NY Islanders – Boston 3:6 (kon.) | Carolina – Columbus 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 3:0 (kon.)
Dallas – Colorado 3:4 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:4 (kon.) | San Jose – Los Angeles 0:1 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Buffalo Sabres
Úterý 28.01.2014, 01:30 • CONSOL Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pens přidávají pojistku do prázdné branky. Adams ještě od modré čáry opuštěnou branku netrefil, ale odražený kotouč dojel TANNER GLASS a od pravého mantinelu se nemýlil – 3:0. Asistence: Craig Adams a Sidney Crosby.
     
    32:05
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Utkání se pomalu začíná ubírat podle očekávaného scénáře. Glass obral o kotouč váhajícího Tallindera a poslal ho před branku, kde byl DERYK ENGELLAND, který už neměl problém zblízka zakončit nad padajícího Millera. Asistence: Craig Adams a Tanner Glass.
     
    25:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Crosby ještě sám před Millerem neuspěl. Hostující zadáci ovšem nedokázali odražený kotouč odklidit, takže se k němu opět dostal Crosby a nahrál ho napříč brankovištěm Gibbonsovi, který sice nastřelil zblízla jen tyčku, ale dobře postavený CHRIS KUNITZ už doklepával do zcela prázdné branky. Asistence: Brian Gibbons a Sidney Crosby.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 26. Kunitz (Gibbons, Crosby), 33. Engelland (Adams, Glass), 60. Glass (Adams, Crosby)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Martin, Orpik, Letang, Scuderi, Niskanen, Määttä – Gibbons, Crosby, Kunitz – Neal, Malkin, Jokinen – Megna, Sutter, Pyatt – Engelland, Adams, Glass. Trenér: Dan Bylsma
    Buffalo Sabres: Miller (Enroth) – Myers, Tallinder, Ruhwedel, Ehrhoff, Weber, McBain – Leino, Ennis, Moulson – Girgensons, Hodgson, Ott – Varone, Flynn, Foligno – Ellis, Konopka, Omark. Trenér: Ted Nolan

    Rozhodčí: Kowal, Sutherland – Grandt, Racicot

    Diváci: 18563
    bahis siteleri