Mladá Boleslav – Slavia 1:2 (2:3 po s.n.) | Olomouc – Chomutov 2:5 (kon.) | Kometa Brno – HC Litvínov 2:1 (kon.)
Č. Budějovice – HC Plzeň 2:1 (kon.) | Vsetín – Pardubice 7:3 (kon.) | Jihlava – Kladno 4:2 (kon.)
Liberec – Sparta 7:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HC Litvínov
Sobota 18.01.2014, 12:30 • Kajot Arena • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno minutu a půl před koncem třetí třetiny zvyšuje skóre na 2:1. To po vyhraném buly a bezprostřední střele Zbořila od modré. Jeho ránu tečoval PETR MRÁZEK, který si tak připisuje druhou branku. Litvínov se ještě dohadoval, gól padl po vysoké holi, ale rozhodčí jej i zpětně uznal. Asistence: Jakub Zbořil, Adam Šidák.
     
    23:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté potrestali Sedlákovo vyloučení a vyrovnávají! Kokeš od pravého hrazení křižně přihrál na nikým nehlídaného ROMANA FUČÍKA, který puk zametl do úplně volné brány. Asistence: Martin Kokeš, Jakub Zdeněk.
     
    04:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Mrázek napodruhé přeci jen proměnil. Po usazení v pásmu hostů dostal od Kunceho přesnou přihrávku a PETR MRÁZEK z pravého kruhu vymetl Soukupovu klec. Asistence: Daniel Kunce.

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 5. Mrázek (Kunce), 59. Mrázek (Zbořil, Šidák) – 24. Fučík (Kokeš, Zdeněk)


    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) – Šidák, Mitiska, Štancl, Sedlák (C), Zbořil, Vlček, Vojáček, Vágner – Jenyš, Kozel, Račický, Raška, Mrázek, Kusko, Beneš, Král, Boltvan, Grünwald, Pelikán , Kunce. Trenér: Pavel Pazourek.
    HC Litvínov: Soukup (Klečka) – Šesták, Fučík, Strejček, Cvrk, Kokeš, Wiedmann, Šefl, Kalina – Řehoř, Zdeněk, Weitz, Stříbrný, Ujfaluši, Mical, Řezníček, Čeřovský, Šimeček, Válek (C), Štěpka. Trenér: Radim Skuhrovec
    bahis siteleri