zohorna, Wasserbauer. Trenér: Vladimír Kýhos.

    Rozhodčí: Hrubý, Šindler – Bryška, Lučan

    Diváci: 6 317
    bahis siteleri