Košice – Banská Bystrica 2:4 (kon.) | Skalica – Žilina 5:6 (kon.) | Zvolen – Piešťany 3:8 (kon.)
Poprad – Trenčín 5:4 (po pr.) | Nitra – Martin 5:3 (kon.)
konec
HC Košice
2:4 (0:0, 2:4, 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 19.01.2014, 16:30Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:13
    Košice dali gól!

    Zaujímavé veci sa dejú v Steel aréne! TOMÁŠ MARCINKO znížil náskok súpera, ale bezprostredne po tom na ľade prepukli emócie a hráči sa do seba pustili hlava-nehlava. Rozhodcovia všetko včas krotia, ale budú vylučovať.
     
    37:24
    Banská Bystrica dala gól!

    Ledva som to dopísala a Banská Bystrica pridáva Ďalší presný zásah. PATRIK LAMPER si úplne osamotený nakorčuľoval pred bránku, kde iba jemne tečoval Whiteovu strelu od pravého mantinelu a zvýšil tak na 4:1 pre svoj tím. Asistencie: Patrick White a Lukáš Bambúch.
     
    27:27
    Banská Bystrica dala gól!

    Hostia sa rýchlo dostávajú už do dvojgólového vedenia! MICHAL HUDEC dostal prihrávku k ľavej žrdi a prekonal Riečického.. Asistencia: Patrick White.
     
    25:48
    Banská Bystrica dala gól!

    Na opačnej strane sme svedkami ďalšieho gólu hostí! RASTISLAV KONEČNÝ sa natlačil pred bránku a využil puk smerujúci na jeho hokejku na strelu, ktorá skončila za dezorientovaným Riečickým. Asistencia : Patrick White.
     
    23:50
    Košice dali gól!

    A vzápätí je vyrovnané! PETER SOJČÍK si na pravej strane útočnej tretiny počkal na prihrávku a zakončil k ľavej žrdi bezmocného Košarišťana. Asistencia: Gabriel Spilar.
     
    23:01
    Banská Bystrica dala gól!

    Hostia sa vo vlastnej presilovke do vyloženej šance nedostali, ale v plnom počte otvárajú skóre! MISLAV ROSANDIČ sa v útočnom pásme predviedol zbavením obrany a strelou z ľavej strany prekvapil Riečického. Asistencie: Mário Lunter a Jakub Predajniansky.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 24. Sojčík (Spilar), 39. Marcinko – 24. Rosandič (Lunter, Predajniansky), 26. Konečný (White), 28. Hudec (White), 38. Lamper (White, Bambúch)


    HC Košice: Riečický – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Černák – Bartánus, Marcinko, Svatoš – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Sojčík, Hrnka, Bicek (A) – Jokeľ, Češík, Skalický
    HC´ 05 Banská Bystrica: Košarišťan – Lepine, Saracino, Macháček, Martin, Rosandič, Predajniansky, Gachulinec, Bambúch (A) – Hudec (C), White, Konečný – Kafka, Heizer (A), Handlovský – Lamper, Zigo, Lunter – Kadura, Gašpar, Bendík

    Rozhodčí: Kubuš, Lokšík – M. Korba, Smrek

    Diváci: 3297
    bahis siteleri