Carolina – Nashville 2:1 (kon.) | Chicago – San Jose 2:3 (0:2 po s.n.) | Anaheim – Vancouver 4:3 (po pr.)
Edmonton – Tampa 5:3 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Nashville Predators
Pondělí 06.01.2014, 01:10 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to je šok pro Predators. Z levého rohu se puk dostal k JEFFU SKINNEROVI, který neotálel a jako správný střelec bleskovou střelou zápěstím trefil přesně protor mezi lapačkou a levým betonem Huttona. Nyní to již budou mít hosté velmi obtížné. Asistence: Tuomo Ruutu, Alexander Sjomin.
     
    46:46
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Dělovka Webera nejprve orazítkovala pravou tyč Chudobinovy svatyně, následně s přispěním Fisherova přistrčení dopravil puk do odkryté klece PATRIC HÖRNQVIST. Preds tak využívají přesilovou hru. Asistence: Mike Fisher, Shea Weber.
     
    04:28
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení, zprvu nenápadná akce končí brankou. Jeff Skinner zavezl po levé straně puk do pásma, zaje za branku, kde se touše ujal ALEXANDER SJOMIN. Ruský forvard pak zpoza brány s pomocí těla Huttona otevřel brankový účet utkání. Asistence: Jeff Skinner, Tuomo Ruutu.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 5. Sjomin (Skinner, Ruutu), 57. Skinner (Ruutu, Sjomin) – 47. Hörnqvist (Fisher, Weber)


    Carolina Hurricanes: Chudobin (Peters) – Sekera, Faulk, Bellemore, Hainsey, Murphy, Liles – Sjomin, Skinner, Ruutu – Dwyer, J. Staal, Gerbe – Palushaj, Malhotra, Bowman – Dvořák, Sutter, Boychuk
    Nashville Predators: Hutton (Mazanec) – Josi, Weber, Jones, Ekholm, Ellis, Klein – Hörnqvist, Fisher, Wilson – Hendricks, Cullen, Bourque – Smith, Legwand, Spaling – Stalberg, Gaustad, Nyström

    Rozhodčí: VanMassenhoven, Leggo – Amell, Pancich

    Diváci: 13 994
    bahis siteleri