CSKA Moskva – Vladivostok 2:1 (kon.) | Atlant – Kazaň 1:2 (po pr.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 3:4 (kon.)
Čerepovec – Viťaz 7:3 (kon.) | Petrohrad – N.Novgorod 4:5 (1:2 po s.n.) | Riga – Chabarovsk 4:1 (kon.)
HC Slovan – Novokuzněck 2:3 (kon.) | Lev – Novosibirsk 3:1 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:4 (2:0, 1:4, 0:0)
Dynamo Moskva
Neděle 19.01.2014, 14:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    A jeho šance jsou zřejmě u konce. Domácí špatně střídali a za příliš mnoho hráčů na ledě musí jít do čtyř.
     
    54:49
    Tlak narůstá, Platt nahazoval před bránu, kde byl Musatov, ale v pádu nedokázal zasunout kotouč do brány. To byla velká šance na vyrovnání, chyběl skutečně jen kousek.
     
    47:17
    Petrov vyloučen za sekání, pro Dinamo tak vzniká šance udeřit opět z přesilovky.
     
    38:24
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je zhodnocená a velký obrat v zápase je na světě. Od mantinelu nahodil puk před bránu Dugin a ANDREJ MIRONOV projevil na brankovišti dostatečný důraz, nadvakrát dokázal došťouchat puk za bezmocného Sanforda. Obrana opět nikde a z výsledku 3:0. je skóre 3:4. Asistence: Jegor Dugin, Denis Kokarev.
     
    38:13
    Vitalij Višněvskij je vyloučen za podražení a je zde přesilovka pro Dinamo.
     
    34:08
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Vzápětí přichází trest. Nejprve MAXIM PESTUŠKO svou šanci u pravé tyče nedotáhl do úspěšného konce. Následně se po buly dostal znovu ke kotouči a tentokrát už pálil s jistotou Gábiny Soukalové. Zůstal sám před Sanfordem a ten jen rozhodil rameny a naznačil, co s tímhle mám pánové jako dělat? Vyrovnáno a perfektní zápas pokračuje za stavu 3:3. Asistence: Leo Komarov.
     
    33:50
    Není to 4:2, ale to byla velká šance Plotnikova. Tomu v úniku dva na jednoho přihrál před bránu Averin a ruský útočník se po vzoru fotbalistů chytá za hlavu. Z jasné pozice přestřeluje.
     
    29:05
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Duel dostává další dramatickou zápletku. Od vlastní modré se rozjel po pravé straně ALEXEJ CVETKOV a měl před sebou prakticky volnou dálnici. Zcela nepochopitelně ho domácí hráči pustili a autor branky to provedl fantasticky. Nejprve před Sanfordem naznačil střelu a poté vystřihl perfektní blafák. Pěkná akce Dinama končí kontaktní brankou. Bez asistence.
     
    25:45
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou zpátky v zápase, tak přeci jen se dočkali. MARTINS KARSUMS dostal přihrávku mezi kruhy a ačkoliv před ním stál obránce, dokázal ho obstřelit. Sanford toho přes něj mnoho neviděl a na prudkou ránu reagoval příliš pozdě. Asistence: Maxim Solovjov, Maxim Karpov.
     
    23:26
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Teď už byl bez šance. Výbornou práci u mantinelu udělal Gorochov, který na sebe navázal dva hráče a nakonec v tísni přihrál naprosto přesně do prostoru mezi kruhy, kde byl zakončující JEGOR AVERIN. Jeho svižná střela skončila mezi betony Šaryčenkova. Asistence: Ilja Gorochov, Sergej Plotnikov.
     
    19:38
    Obrovská šance Pestunka, který si najel na pravý kruh a ihned z voleje vypálil. Kotouč končí u Sanforda, který jej udržel mezi betony. Ještě se otáčel a nebyl si moc jistý. Důležitý zákrok před koncem prvního dějství.
     
    17:37
    Bude se vylučovat, Karpov má krev v obličeji. Černikov dostane trest za vysokou hůl.
     
    11:37
    Teď je zde však obrovská šance Dinama, které zahrozilo Cvetkovem. Ten už měl položeného brankáře Sanforda, ale do jeho poloprázdné klece se mu puk nepovedlo dostat. Těsně totiž přestřelil.
     
    09:35
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiva hučí podruhé po překrasné přesilovkové kombinaci. Kokarevův faul trestá DANIIL APALKOV, který měl v podstatně jednoduchou úlohu. Kotouč šel po trase Averin a Gorochov, především druhý jmenovaný hráč místo střely volil ještě přihrávku mezi kruhy, odkud Apalkov práskl do kotouče a ten skončil podruhé v bráně Dinama. Asistence: Ilja Gorochov, Jegor Averin.
     
    08:37
    Za bránou operoval Černikov, dvakrát byl sám před hostující bránou, ale k nějaké střele se nedostal. Každopádně Kokarev ho poté dohrál a zbytečně zahákoval. Přesilovka pro Jaroslavl.
     
    05:34
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Poprvé v domácí aréně můžeme slyšet zvuk hučící lokomotivy. Od modré nahodil kotouč Gorochov a před bránou stál připravený na teč VADIM CHLOPOTOV. Provedení se mu povedlo na jedničku a dokonale tak zmátl přesunujícího se brankáře Šaryčenka. Fanoušci se tak radují z prvního vstřeleného gólu. Asistence: Ilja Gorochov.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 6. Chlopotov (Gorochov), 10. Apalkov (Gorochov, Averin), 24. Averin (Gorochov, Plotnikov) – 26. Karsums (Solovjov, Karpov), 30. Cvetkov, 35. Pestuško (Komarov), 39. Mironov (Dugin, Kokarev)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Ljubuškin, Gorochov, Jakovlev, Kronwall, Holos, Vasiljev, V. Višněvskij – Plotnikov, Averin, Apalkov – Redlihs, Sprukts, Platt – Černikov, Petrov, Galimov – Chlopotov, Achmetov, Musatov, Kartajev.
    Dynamo Moskva: Šaryčenkov (Lazušin) – Novák, D. Višněvskij, Jalasvaara, Solovjov, Rjazancev, Mironov, Barancev, Korjagin – Gorovikov, Pestuško, Komarov – Karsums, Karpov, Cvetkov – Babenko, Kokarev, Dugin – Pestunov, Kvapil, Mosaljov.

    Rozhodčí: Baluška, Sergejev – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 9000
    bahis siteleri