Barys – Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Riga 0:1 (0:1 po s.n.) | Viťaz – Lev 3:4 (0:1 po s.n.)
Dynamo Moskva – HC Slovan 2:3 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
4:3 (1:1, 3:1, 0:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Úterý 28.01.2014, 14:00 • Astana Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:34
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    A vůbec to nevadí. ARŤOM BULJANSKIJ ujel ve vlastním oslabení, natlačil se až před Ahonena a tam ho v poklidu prostřelil. Domácí hráli až hodně bohorovně a mysleli si, že se nemůže nic stát. Nakonec je Jugra zpátky ve hře. Asistence: Denis Sokolov.
     
    34:03
    Astana právě vstřelila branku!
    Dlouho to na výsledku 3:2 nevydrželo. Domácí zase zapnuli na vyšší rychlostní stupeň a udeřili svou první formací. Na konci akce byl střílející BRANDON BOCHENSKI, který vypálil natolik tvrdě, že Kuzněcov nebyl schopen zakročit. Asistence: Michail Rachmanov.
     
    32:37
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    A hosté jsou zpátky ve hře. Dokázali totiž využít tlaku a totálního výpadku soupeře, který jako by přestal úplně hrát. Nechal na pravé straně kruhů ARŤOMA BULJANSKIHO, který dokázal překonat domácího brankáře. Asistence: Ivan Jacenko.
     
    24:29
    Astana právě vstřelila branku!
    Další těžký direkt pro hosty, kteří v rychlém sledu inkasují třetí branku. NIKOLAJ ANTROPOV se dostal do pozice mezi kruhy, najel si před bránu, kde zakončil s naprostou jistotou. Asistence: Roman Starčenko, Konstantin Ruděnko.
     
    23:09
    Astana právě vstřelila branku!
    Zase se hrálo převážně na druhé straně a zase se urodil rychlý brejk. Tentokrát však na straně domácích. Od vlastní modré prchl obráncům MICHAIL RACHMANOV, dostal se až před Kuzněcova, kde jej nadvakrát dokázal překonat. Puk procedil se štěstím do sítě a Barys znovu vede. Asistence: Andrej Gavrilin.
     
    17:17
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    První formace Barysu si vytvořila solidní závar před Kuzněcovem, jenže pak ztratila puk, kterého se ujal NIKITA GUSEV. Ten kolem sebe neměl nikoho ze svých spoluhráčů, tak zkusil to jediné co mohl, vystřelit. A ta rána mu skutečně sedla naprosto přesně. Ahonen možná neviděl přes obránce a vyrovnání je na světě. Asistenci si připisuje brankář Kuzněcov, který úspěšně zasáhl a založil tak v podstatě gólovou akci. Asistence: Alexej Kuzněcov, Michail Tjuljapkin.
     
    00:49
    Astana právě vstřelila branku!
    No a na druhé straně je z podobné akce gól. Jako by obrany hlásily den otevřených dveří. ROMAN STARČENKO dostal ideální pas na modrou čáru, odkud se řítil sám na brankáře Kuzněcova a toho překonal perfektně provedeným bekhendovým blafákem. Asistence: Nikolaj Antropov, Konstantin Ruděnko.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 1. Starčenko (Antropov, Ruděnko), 24. Rachmanov (Gavrilin), 25. Antropov (Starčenko, Ruděnko), 35. Bochenski (Rachmanov) – 18. Gusev (Kuzněcov, Tjuljapkin), 33. Buljanskij (Jacenko), 56. Buljanskij (Sokolov)


    Barys Nur-Sultan: Ahonen (Jeremejev) – Kudroč, Lakiza, Savčenko, Litviněnko, Semjonov, Blochin, Grebenščikov – Dawes, Bochenski, Boyd – Ruděnko, Starčenko, Antropov – Upper (C), Panšin, Puškarjov – Poliščuk, Gavrilin, Rachmanov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Kuzněcov (Kukin) – Melart, Starosta, Djakov, Chrostov, Sokolov, Sviděnko, Putilov, Tjuljapkin – Buljanskij, Žukov, Smoleňák – Knjazev, Magogin (C), Sitnikov – Dixon, Kručinin, Gusev – Jacenko, Chlyncev, Lesnuškin.

    Rozhodčí: Komarov, Safiulov – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri