Chabarovsk – Ufa 0:1 (kon.) | Vladivostok – Nižněkamsk 0:1 (kon.) | Novokuzněck – Magnitogorsk 3:4 (kon.)
Novosibirsk – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Jaroslavl 1:3 (kon.) | Minsk – Čerepovec 2:1 (2:1 po s.n.)
Záhřeb – Atlant 4:2 (kon.) | Doněck – Petrohrad 4:2 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Čtvrtek 23.01.2014, 10:00 • Admiral Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Domácí v šesti, Ivannikov zůstal na střídačce.
     
    55:37
    Ugarov hledal zpoza brány Hodgmana a ten měl před sebou poloprázdnou bránu, ale ani tohle není gól. Puk letí těsně nad bránu.
     
    51:18
    Za podražení vyloučen hostující Taratuchin a je zde další šance Admiralu na vyrovnání.
     
    46:09
    Tak nakonec gól neplatí k nelibosti domácího trenéra a diváků. Vypadalo to na zásah bruslí, tedy kopnutí do puku. Gyngeho gól tedy nakonec po dlouhé debatě s videorozhodčím neplatí.
     
    46:09
    Prohlíží se video, ale dle všeho Richard Gynge vstřelil branku. Každopádně se to teď už docela dlouho řeší.
     
    44:59
    A zase se bude hrát 4/4. Petr Koukal je potrestán menším trestem.
     
    44:05
    Další faul Hodgmana a je zde další početní výhoda pro hosty.
     
    42:28
    Bude se hrát 4/4. Tentokrát fauloval Těrnavskij a je po přesilovce Admiralu.
     
    41:06
    Stanislav Romanov vyloučen za držení, přesilovka pro domácí tým.
     
    34:05
    Tak až teď je tu trest. Tomáš Netík potáhl Schütze, který se chystal ke střele a rozhodčí správně vylučuje. Nebylo o čem diskutovat. Tak tedy druhá přesilovka Admiralu může začít.
     
    26:17
    Další tutovka pro hosty. Taratuchin si dobře najel mezi kruhy a stáhl na sebe dva hráče. Poté takovou utajenou střelou se snažil propálit Ivannikova, který nic neviděl. Chyběl znovu kousek.
     
    23:28
    Jenže Nižněkamsk prozatím klade docela velký odpor. Navíc má obrovské šance. Ivannikov byl znovu pod těžkou palbou. Střelu od modré vyrazil pouze před Netíka, který trefil jen betony ruského brankáře. Pak se ještě snažil vyšťouchnout puk Koukal, viděl ho dobře, protože nebyl ještě v moci Ivannikova, nakonec rozhodčí přerušuje hru.
     
    22:28
    Richard Gynge ve velké šanci, najel si mezi kruhy a vypálil do horních pater brány, ale lapačka Sundicina vyletěla jako šraňky. Další perfektní zákrok ruského gólmana.
     
    17:07
    Neftěchimik si vytvořil velký tlak, nestále z každé pozice střílel a Ivannikov nevěděl, kam dřív skočit. Nakonec vše ukončil hákováním Commodore a je z toho přesilovka pro Nižněkamsk.
     
    13:38
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Jako bych to přivolal, známé pravidlo nebo pořekadlo nedáš-dostaneš je někdy prostě sakra pravdivé. Hosté se dostali do rychlého přečíslení, RENAT MAMAŠEV naznačil přihrávku a dokonale zmátl přesunujícího se Ivannikova. Ruský útočník nakonec vystřelil do levé šibenice a trefil to naprosto přesně. Asistence: Pjotr Chochrjakov.
     
    11:37
    Největší tutovku utkání má však domácí tým. Felix Schütz to udělal dobře, natlačil se před bránu, udělal brankáři kličku, jenže Sudnicin se po puku mířícím do brány vrhl jako hladový tygr a na brankové čáře ho senzačně dokázal udržet. Fantastický hokejový moment.
     
    09:07
    Obrovská šance tentokrát pro Stanislava Alševskiho. První měl před malou chvíli jeho bratr, ale v podstatě oba dopadli podobně. Nyní si Stanislav najel před bránu a chtěl zasunout puk k levé tyči, tam byl však pozorný Ivannikov.
     
    01:59
    Admiral začal velice svižně, hned ve druhé minutě mohl udeřit Bortnikovem, který šel do přečíslení s Kuzněcovem, celou akci vzal na sebe a trefil pouze připraveného Sudnicina.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 14. Mamašev (Chochrjakov)


    Admiral Vladivostok: Ivannikov (Stelmach) – Pyett, Vorobjov, Commodore, Osipov, Zemčjonok, Těrnavskij, Naumenkov – Nikitěnko, Ugarov, Hodgman – Bergfors, Gynge, Schütz – Pervušin, Zubov, Gračjov – Barbašev, Drugov, Kuzněcov, Bortnikov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Dalton) – Berezin, Mamašev, Kosmačjov, Romanov, Kurbatov, Šulakov, Lisov – Koukal, Netík, Sexton – Taratuchin, Trujanov, Zdunov – Kulakov, J. Alševskij, S. Alševskij – Chochrjakov, Mnichovič, Rybin, Polygalov.

    Rozhodčí: Bělov, Sergejev – Balodis, Palej

    Diváci: 5500
    bahis siteleri