NY Islanders – Boston 3:6 (kon.) | Carolina – Columbus 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 3:0 (kon.)
Dallas – Colorado 3:4 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:4 (kon.) | San Jose – Los Angeles 0:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:4 (1:2, 1:0, 0:2)
Edmonton Oilers
Úterý 28.01.2014, 04:10 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    DAVID PERRON kompletuje druhý hattrick ve své kariéře, když získal puk ve středním pásmu, odkud jej poslal přesně do branky domácích, kterou krátce předtím opustil domácí brankář Luongo! Bez asistence.
     
    57:17
    Hamhuis si sjel mezi kruhy, dostal přesný pas, avšak střelou z první trefil pouze brankáře Bryzgalova!
     
    55:48
    Schroeder mohl zkompletovat hattrick, Bryzgalov však stihl zastavit jeho ránu z mezikruží ještě před brankovou čárou!
     
    55:12
    Tyč teď zachránila Edmonton od inkasované branky po střele Burrowse!
     
    47:19
    Vzájemná potyčka mezi Davidem Perronem (EDM) a Danem Hamhuisem (VAN) končí tresty na obou stranách, hrát se bude dvě minuty ve čtyřech.
     
    46:14
    Neskutečný zákrok předvedl Roberto Luongo proti tečované ráně Gordona od modré čáry, kterou vyrazil holí ze vzduchu mimo tři tyče své branky!
     
    42:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté jdou opět do vedení poté, co Smyth dokázal vrátit před branku odražený kotouč, který usměrnil mezi betony domácího brankáře JESSE JOENSUU! Asistence: Ryan Smyth, Taylor Hall.
     
    36:18
    Obrovská šance domácích, do které se po přiťuknutí Hansena dostal Chris Higgins, který však nadvakrát nevyzrál na Bryzgalova, ten si připsal dvojici skvělých zákroků, po střele mířící mezi jeho betony a následné dorážce k levé tyči!
     
    32:23
    Kevin Bieksa (VAN) je následně vyloučen za hákování, hosté mají přesilovou hru.
     
    30:43
    Burrows na poslední chvíli udržel puk ve třetině Edmontonu, poslal rychlý pas před branku, kde puk tečoval ve vzduchu Kesler a trefil tyč hostující branky!
     
    29:29
    Ryan Smyth (EDM) vyloučen za držení protihráče, přesilová hra pro domácí.
     
    22:39
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Večer dvougólových střelců je zatím k vidění v Rogers Areně, po hostujícím Perronovi se totiž podruhé v zápase prosazuje i domácí JORDAN SCHROEDER, který převzal pas od Bieksy za modrou a zpoza pravého kruhu vypálil na Bryzgalova, jenž pouští za svá záda kotouč, který pravděpodobně tečoval ještě některý z jeho spoluhráčů! Asistence: Kevin Bieksa, Ryan Stanton.
     
    18:55
    Další zbytečný faul domácích v útočném pásmu, Ryan Kesler (VAN) je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    17:34
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jakupov si sjel z pravého křídla za branku Vancouveru, zadovkou poslal puk před domácí klec, kde jej tečoval DAVID PERRON a připisuje si tak již druhý zásah tomto utkání! Asistence: Nail Jakupov.
     
    14:33
    Síly na ledě se vyrovnají, vyloučen je Jesse Joensuu (EDM) za držení protihráče.
     
    12:49
    Alex Burrows (VAN) vyloučen na dvě minuty za držení hole, první přesilová hra zápasu putuje na stranu Edmontonu.
     
    12:33
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JORDAN SCHROEDER oslavuje návrat do sestavy Canucks stylově, když za brankou hostů vybojoval kotouč a z ostrého úhlu jej odrazem o hokejku Bryzgalova poslal mezi betony hostujícího brankáře! Asistence: David Booth.
     
    09:11
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí přišli o puk ve středním pásmu, čehož využili k rychlému protiútoku hosté, na jehož konci přihrával Gagner zleva na DAVIDA PERRONA, který z první poslal puk za Luongova záda! Asistence: Sam Gagner, Nail Jakupov.
     
    08:54
    Eberle s Hallem se ocitli zcela sami před domácí brankou, poté co si vyměnili puk mezi sebou se však nedokázal střelecky prosadit Taylor Hall, jehož pokus zlikvidoval Luongo!

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 13. Schroeder (Booth), 23. Schroeder (Bieksa, Stanton) – 10. Perron (Gagner, Jakupov), 18. Perron (Jakupov), 43. Joensuu (Smyth, Hall), 59. Perron


    Vancouver Canucks: Luongo (Lack) – Hamhuis, Tanev, Weber, Bieksa (A), Edler, Garrison, Stanton – Burrows, Kesler (A), Higgins – Kassian, Dalpe, Sedin D. (A) – Sestito, Schroeder, Hansen – Booth, Richardson.
    Edmonton Oilers: Bryzgalov (Scrivens) – Scjultz J., Schultz N., Potter, Bělov, Marinčin, Petry – Eberle, Nugent-Hopkins (A), Hall (A) – Perron, Gagner (A), Jakupov – Jones, Gordon, Hendricks – Joensuu, Gazdic, Smyth.

    Rozhodčí: Leggo, Burchell – Henderson, Sharrers

    Diváci: 18.910
    bahis siteleri