Barys – Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Riga 0:1 (0:1 po s.n.) | Viťaz – Lev 3:4 (0:1 po s.n.)
Dynamo Moskva – HC Slovan 2:3 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
HC Slovan Bratislava
Úterý 28.01.2014, 16:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:42
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Vzápětí ale domácí snižují! JEGOR DUGIN stál na správném místě u pravé tyče a po přihrávce Karpova zavěsil puk do odkryté části svatyně. Asistence: Maxim Karpov.
     
    14:00
    Slovan právě vstřelil branku!
    Při vlastním oslabení zvyšuje Bratislava své vedení. MIROSLAV ŠATAN se dostal do samostatného úniku a krásnou kličkou z forhendu poslal puk mezi betony bezmocného Jerjomenka. Bez asistence.
     
    40:27
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hned po vyhraném vhazování využívají hosté dvojnásobnou početní výhodu. Od modré napřáhl MARTIN ŠKOULA, který se přesně trefil do spodního levého růžku. Jerjomenko měl zakrytý výhled a na střelu tak vůbec neviděl. Asistence:
     
    26:17
    Slovan právě vstřelil branku!
    A z přesilové hry hosté vyrovnávají. MICHEL MIKLÍK předvedl nádhernou individuální akci, když si ze středního pásma najel k levému kruhu, ze kterého vyprodukoval dělovku, která prošla nad vyrážečku Jerjomenka ke vzdálenější tyči. Bez asistence.
     
    08:53
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Moskvané jdou ale přeci jen do vedení při přesilové hře. DMITRIJ PESTUNOV si najel mezi kruhy a obdrženou přihrávku využil k rychlému zakončení mezi betony Januse. Asistence: Konstantin Volkov.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 9. Pestunov (Volkov), 53. Dugin (Karpov) – 27. Miklík, 41. Škoula, 14. Šatan


    Dynamo Moskva: Jerjomenko – Višněvskij, Mironov, Jalasvaara, Solovjov, Novák, Rjazancev, Barancev, Korjagin – Gorovikov, Pestuško, Komarov – Cetkov, Karsums, Mosaljov – Babenko, Dugin, Karpov – Kvapil, Pestunov, Volkov.
    HC Slovan Bratislava: Janus – Štajnoch, Škoula, Sigalet, Mihalík, Mojžíš, Brejčák, Luža – Šatan, Radivojevič, Hudáček – Miklík, Bartovič, Mikúš.J – Bakoš, Bližňák, Kukumberg – Mikúš.T, Kudrna, Šťastný.

    Rozhodčí: Kiseljov, Romasko – Palej, Šichanov

    Diváci: 5256
    bahis siteleri