Třinec – Plzeň 5:1 (kon.) | Litvínov – Chomutov 2:1 (2:1 po s.n.) | Kladno – Pardubice 4:3 (2:1 po s.n.)
K. Vary – Zlín 2:1 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 3:1 (kon.) | Sparta – Liberec 3:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 28.01.2014, 18:30 • Tipsport arena - Praha, Holešovice • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři vykřesali naději z vyprahlé savany! Střela obránce Vitáska od modré se ještě odrazila od levé tyče, po dorážce TOMÁŠE FILIPPIHO se však Liberečtí mohou radovat z důležitého snížení. Asistence: Ondřej Vitásek, Jaroslav Vlach.
     
    32:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané navyšují skóre, s Libereckými to přestává vypadat dobře. Po precizní Tonově přihrávce přes útočné pásmo se střelou z voleje trefuje JAROSLAV HLINKA. Melicherčík se nestačil včas přesunout. Asistence: Petr Ton, Karel Pilař.
     
    29:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zkušenost se nezapře, stejně tak prvenství v tabulce ligových střelců. Možná si už Melicherčík myslel, že bude domácí kanonýr zakončovat do bekhendu, o to více volného místa bylo v levém horním rohu branky. Přesně tam zamířila domácí #87, Holešovičtí tak vedou již 2:0. Nejproduktivnější hráč Sparty i ligy zároveň překonal osobní rekord v počtu kanadských bodů za sezonu, nyní je na úctyhodném čísle 56. Bez asistence.
     
    19:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Holešovičtí využívají přesilovou hru a jdou do vedení minutu před koncem první třetiny. Hokejovou lahůdku nyní zaplněné Tipsport areně předvedla trojka Pech – Přibyl a JAN BUCHTELE, přičemž posledně jmenovaný zakončoval do výrazně odkryté branky, puk končí u levé Melicherčíkovy tyče. Slovenský gólman Bílých Tygrů byl bez šance. Asistence: Daniel Přibyl, Lukáš Pech.
    Marken.cz

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 20. Buchtele (Přibyl, Pech), 30. Ton, 33. Hlinka (Ton, Pilař) – 53. Filippi (Vitásek, Vlach)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Málek) – Krejčík, Pilař (A), Švrček, Kubát, Philipp, Sičák – Rachůnek T., Hlinka (A), Ton – Buchtele, Pech, Kumstát – Rolinek (C), Simon, Klimek – Rachůnek I., Přibyl, Forman.
    Bílí Tygři Liberec: Melicherčík (Schwarz) – Vitásek, Hunkes, Gřegořek, Voráček, Čakajík (A), Čutta, Kajínek – Bulíř, Nedvěd (C), Vampola – Víšek, Bulík, Bartek – Vlach, Urban, Valský – Kica, Filippi, Zacha.

    Rozhodčí: Čech, Horák – Jindra, Skopal

    Diváci: 12 350
    bahis siteleri