Třinec – K. Vary 4:3 (kon.) | Plzeň – Kladno 4:2 (kon.) | Chomutov – Pardubice 3:4 (kon.)
Liberec – Slavia 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Sparta – Litvínov 5:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
HC VERVA Litvínov
Pondělí 30.12.2013, 18:30 • Tipsport arena - Praha, Holešovice • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    V Holešovicích odbila pátá! LUKÁŠ KLIMEK prostřelil z pravého kruhu Francouze střelou na levou tyč! Asistence: Jakub Krejčík.
     
    40:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla přenádherná kombinace první sparťanské formace! Hlinka krásnou žabkou vyslal na levé straně kapitána Rolinka, který v úniku dvou na jednoho naservíroval milionovou přihrávku na kanonýra PETRA TONA. Ten se jak známo nemýlí a posílá domácí do tříbrankového vedení! Asistence: Tomáš Rolinek, Jaroslav Hlinka.
     
    28:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krásný gól se teď podařilo vstřelit hostům! Černý se nádherně prosmýkl před branku Pöpperleho a kličkou do forhendu zakončil. Domácí gólman ještě stihl zasáhnout betonem, proti dorážce agilního VÁCLAVA SKUHRAVÉHO už ale šanci neměl. Efektně využitá přesilová hra Vervy vede ke zdramatizování dnešního duelu. Asistence: Jakub Černý, Michal Trávníček.
     
    23:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pohledná kombinace Sparty končí třetím gólem. Tomáš Rachůnek zpoza branky pohledně našel MIROSLAVA FORMANA připraveného na levém kruhu, odkud z první překonal Francouze střelou na bližší tyč! Asistence: Tomáš Rachůnek.
     
    18:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané nemají dost a rozhozenému Litvínovu přidávají další kus. Do úniku dvou na jednoho se dostala dvojice zabijáků Hlinka – PETR TON. Druhý jmenovaný dostal ideální přihrávku na mezikruží, odkud se nejlepší střelec ligy nemohl mýlit. Francouze se nestihl rychle přesunout. Asistence: Jaroslav Hlinka.
     
    16:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Holešovičtí jdou za radosti téměř 9 tisíc diváků do vedení! Sparťané si v přesilové hře vytvořili velký tlak, jeho vyvrcholení ale přichází až při hře 5 na 5. Krejčík se ocitl volný na levém kruhu, jeho střelu dokázal ještě Francouz vyrazit před sebe. O dorážku do prázdné branky se postaral nebojácný LUKÁŠ PECH! Asistence: Jaku Krejčík, Jan Buchtele.
    Marken.cz

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 17. Pech (Krejčík, Buchtele), 19. Ton (Hlinka), 24. Forman (T. Rachůnek), 41. Ton (Rolinek, Hlinka), 60. Klimek (Krejčík) – 29. Skuhravý (Černý, Trávníček)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Novotný) – Hrbas, Pilař (A), Krejčík, Švrček, Philipp, Kubát – Rolinek (C), Hlinka (A), Ton – Buchtele, Pech, Kumstát – Rachůnek I., Přibyl, Klimek – Rachůnek T., Bahenský, Forman – Chlapík.
    Hlavní trenér: Josef Jandač

    HC VERVA Litvínov: Francouz (Nechvátal) – Zeman, Stříteský, Chaloupka, Pavlík, Kousalík, Posmyk, Kokeš – Ručinský (A), Hübl (A), Martynek – Trávníček (C), Gerhát, Černý – Pšurný, Skuhravý, Písařík – Jurčík, Smolka, Zavřel – Válek.
    Hlavní trenér: Radim Rulík

    Rozhodčí: Pešina, Polák – Lhotský, Ondráček

    Diváci: 8 768
    bahis siteleri