Lipt. Mikuláš – Topoľčany 4:2 (kon.) | Trnava – SR 18 0:1 (kon.) | Prešov – Detva 3:1 (kon.)
Michalovce – Pov. Bystrica 6:2 (kon.) | Bardejov – Spišská N. Ves 4:0 (kon.) | Senica – Prievidza 14:1 (kon.)
konec
HK Bardejov
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 17.01.2014, 17:301. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:31:02)
     
    59:44
    Stretnutie sa už iba dohráva.
     
    59:03
    Domáci v plnom počte a Koky dostal puk pred Blažíčka, no tiesnený spravil blafák, ale zakončenie nebolo určite podľa jeho predstáv. Blažíček jeho pokus backhandom vykryl.
     
    58:10
    Po vyše minúte si hostia iba vymieňali puk medzi sebou. Napokon sa k zakončeniu odhodlal Findura, no z veľkého uhla mohol iba prekvapiť, čo sa mu nepodarilo.
     
    57:03
    Vylúčený hráč domácich: Dancsák – seknutie.
    Smik napokon pri presilovej hre hostí ostáva v bráne.
     
    57:03
    Offside zastavil v hostí v ich útočnej aktivite a brána hostí je prázdna.
     
    56:35
    Hra sa nám prelieva z jednej strany na druhú, ale nepresnosti sa kopia na oboch stranách. K zakončeniu sa dostane málo kto, no väčšinou všetko letí mimo bránu.
     
    55:39
    Smotrila zaviezol puk do pásma, ale škovira ho už nedokázal prepasírovať cez domácu obranu na svojich spoluhráčov pred bránkou.
     
    54:56
    Mihalík sa dostal k puku a mal kopec času a priestoru. Nikým nepokrytý namieril popod lapačku a jeho nepríjemnú strelu Smik dokázal vytesniť mimo bránu.
     
    53:50
    Domáci pri rozohrávke zariskovali a vyštartovali vo štvorici do pásma, ale hostia to nedokázali využiť a tak sa prečíslenie nekoná.
     
    53:39
    Pre zmenu tentokrát domáci poslali puk na zakázané uvoľnenie.
     
    53:13
    Zakázané uvoľnenie hostí, ktoré nemalo byť a znechutení hostia sa už ani neunúvajú hádať s rozhodcom.
     
    52:27
    Domáci v plnom počte.
     
    52:19
    Škovira z uhla rozvlnil iba bočnú sieť a do brejku štartovali domáci. Gurčík sa obetavo hodil po puku a akciu prekazil už v zárodku.
     
    51:41
    Gurčík poslal puk medzi kruhy, ale štvorica domácich zhustila priestor a puk uchmatla pre seba.
     
    51:05
    Ihnaťo sa skvelými kľučkami preštrikoval až pred Blažíčka, no Baláž v hodine dvanástej vypichol puk prenikajúcemu hráčovi. Pekná akcia, ktorej chýbalo zakončenie.
     
    50:27
    Vylúčený hráč domácich: Matis – vrazenie na mantinel.
     
    49:30
    Bardejov dal gól!
    DOMINIK ŠIMČÁK stál v pravej chvíli na pravom mieste. Medzi kruhmi dostal puk a nikým nepokrytý prestrelil Smika. Asistencie: Juraj Dancsák, Martin Hajnik.
     
    49:15
    Po buly sa k puku dostal Škovira, ktorý trestuhodne minul bránu. Blažíček už bol na kolenách a ktovie či by bol schopný reagovať na túto strelu, keby letela presne. Lenže keby neplatí jak v živote tak v hokeji.
     
    48:49
    Domáci chvíľu potočili hostí v ich pásme. K finálnej prihrávke sa odhodlal Hričina, ktorý aj našiel Vaška, no ten nedokázal skrotiť puk medzi kruhmi nie to ešte zakončiť.

    Dominik Dolhý

    Branky a nahrávky: 21. Gmitter (Mihalík, Takáč), 27. Hajnik (Polaček, Šimčák), 36. Hričina (Boltun, Vaško), 50. Šimčák (Dancsák, Hajnik)


    HK Bardejov: Blažíček – Takáč, Krčula, Hopkovič, Kramár, Valentín, Polaček, Ľ. Chovan, Slimák – Baláž, Mihalík, Gmitter – Hričina, M. Chovan, Vaško – Šimčák, Dancsák, Hajnik – Boltun, Belušár, Matis
    HK Spišská Nová Ves: Smik – Findura, Rojkovič, Cvengroš, Gurčík, Zakopjan, Džerenga – Ihnaťo, Cútt, Findura – Smotrila, Koky, Škovira – Hamrák, Gonda, Ištocy

    Rozhodčí: Štec – Kalina, Pribula
    bahis siteleri