Carolina – Nashville 2:1 (kon.) | Chicago – San Jose 2:3 (0:2 po s.n.) | Anaheim – Vancouver 4:3 (po pr.)
Edmonton – Tampa 5:3 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Nashville Predators
Pondělí 06.01.2014, 01:10 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kanadsko-americká NHL má na programu další sérii zajímavých utkání, mezi které bezpochyby patří také souboj Caroliny Hurricanes a Nashvillu Predators. Úvdodní buly v PNC Areně, tedy domovském stánku Hurikánů, vhozeno v 01:00 CET. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Nashville Predators

    Mužstvo z města country stále nedosahuje na postupové pozice. Na svém kontě má 42 bodů, což mu přisuzuje dvanáctou pozici Západní konference. V kontextu silné Centrální divizi jsou svěřenci Barryho Trotze poslední. Na Winnipeg však ztrácejí již pouze bod. Od postupu do play-off pak týmu chybí 7 bodů. Preds si již dvakrát po sobě připsali bod, když nejprve podlehli 1:2 po prodloužení silnému Bostonu, poté dovedli díky heroickému výkonu v závěru do samostaných utkání souboj s Floridou. O porážce 4:5 pak rozhodla až šestá série! O post nejproduktivnějšího hráče se dělí dva borci, ofenzivně laděný zadák Shea Weber a David Legwand. Oba nasbírali shodně 26 bodů. Tabulce střelců pak vládne dvanáctigólový Craig Smith.
     
    Carolina Hurricanes

    Celek Hurikánu je v obdobné situaci, prozatím nasbíral 43 bod. Patří mu tak jedenáctká příčka Východní konference a pátá v Metropolitní divizi. Carolina má již třízápasovou vítěznou sérii, naposledy si odvezla plný bodový zisk z ledu New Yorku Islanders, a to za vítězství 3:2. Produktivita týmu má jasného lídra, je jím Eric Staal. Technický forvard nasbíral již 35 bodů. Nejlepším střelcem je pak s devatenácti trefami Jeff Skinner.
     
    Vzájemné zápasy

    V dlouhodobém kontextu jsou na tom lépe Predators, kteří ovládli tři z předchozích pěti duelu. V letošním ročníku se tyto dva celky střetly pouze jednou, a to 6. prosince v nashvillské Bridgestony Areně. Pomyslné vavříny si za jednoznačné vítězství 5:2 odvezli Hurikáni. Oplatí Preds sokovi porážku, nebo se bude opět radovat Carolina?
     
    Československá stopa v utkání

    Na soupisce Caroliny a Nashvillu figurují hned čtyři jména pocházející ze zemí bývalého Československa. Na domácí straně jsou to forvardi Jiří Tlustý, Radek Dvořák a slovenský bez Andrej Sekera. První jmenovaný však do zápasu nenaskočí, neboť laboruje se zraněním. Branku Predators pak bude hájit talentovaný Marek Mazanec.
     
    Úvodní sestavy:

    Carolina Hurricanes: Chudobin (Peters) – Sekera, Faulk, Bellemore, Hainsey, Murphy, Liles – Sjomin, Skinner, Ruutu – Dwyer, J. Staal, Gerbe – Palushaj, Malhotra, Bowman – Dvořák, Sutter, Boychuk

    Nashville Predators: Hutton (Mazanec) – Josi, Weber, Jones, Ekholm, Ellis, Klein – Hörnqvist, Fisher, Wilson – Hendricks, Cullen, Bourque – Smith, Legwand, Spaling – Stalberg, Gaustad, Nyström

    Rozhodčí: VanMassenhoven, Leggo – Amell, Pancich.
     
    Vše se již připravuje k zahájení duelu, úvodní buly bude vhozeno za necelých deset minut. Ochozy PNC Areny jsou velmi slušně zaplněny.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:23
    Carter Hutton musel porpvé v denším utkání zasahovat, a to proti bekhendu Sjomina. Ruský forvard ale nesupěl, kotouč zamířil do vyrážečky hostujícího brankáře.
     
    01:24
    Domácí mohli jít do vedení! Dwyer po chytré přihrávce nalezl najížděnícího Jordana Staala, který se pokusil zakončit forhendovým blafákem. Hutton ale tuto situaci velice dobře vystihl a přerušil hru.
     
    02:20
    Bourque zavezl kotouč podél pravého mantinelu do útočného pásma, kde byl však pohotově odzbrojen domácími beky. Ani následný protiútok Hurricanes se ale nesetkal s úspěchem.
     
    03:08
    Chudobin rozehrával za vlastní bránou velice nejistě, div se Preds nedostali ke kotouči. Obrana Caroliny ale celou situaci s notnou dávkou štěstí zvládla a rozehrála.
     
    03:28
    Již se schylovalo k další nebezpečné situaci v podání domácí družiny, avšak hru přerušuje údajná přihrávka rukou, po které se bude vhazovat ve střednám pásmu.
     
    04:28
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení, zprvu nenápadná akce končí brankou. Jeff Skinner zavezl po levé straně puk do pásma, zaje za branku, kde se touše ujal ALEXANDER SJOMIN. Ruský forvard pak zpoza brány s pomocí těla Huttona otevřel brankový účet utkání. Asistence: Jeff Skinner, Tuomo Ruutu.
     
    05:41
    Nashville se snaží rychle odpovědět, ale Legwand svým počínáním v útočné třetině příliš nebezpečí nepřinesl. Domácí se brání velmi dobře.
     
    06:35
    Hörnqvist se po rychlém pasu z rohu dostal v mezikruží ke střele, kterou Chudobin pomocí levého betony likviduje. Neujala se ani následná Jonesova dělovka od modré čáry.
     
    07:14
    Pas Predators byl sražen mimo hrací plochu, vinou čehož se bude vhazovat ve středním pásmu. To vše ale až po skončení krátké komerční přestávky. Do utkání vlétli lépe domácí, kteří se také díky šťastné Sjominově trefě ujali vedení. Vydrží Hurikánům toto tempo i po zbytek duelu?
     
    07:47
    Colin Wilson uháněl zcela sám na Chudobina! Jako zakončení zvolil střelu, avšak prováhal ideálně moment, čímž dal domácímu mágovi příležitost k povyjetí a následnému zlikvidování nepříliš nebezpečné rány.
     
    08:44
    Ruutu je dnes velice aktivní. Již několikátý pokus forvarda, který byl zpočátku svého působení v NHL dlouho ve stínu slavnějšího bratra Jarkka, však Hutton s přehledem likviduje. Vhazovat se bude po levé ruce gólmana, jenž dnes zaujal místo Marka Mazance.
     
    09:34
    Rychlý přechod do pásma zakončoval hostující Craig Smith. Příklep od pravého mantinelu si ale cestu mezi tři tyče nenašel. Robněž Chudobin si při svém zásahu počínal velice jistě. Hosté mají aspoň výhodu v podobě buly v útočném pásmu.
     
    09:43
    Hnedle po vhazování pálil zápěstím od modré čáry Klein. K dorážce se snažil dostat Cullen, avšal domácí gólman byl rychlejší a znovu ukryl kotouč do své rukavice.
     
    10:31
    Carolina dlouho svírala svého soupeře v defenzivě. Nakonec se ale z ofenzivy poctivě vrátil Mike Fisher, který vyvezl puk do středního pásma. Tam se jej ale znovu chopili domácí.
     
    11:19
    Nashville zastavuje při ofenzivní akci ofsajd, který neunikl pozorným pomezním sudím. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu. Následuje krátká komerční přestávka. Sledujeme utkání, které má velice dobré tempo. Hraje se nahoru dolů, akce střídá akci. Přece jenom o něco málo navrch mají domácí. Branku jsme zatím viděli pouze jednu.
     
    11:47
    Ostrostřelec Jeff Skinner dlouho trápil Predátory v rohu obranného pásma. Ke střele se ale tento snajpr nakonec nedostal, což je pro hosty velké štěstí. Lídr Caroliny je totiž ve velmi dobré formě.
     
    12:23
    Stalberg pálil nebezpečně z hranice pravého kruhu pouze do hrudi Chudobina, od něhož se kotouč odrazil znovu na hole hosté. Predators ale byli odzbrojeni.
     
    13:23
    Po Legwandově předložené nabídce vyslal střelu švihem Spaling. Ani on ale vyrovnat nedokázal. Hosté začínají přidávat, je jich najednou plný led. Uvidíme, zda tato převaha přinese kýžené ovoce v podobě branky.
     
    14:23
    A další šance Preds, v níž se ocitl Matt Hendricks. Bleskovou ránu ale vytěsňuje Chudobin do ochranné sítě. Kazašský gólman se zatím prezentuje velmi dobře, při všech situacích si je velmi jistý. Na řadě je další reklamní pauza, po níž se bude vhazovat před výše zmíněným strážcem svatyně.
     
    14:45
    Hutton měl co dělat, nadvakrát totiž musel zasahovat proti Skinnerovi. Nejprve vyslal domácí útočník střelu z mezikruží, posléze odražený kotouč dorážel. Hostující muž v masce si ale poradil na jedničku s hvězdičkou.
     
    15:46
    Čtvrtá formace Preds aktivně napadá, díky čemuž získává kotouč. Gaustad o něj ale vzápětí přichází, načež se domácí vydávají do rychlého protiútoku.
     
    16:36
    Velmi nenápadná střela se odrazila k Davidu Legwandovu, který se snažil z velkého úhlu zasunout vrtící se touš za brankovou čáru. Chudobin ale téměř robinzonádou zabranil rozsvícení červeného světla. Domácí mohou svému muži v brankovišti děkovat za to, že mají stále náskok jednoho přesného zásahu.
     
    17:53
    Predators jsou dopředu poměrně aktivní, ale stále jim něco chybí. Carolina je jistější na kotouči, má větší přesnost. A to ve všech situacích, Pokud hosté pomýšlí na vyrovnání, budou muset přidat.
     
    18:45
    Hurricanes rozehrávají útok zpoza vlastní brány. Ten ale brzy končí. Protiofenzivní počínání hostí však rovněž.
     
    19:25
    Lehké nahození z pravé strany hrací plochy Hutton raději ukrývá do náručí. Takováto propagační rána neměla naději na sebemenší úspěch. Vhazuje se po levé ruce brankáře Nashvillu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první dějství, do kterého vstoupili lépe domácí. Carolinu poslal do vedení Alexader Sjomin. Hosté na tuto branku navzdory několika solidním příležitostem zatím nedokázali nalézt odpověd. Uvidíme, jak se bude klání vyvíjet nadále.

    Střely na branku: 9:11
    Vhazování: 8:9
    Hity: 7:3
     
    Predators mají s dotahováním nepříznivého výsledku bohaté zkušenosti. V posledním duelu vymazali dvoubrankové vedení Floridy, leč následně padli v samostatných nájezdech. „Není čas na frustraci, musíme se z toho ponaučit a podávat i nadále alespoň takovéto výkony. Body poté přijdou,“ je si jistý lodivod Nashvillu Barry Trotz. Jak se hosté připravovali na dnešní duel nastínil zadák Kevin Klein. „Pracovali jsme na střelbě, která musí být častějši. Zejména se pak musíme více tlačit před bránu,“ hledá obránce Preds recept na vítězství.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:41
    Radek Dvořák zavezl puk do pásma, kde ale pouze odevzdal a odjel na hráčskou lavici. Hosté tak mohou pohodlně rozehrát a vydat se do ofenzivy.
     
    21:07
    Patrick Hörnqvist po Fisherově pasu bleskově vypálil směrem k Chudobinovi. Kazašský rodák pak touš nadzvedl do ochranné sítě. Po následném vhazování zlikvidoval také Jonesovu ránu.
     
    21:50
    Predators jsou opět v defenzivě, o další rozruch v brankovišti hostí se postaral Murphy. Rána od modré čáry ale trefila pouze připraveného Huttona, který poté přerušil hru a souvislý tlak Caroliny. Ta má ale stále výhodu buly v útočném pásmu.
     
    22:28
    Lehký pozdrav ze středního pásma Chudobin schovává do výstroje. Jelikož se Preds valili směrem k domácí bráně, přerušil brankář Hurricanes hru. Zatím sledujeme celou řadu nepřesností, utkání je na větší příležitosti skoupé.
     
    23:05
    A další nepříliš nebezpečný pokus, tentokráte z hole Palushaje. Hutton si na této ráně smlsnul, posléze přerušil hru. Domácí mají stále o něco málo navrch.
     
    23:50
    Hörnqvist pálil ihned po přejetí modré do Chudobina, následnou dorážku Fishera domácí strážce svatyně také zlikvidoval. Jak jsem již zmínil, Chudobin je dnes skutečně skálopevný. Nyní však bude muset možnému nebezpečí, vhazuje se totiž po jehé levé ruce.
     
    24:41
    Predators nemohou chytit rytmus, pouze se osvobozují a vyhazují puky do středního pásma, kde číhají domácí. Ti nyní této situace málem využili, když z mezikruží testoval Huttonovu bdělost Bellemore. Hostující brankář stihl zareagovat.
     
    25:46
    Murphy obroužil branku, předal Palushajovi, který ale poté přihrál nepřesně. Přesto se ke střele dostal Bowman, který ale nezamířil mezi tři tyče.
     
    26:33
    Tlak Caroliny je skutečně drtivý, hosté se již dlouhou dobu nedostali z pásma. Na Huttona navíc míří jedna rána za druhou. Je jen otázkou času, kdy domácí ještě více brankově odskočí.
     
    27:40
    Roman Josi se zčistajasna probil do šance. Na pravé straně se chopil puku, vybruslil do mezikruží, okdud ale nedokázal nalézt skulinku mezi Chudobinovými betony. Domácí mág poté přerušil hru. Následuje komerční přestávka.
     
    28:15
    Weber zavezl puk do pásma, předal jej Spalingovi, který byl ale odzbrojen. Hosté stále marně hledají recept na výtečně zorganizovanou obranu Hurricanes.
     
    29:21
    Hörnqvist z pravé strany ledové plochy míjí, Chudobin nemusel vůbec zasahovat. Následující útok končí postavením mimo hru, vhazovat se tak bude v neturální zóně, kde žádné nebezpečí nehrozí.
     
    29:59
    Hosté to zkouší všemi možnými i nemožnými způsoby. Tentokráte jako způsob nahození zvolili vysoký obkouk. Puk doplachtil přesně do náruče Chudobina, který přerušil hru. Preds tak vybojovali alespoň pásmo.
     
    30:50
    Nashville přidává na aktivitě. Nyní ale jeho rozehrávku zmařilo zakázané uvolnění, které vrací veškeré dění před Huttona, konrétně po jeho levici. Máme zde další komerční přestávka. V polovině zápsu je optimální čas na míné bilancování. Utkání je stále otevřené na obě strany. Opticky mají o něco více ze hry domácí, leč ani Carolina nepředvádí nikterak světoborný hokej. Predators mají větší brankové příležitosti, které ale přichází poměrně sporadicky. Nabídne druhá polovina duelu lepší podívanou?
     
    31:28
    Smith se velmi důrazně tlačil k dorážce své vlastní střely, což se mu podařilo, avšak následně byl důrazně pokárán domácími zadáky, kteří dali jasně najevo, že "takhle teda rozhodně ne." Buly před Chudobinem.
     
    32:30
    Žádné výraznější brankové příležitosti nyní nevídáme, hraje se převážně ve středním pásmu. Že by klid před následnou bouří? Uvidíme, zda toto mnohdy se vyplnivší pravidlo bude platit i v tomto duelu.
     
    33:31
    Craig Smith je dnes velice aktivní, nyní nám předvedl další ránu z pozice pravého kruhu. Ta ale byla sražena do ochranné sítě, což znamená buly před domácím brankářem.
     
    34:07
    Palushaj zkoušel štěstí prakticky z velkého úhlu, prakticky z úrovně brankové čáry. Hutton si ale prostor u pravé tyče pohlídal a další nešťastný gól ve své síti nedopustil. Klání bude pokračovat po reklamní přestávce a úpravě obou brankovišť.
     
    34:27
    Justin Faulk se protáhl mezi hostujícími beky a střelou zápěstí se pokusil trefit skulinu mezi Huttonem a levou tyčí. Gólman Preds byl ale pozorný.
     
    34:50
    Gaustad se po nečekaném odrazu kotouče ocitl zcela sám před Chudobinem. Jako by se ale zalekl nabídnuté šance, puk napálil pouze do dobře postaveného brankáře Hurricanes.
     
    35:56
    Predators jsou v právě probíhajících minutách lepším mužstvem. Nyní se ale sami vyhnali do středního pásma, Legwand nedosáhl na prudkou přihrávku. Své útočné počínání tak budou muset hosté znovu zahájit.
     
    36:28
    Rozehrávka se svěřencům Barryho Trotze nevydařila, puk doslova silou vůle doputoval přes všechny čáry. Pomezní sudí ale icing uznal a vrátil tak hru před Huttona.
     
    37:30
    Fisher měl na levé straně najíždějícího Hörnqvista, leč jako zakončení zvolil prudkou střelu. Ta pouze orazítkovala pravý Chudobinův beton. Na druhé straně hrací plochy pálil Staal – taktéž neúspěšně.
     
    38:20
    Jeff Skinner utržil ve středním pásmu zásah pukem do obličeje. Nebyla to však prudká rána, forvard domácích bude moci pokračovat v zápase. Zdá se, že i bez stehů.
     
    39:50
    Máme zde první vyloučení utkání, a to velmi nešťastné. Mattias Ekholm (NSH) totiž vyhodil kotouč mimo hrací plochu, což znamená menší trest za zdržování hry. Jak domácí naloží s touto výhodou kterou si s největší pravděpodobností přenesou do třetí části?
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá perioda je minulostí. Zpočátku byla lepším mužstvem Carolina, zhruba po přelomu poloviny klání pak přebrali iniciativu hosté. Ani jejich snaha ale k vyrovnání nevedla. Sledujeme skutečně úporné zápolení, ona hokejová krása je během dnešního duelu nejspíše na dovolené. Podaří se Nashvillu vyrovnat, nebo domácí udrží těsný náskok? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 19:23
    Vhazování: 20:19
    Hity: 10:12
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Nashville je v oslabení velice aktivní, zpoza brány si vybruslil a do horní části branky se pokoušel zakončit Matt Hendricks. Chudobin ale tento pokus vytěsnil do bezpečí.
     
    40:43
    Síly na ledové ploše se srovnají. Za hákování je potrestán John-Michael Liles (CAR). Chvíli se bude hrát ve čtyřech, poté započne zkrácená početní výhoda Preds.
     
    41:23
    Mike Fisher se dral do samostatného úniku, který ale zastavuje vynikajícím zásahem Andrej Sekera. Slovenský zadák je za tento počin odměněn potleskem publika.
     
    42:27
    Po klasické přesilovkové kombinaci pálil od modré Josi. Chduobinale jeho ránu pohodlně ukryl do výstroje. Následná drobná rozmíška na tomto faktu nic nezměnila. Buly po levici domácího muže v masce.
     
    43:22
    Hostí jdou za vyrovnáním, Hörnqvist sjel do pásma, z levé strany si efektní stahovačkou obhodil domácí beka a následně vypálil. Ránu mu ale nesedla podle představ. Další přerušení hry.
     
    43:45
    Z hole Setha Jonese (NSH) zamířil puk opět do hlediště. Hostující obránce věděl, že je zle, trest bude muset odpykat. Carolina má tak výhoda další přesilové hry.
     
    44:23
    Nashville velmi dobře brání, již několikrát vyhodil přes všechny čáry. Carolina se nemůže usadit v útočném pásmu.
     
    45:11
    Domácí početná výhodu opět nedohrají. Za nedovolené bránění putuje na lavici hanby Ryan Murphy (CAR).
     
    45:45
    Predators jsou v plné počtu, začíná zkrácená přesilová hra hostí.
     
    46:46
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Dělovka Webera nejprve orazítkovala pravou tyč Chudobinovy svatyně, následně s přispěním Fisherova přistrčení dopravil puk do odkryté klece PATRIC HÖRNQVIST. Preds tak využívají přesilovou hru. Asistence: Mike Fisher, Shea Weber.
     
    47:58
    Hosté jsou při chuti, na Chudobina letěl další pokus z hole Legwanda. Domácí muž v masce ale zasáhl pomocí pravého betonu. Následný protiútok Hurricanes taktéž úspěch neslavil. Následuje komerční přestávka. Utkání je otevřené na obě strany.
     
    48:42
    Legwandova nepřesná přihrávka vyhnala Nashville z pásma. Lehké nahození poté uzmuli domácí, kteří se tak mohou vydat kupředu, což také dělají.
     
    49:52
    Hraje se velmi opatrně, ani jedno z mužstev nechce udělat chybu, což se nepřiliš pozitivně odráží na obrazu hry. Sledujeme skutečně tuhý boj o každý centimetr ledové plochy.
     
    50:21
    Po Huttonově zásahu proti lehké ráně z pravé strany následuje další komerční přestávka. Co kouči obou celků svým svěřencům naordinují? Doufejme, že se budou držet otřepaného pravidla, jenž praví, že nejlepší obranou je útok.
     
    51:20
    Gerbe hledal naslepo před brankou stojícího Staala, který ale na přihrávku naštěstí pro hosty nedosáhl. Poté puk docestoval až do středního pásma.
     
    52:50
    Stalberg zkoušel nastřelit kotouč do chumlu v brankovišti domácích, leče neúspěšně, touš srazil již pvní obránce. Carolině se poté směrem dopředu nezadařilo.
     
    53:33
    Zakázané uvolnění Predators vrací hru zpět pčed Huttona, konkrétně po jeho pravici. Utkání se pomalu, ale jisě blíží ke svému závěru. Podaří se některému z mužstev rozhodnout, nebo bude následovat prodloužení?
     
    54:40
    Nashville se snaží usídlit v útočném pásmu, ale Hurricanes zatím všechny útočné výpady odráží na výbornou.
     
    55:50
    Hraje se poměrně dlouho bez přerušení, obšem nikterak atraktivně. Obě musžtva "zdobí" celá řada nepřesností a špatných přihrávek.
     
    56:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to je šok pro Predators. Z levého rohu se puk dostal k JEFFU SKINNEROVI, který neotálel a jako správný střelec bleskovou střelou zápěstím trefil přesně protor mezi lapačkou a levým betonem Huttona. Nyní to již budou mít hosté velmi obtížné. Asistence: Tuomo Ruutu, Alexander Sjomin.
     
    57:10
    Další komerční přestávka. Dá se očekávat, že hosé začnou připravovat závěrečný tlak, brzy zřejmě poputuje Hutton na střídačku. Při včerejčím utkání dokázal Nashville v poslední minutě vyrovnat, Carolina se musí mít stále na pozoru. Jeff Skinner však vsítil skutečně důležitou branku, která byla zároveň dvacátou trefou tohoto borce v sezoně.
     
    57:21
    Dělovku Webera Chudobin likviduje. Vhazovat se bude po levé ruce domácího mága. Schyluje se k dramatickému závěru, to bezpochyby.
     
    58:04
    Gerbe mohl rozhodnout, brejk zakončený střelou z pravého kruhu však úspěch neslavil, Hutton předvedl ukázkový semafor.
     
    58:33
    Nashville to zkouší bez brankáře!
     
    58:56
    Puk na střídačce Hurricanes. Preds již moc času na vyrovnání nezbývá. Barry Trotz proto reaguje a bere si oddechový čas. Pomůže svým svěřencům k brance?
     
    59:00
    Domácí vyhodili kotouč mimo hřiště, ovšem s tečí plexiskla. Vylučovat se proto nebude, buly proběhne ve středním pásmu.
     
    59:20
    Nashville v útočném pásmu, avšak nedaří se mu vystřelit.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Ve třetí části se Predators nejprve podařilo zásluhou Patrica Hörnqvista vyrovnat, avšak zanedlouho vrátil Hurricanes vedení ostrostřelec Jeff Skinner. Nashvillu nepomohla ani závěrečná hra bez brankáře, a tak dnes odchází z bojovného a chvílemi neatraktivního utkání bez bodu. Carolina zvítězila těsně 2:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 25:32
    Vhazování: 28:27
    Hity: 14:17
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Jeff Skinner (CAR) 1+1
    2. Tuomo Ruutu (CAR) 0+2
    3. Anton Chudobin (CAR) 31 zák., 1 gól, 96,9%
     
    Československá stopa v utkání

    Radek Dvořák (CAR) 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:05
    Andrej Sekera (CAR) 0+0, 4 střely, čas na ledě 24:26
    Marek Mazanec (NSH) dnes nenastoupil, na soupisce figuroval jako náhradník. (03:40:37)

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 5. Sjomin (Skinner, Ruutu), 57. Skinner (Ruutu, Sjomin) – 47. Hörnqvist (Fisher, Weber)


    Carolina Hurricanes: Chudobin (Peters) – Sekera, Faulk, Bellemore, Hainsey, Murphy, Liles – Sjomin, Skinner, Ruutu – Dwyer, J. Staal, Gerbe – Palushaj, Malhotra, Bowman – Dvořák, Sutter, Boychuk
    Nashville Predators: Hutton (Mazanec) – Josi, Weber, Jones, Ekholm, Ellis, Klein – Hörnqvist, Fisher, Wilson – Hendricks, Cullen, Bourque – Smith, Legwand, Spaling – Stalberg, Gaustad, Nyström

    Rozhodčí: VanMassenhoven, Leggo – Amell, Pancich

    Diváci: 13 994
    bahis siteleri