Carolina – Nashville 2:1 (kon.) | Chicago – San Jose 2:3 (0:2 po s.n.) | Anaheim – Vancouver 4:3 (po pr.)
Edmonton – Tampa 5:3 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Nashville Predators
Pondělí 06.01.2014, 01:10 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Puk na střídačce Hurricanes. Preds již moc času na vyrovnání nezbývá. Barry Trotz proto reaguje a bere si oddechový čas. Pomůže svým svěřencům k brance?
     
    58:33
    Nashville to zkouší bez brankáře!
     
    56:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to je šok pro Predators. Z levého rohu se puk dostal k JEFFU SKINNEROVI, který neotálel a jako správný střelec bleskovou střelou zápěstím trefil přesně protor mezi lapačkou a levým betonem Huttona. Nyní to již budou mít hosté velmi obtížné. Asistence: Tuomo Ruutu, Alexander Sjomin.
     
    46:46
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Dělovka Webera nejprve orazítkovala pravou tyč Chudobinovy svatyně, následně s přispěním Fisherova přistrčení dopravil puk do odkryté klece PATRIC HÖRNQVIST. Preds tak využívají přesilovou hru. Asistence: Mike Fisher, Shea Weber.
     
    45:11
    Domácí početná výhodu opět nedohrají. Za nedovolené bránění putuje na lavici hanby Ryan Murphy (CAR).
     
    39:50
    Máme zde první vyloučení utkání, a to velmi nešťastné. Mattias Ekholm (NSH) totiž vyhodil kotouč mimo hrací plochu, což znamená menší trest za zdržování hry. Jak domácí naloží s touto výhodou kterou si s největší pravděpodobností přenesou do třetí části?
     
    34:50
    Gaustad se po nečekaném odrazu kotouče ocitl zcela sám před Chudobinem. Jako by se ale zalekl nabídnuté šance, puk napálil pouze do dobře postaveného brankáře Hurricanes.
     
    31:28
    Smith se velmi důrazně tlačil k dorážce své vlastní střely, což se mu podařilo, avšak následně byl důrazně pokárán domácími zadáky, kteří dali jasně najevo, že "takhle teda rozhodně ne." Buly před Chudobinem.
     
    27:40
    Roman Josi se zčistajasna probil do šance. Na pravé straně se chopil puku, vybruslil do mezikruží, okdud ale nedokázal nalézt skulinku mezi Chudobinovými betony. Domácí mág poté přerušil hru. Následuje komerční přestávka.
     
    16:36
    Velmi nenápadná střela se odrazila k Davidu Legwandovu, který se snažil z velkého úhlu zasunout vrtící se touš za brankovou čáru. Chudobin ale téměř robinzonádou zabranil rozsvícení červeného světla. Domácí mohou svému muži v brankovišti děkovat za to, že mají stále náskok jednoho přesného zásahu.
     
    14:45
    Hutton měl co dělat, nadvakrát totiž musel zasahovat proti Skinnerovi. Nejprve vyslal domácí útočník střelu z mezikruží, posléze odražený kotouč dorážel. Hostující muž v masce si ale poradil na jedničku s hvězdičkou.
     
    07:47
    Colin Wilson uháněl zcela sám na Chudobina! Jako zakončení zvolil střelu, avšak prováhal ideálně moment, čímž dal domácímu mágovi příležitost k povyjetí a následnému zlikvidování nepříliš nebezpečné rány.
     
    04:28
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení, zprvu nenápadná akce končí brankou. Jeff Skinner zavezl po levé straně puk do pásma, zaje za branku, kde se touše ujal ALEXANDER SJOMIN. Ruský forvard pak zpoza brány s pomocí těla Huttona otevřel brankový účet utkání. Asistence: Jeff Skinner, Tuomo Ruutu.
     
    01:24
    Domácí mohli jít do vedení! Dwyer po chytré přihrávce nalezl najížděnícího Jordana Staala, který se pokusil zakončit forhendovým blafákem. Hutton ale tuto situaci velice dobře vystihl a přerušil hru.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 5. Sjomin (Skinner, Ruutu), 57. Skinner (Ruutu, Sjomin) – 47. Hörnqvist (Fisher, Weber)


    Carolina Hurricanes: Chudobin (Peters) – Sekera, Faulk, Bellemore, Hainsey, Murphy, Liles – Sjomin, Skinner, Ruutu – Dwyer, J. Staal, Gerbe – Palushaj, Malhotra, Bowman – Dvořák, Sutter, Boychuk
    Nashville Predators: Hutton (Mazanec) – Josi, Weber, Jones, Ekholm, Ellis, Klein – Hörnqvist, Fisher, Wilson – Hendricks, Cullen, Bourque – Smith, Legwand, Spaling – Stalberg, Gaustad, Nyström

    Rozhodčí: VanMassenhoven, Leggo – Amell, Pancich

    Diváci: 13 994
    bahis siteleri