Žilina – Nitra 2:3 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 1:4 (kon.) | Trenčín – Zvolen 3:1 (kon.)
Košice – Martin 5:2 (kon.) | Piešťany – Skalica 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
HK VITAR Martin
sk Pátek 17.01.2014, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Ceny pre najlepších hráčov si prevzali hosťujúci Smrek a domáci Bartoš.

    Ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera.
     
    59:36
    Prebiehajú záverečné sekundy stretnutia, už sa nič zaujímavé nestane.
     
    59:03
    Dnešné stretnutie sleduje 3174 divákov.
     
    58:36
    Už iba necelé dve minúty ostávajú do záverečnej sirény. Na ľadovej ploche sa nedeje nič zaujímavé.
     
    57:40
    O víťazovi stretnutia je už rozhodnuté. Košičania sa nemusia nikam ponáhľať a hostia vedia, že ich snaha by bola už zbytočná.
     
    57:02
    Stále pokračujeme v rýchlej hre, ktorá sa prelieva zo strany na stranu. V prípade útočnej časti ihriska martinského celku ale vidíme iba chabú snahu, ktorá sa zakončením do priestoru bránky nekončí.
     
    56:10
    Košičania po dlhej dobe prišli o útočné pásmo, ale museli sa stiahnuť do defenzívy. Themár sa v strede klziska pokúšal dokorčuľovať puk a vypracovať si tak samostatný únik, ale nebol dostatočne rýchly.
     
    55:23
    Jokeľ si puk vypýtal v ľavom kruhu. Dostal presnú prihrávku, ale jeho strela už taká presná nebola a skončila mimo priestoru troch žrdí.
     
    54:40
    Košičania sú stále pri chuti. Sojčík sa z ľavej strany rútil do zakončenia, ale puk tesnte pred ním Čech odpálil hokejkou k mantinelu.
     
    53:26
    Takmer okamžite mohli domáci zvýšiť svoj náskok na rozdiel štyroch presných zásahov! Gabriel Spilar v náskoku pred obranou z pravej strany triafa iba Čecha, ktorý ukážkovo vykorčuľoval.
     
    53:00
    Košice dali gól!

    Domáci využívajú početnú výhodu o jediného muža. MAREK SVATOŠ si vytvoril priestor pred ľavou tyčkou hosťujúcej bránky, inkasoval presnú prihrávku a nezaváhal. Asistencie: Tomáš Marcinko a Miroslav Macejko.
     
    52:49
    Hostia sú vo štvorici, ale pokračujú v bránení.
     
    52:31
    Košičania sa do pásma síce vrátili, ale ich dve strely neboli z kategórie nebezpečných. Brankár Čech si so streleckými zakončeniami aj vďaka pomoci obrany poradil.
     
    52:01
    Ukážkový začiatok martinských hráčov vo vlastnej početnej nevýhode o dvoch hráčov. Puk letí cez všetky čiary až za Riečického.
     
    51:41
    Martin sa bude brániť v trojici! Na trestnú lavicu odchádza za krosček Smrek.
     
    51:08
    Domáci hokejisti sa okamžite dostali do skvelej gólovej situácie, na ktorej konci ale útočiaci hráč skončil na zemi a bránka hostí mimo vyznačenej ploche. Po tejto situácii si domáci fanklub s radosťou na hlavného arbitra zakričal azda najznámejší pokrik s menom Konc.
     
    50:49
    Hostia sa budú brániť. Kolena sa previnil hákovaním a inkasuje za to dvojminútový trest.
     
    50:23
    Košičania roztočili pred Čechom poriadny kolotoč! Hostia majú čo robiť aby sa ubránili prihrávkam do priestoru bránkoviska z každej strany, ale darí sa im. Bicek sa k zakončeniu nedostal.
     
    49:50
    Košickí hokejisti už druhýkrát v stretnutí vedú rozdielom dvoch presných zásahov. Ich to povzbudilo, Martin sa naopak na ľadovej ploche v týchto chvíľach iba hľadá.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 12. Bicek (Sojčík, Šeda), 14. Bartánus (Klouček, Macejko), 36. Bartoš (Jenčík, Spilar), 49. Jenčík (Spilar, Bartoš), 53. Svatoš (Marcinko, Macejko) – 1. Markovič (Smrek, Galamboš), 40. Ďatelinka (Kolena)


    HC Košice: Riečický – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Černák – Bartánus, Marcinko (A), Svatoš – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Sojčík, Hrnka, Bicek – Jokeľ, Češík, Skalický
    HK VITAR Martin: Čech – Matejka, Smrek, Ďatelinka (A), Novotný (A), Brcko, Rusina, Perniš, Tupý – Važan, Galamboš, Markovič (C) – Rožník, Fujerík, Themár – Cíger, Kolena, Pokrivčák – Jurášek, Dírer, Šugár

    Rozhodčí: D. Konc – Gajan, Jobbágy

    Diváci: 3174
    bahis siteleri