Poprad – Žilina 5:0 (kon.) | Nitra – Skalica 4:3 (po pr.) | Martin – Piešťany 1:2 (0:1 po s.n.)
Banská Bystrica – Trenčín 5:3 (kon.) | Košice – Zvolen 2:0 (kon.)
konec
HK Poprad
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
MsHK Žilina
sk Pátek 31.01.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu bola z pohľadu popradských hokejistov opäť oveľa úspešnejšia, keď sa najskôr gólovo presadil Matúš Paločko, ktorý v 48. minúte poslal Popradčanov do štvorgólového vedenia. Ešte predtým však nepremenil trestné strieľanie. Následne v 51. minúte skóroval aj Samuel Mlynarovič, ktorý v oslabení prekvapil žilinskú defenzívu.

    Popradčania si po skvelom výkone na domácom ľade pripisujú do tabuľky jasné tri body a gólman Edgars Masalskis už druhý shutout v tejto sezóne. Žilinčania sú po tomto kole bez bodov a stále na poslednej desiatej priečke.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:07:51)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:58
    Po peknej prihrávke od Stalsa sa k zakončeniu na pravej strane mohol dostať Sýkora, no jeho projektil bol napokon len veľmi nepresný.
     
    59:28
    Vaic sa snažil dobrou prihrávkou z ľavej strany nájsť pred bránou gólmana Lizáka svojho spoluhráča Nagya, no napokon sa mu to nepodarilo.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1344 divákov.
     
    58:52
    Popradskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode aj v závere zápasu. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť Žilinčan Marek Slovák.
     
    58:20
    Marek Nagy sa snažil predrať cez stred až k žilinskej bráne, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný obranca Šterbák ho od puku s prehľadom odstavil.
     
    57:59
    Žilinčania sa previnili v útočnom pásme prihrávkou rukou, po ktorej sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    57:24
    Z ľavej strany sympaticky zakončoval Martin Chovan, no ani jeho projektil neprekonal popradského gólmana Masalskisa, ktorý dobre zakročil svojimi betónmi.
     
    56:52
    Lapšanský sa snažil na ľavom krídle obtočiť okolo pozorného Ďuráka, no napokon sa mu to nepodarilo. Žilinskí obrancovia ho v medzikruží od puku odstavili.
     
    56:23
    Hra sa v tomto zápase začína poriadne kúskovať. Tentokrát sa hokejisti Žiliny previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred žilinskou bránou.
     
    56:11
    Puk sa po súboji v strednom pásme ocitol na žilinskej striedačke, a tak uvidíme vhadzovanie v neutrálne strednej tretine.
     
    55:40
    Žilinčania sa vo svojej početnej nevýhode dokázali ubrániť a už hrajú v plnom počte. Momentálne sú však pri puku Popradčania, ktorí stále útočia.
     
    55:13
    Marek Slovák nekompromisne pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovka napokon neprekvapila gólmana Masalskisa, ktorý dobre zakročil svojimi betónmi.
     
    54:50
    Popradskí Kamzíci si poriadne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a previnili sa len postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    54:25
    Mário Kurali sa dostal do skvelej gólovej šance pred gólmanom Lizákom, no jeho tvrdú strelu napokon ochranca žilinskej svätyne zblokoval svojim ľavým betónom do bezpečia.
     
    53:58
    Z hranice pravého kruhu dobre zakončoval Kurali, no jeho projektil bol zblokovaný len k obrancom Žiliny, ktorí upokojú tempo hry a následne sa oslobodzujú.
     
    53:21
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť žilinský útočník Roman Tomas.
     
    52:35
    Po skvelej krížnej prihrávke z ľavej strany od Stalsa sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal Sýkora, no jeho delovka nedokázala prekonať betóny pozorného gólmana Lizáka.
     
    51:59
    Zakázané uvoľnenie sme mohli vidieť aj na druhej strane. Previnil sa ním žilinský obranca Látal. Následne sa bude vhadzovať pred gólmanom Lizákom.
     
    51:24
    Popradskí hokejisti si v týchto chvíľach poriadne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a previnili sa len zakázaným uvoľnením. Vhadzovanie sa teda presúva pred gólmana Masalskisa.
     
    50:45
    Žilinský tréner Martin Groma si vyžiadal oddychový čas! Po ňom nastupuje do žilinskej brány namiesto Vladislava Koutského gólman Lukáš Lizák!
     
    50:45
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti napokon dokázali skórovať aj v oslabení a navyšujú svoj náskok už na päť gólov. Po skvelej prienikovej prihrávke od Krotáka sa k puku na ľavom krídle dostal SAMUEL MLYNAROVIČ, ktorý sa zbavil žilinskej defenzívy a následne peknou kľučkou zneškodnil aj gólmana Koutského a puk zasunul za jeho chrbát. Asistencie si pripisujú hráči Arne Kroták a Dávid Gaborčík.
     
    50:24
    Popradčania sa vo svojom oslabení bránia naozaj veľmi dobre a Žilinčanom sa momentálne nedarí naozaj nič vymyslieť.
     
    49:56
    Spoza kruhov nahadzoval puk pred popradskú bránu Kalla, no jeho projektil napokon zachytil pozorný popradský obranca Fabian, ktorý oslobodil Popradčanov vyhodením puku.
     
    49:05
    Žilinskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Martin Belluš.
     
    48:56
    Cez stred sa snažil predrať hosťujúci Klouda, no pozorný Kurali ho od puku čistým spôsobom s prehľadom odstavil. Žilinčania však stále útočia.
     
    48:21
    Žilinskí obrancovia majú puk vo svojej moci pred vlastnou bránou, odkiaľ sa snažia dostať pred popradskú bránu. Zatiaľ sa im však v tom veľmi nedarí, keďže popradský forčeking je pozorný.
     
    47:37
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti pridávajú v tretej tretine do žilinskej brány už štvrtý gól. Kroták sa predral cez stred a následne tvrdo pálil, no gólman Koutský jeho strelu ešte vyrazil pred seba. Na následnú dorážku do polodkrytej žilinskej brány v znení MATÚŠA PALOČKA však už nemal nárok. Asistencie si pripisujú hráči Arne Kroták a Samuel Mlynarovič.
     
    46:57
    Z hranice pravého kruhu tvrdo zakončoval Paločko, no ani jeho projektil nedokázal prekonať pozorného gólmana Koutského, ktorý dobre zakoričl svojimi betónmi.
     
    46:26
    Sýkora sa dostal k puku na hranici pravého kruhu, no pozorný Leško ho napokon od puku čistým spôsobom s prehľadom odstavil. Na rad prichádza žilinský útok.
     
    45:41
    Ďalšie zakázané uvoľnenie na strane hosťujúcej Žiliny. Vlci sa opäť previnili dvoma zakázanými uvoľneniami, po ktorých sa bude vhadzovať pred Koutského svätyňou.
     
    45:21
    Marek Nagy potiahol puk po ľavom krídle do útočného pásma, no následne si mierne nerozumel s Bellušom a táto dvojica popradských hráčov o puk prišla.
     
    44:39
    Samuel Takáč sympaticky zakončoval z pravej strany, následne sa k dorážke na ľavej strane dostal aj Drábek, no žilinský gólman Koutský bol v strehu a v oboch prípadoch mal svoje betóny na správnom mieste.
     
    44:18
    Z hranice pravého kruhu tentokrát dobre pálil Roman Tomas, no jeho delovka skončila len na ochrannej sieti, a tak sa bude vhadzovať v neutrálnom strednom pásme.
     
    43:57
    Žilinčania si dvakrát po sebe nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať napravo od Koutského svätyne.
     
    43:21
    Po fantasticky načasovanej prihrávke z ľavej strany od Stalsa sa k zakončeniu na hranici pravého kruhu dostal Lapšanský, no ten svojim bekhendovým blafákom len tesne minul priestor žilinskej brány!
     
    42:43
    Z hranice ľavého kruhu nekompromisne zakončoval Stals, no gólman Koutský si ustrážil pravú žŕdku svojej brány a puk svojou výstrojou zblokoval na zadný mantinel.
     
    42:28
    Z hranice pravého kruhu tvrdo zakončoval Žilinčan Šterbák, no jeho delovka napokon skončila len vysoko nad popradskou bránou. Na rad prichádza vhadzovanie puku v strednom pásme.
     
    41:55
    Roman Tomas sympaticky zakončoval z pravej strany, no jeho projektil gólman Masalskis videl veľmi dobre a puk svojou hruďou zblokoval do bezpečia.
     
    41:07
    Popraský útočník Matúš Paločko napokon v trestnom strieľaní nedokázal nájsť ten správny recept na gólmana Koutského, ktorý skvele zasiahol svojimi betónmi a puk zblokoval mimo svojej brány!
     
    41:07
    Matúš Paločko obdržal po tvrdom faule na jeho osobu pri samostatnom úniku výhodu trestného strieľania!
     
    40:53
    Žilinský obranca Dlouhý podržal puk za žilinskou bránou a následne sa snaží z tejto pozície ofenzívne presadiť. Popradčania však dobre forčekujú.
     
    40:02
    V úvode tretej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali hokejisti Popradu, ktorí sa okamžite snažia zaútočiť a prekonať gólmana Koutského.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá dvadsaťminútovka tohto zápasu bola spočiatku veľmi vyrovnaná, keď najskôr zabrali na plné obrátky hokejisti hosťujúcej Žiliny, no napokon nedokázali prekonať pozorného gólmana Masalskisa ani v presilových hrách. Na druhej strane hostí podržal gólman Koutský, no ten napokon inkasoval v 40. minúte zápasu z trestného strieľania, keď si ho dokázal vychutnať popradský kapitán Arne Kroták.

    Podarí sa žilinským hokejistom zabrať naplno v tretej tretine a zdramatizovať tak tento zápas alebo si Popradčania pripíšu do tabuľky jasné tri body?
    Tretia tretina začína približne o 18:34.
     
    39:41
    V závere druhej tretiny sú pri puku popradskí obrancovia, ktorí sa snažia taktickými prihrávkami upokojiť tempo hry.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:19
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti sa v závere druhej tretiny dostávajú do trojgólového vedenia! Domáci kapitán ARNE KROTÁK v trestnom strieľaní naznačil strelu z ľavej strany, následne potiahol puk na pravé krídlo, čím poriadne prekvapil gólmana Koutského, ktorý napokon už zasahovať nemusel. Kroták ho prekonal pekným beknndovým zakončením z trestného strieľania. Bez asistencií.
     
    39:19
    Popradský kapitán Arne Kroták sa dostal do skvelej gólovej šance v samostatnom úniku, no napokon bol faulovaný krosčekom a má k dispozícii trestné strieľanie!
     
    38:57
    K puku sa naľavo od popradskej brány dostal obranca Dinda, no aj ten ho napokon poslal cez všetky čiary až za žilinskú bránu za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    38:21
    Lapšanský nekompromisne pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovka napokon len veľmi tesne minula priestor žilinskej brány.
     
    37:43
    Kurali sa snažil niečo zaujímavé vymyslieť, no napokon sa previnil len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať napravo od gólmana Masalskisa.
     
    37:20
    Z pravej strany sympaticky zakončoval Linet, no ani jeho projektil sa nedostal medzi žrde popradskej brány. Následne sú pri puku popradskí obrancovia.
     
    36:57
    Puk sa presúva zo strany na stranu a oba tímy sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Zatiaľ sú však aktívnejší Popradčania, ktorí majú aj patričný gólový náskok.
     
    36:19
    Belluš sa snažil dobrou bekhendovou prihrávkou z pravej strany nájsť v medzikruží Drábeka, no napokon sa mu to nepodarilo. Druhý spomínaný popradský útočník už zakončovať nedokázal.
     
    35:47
    Po peknej prihrávke od Takáča sa k zakončeniu spoza ľavého kruhu dostal Paukovček, no jeho príklepová delovka napokon skončila len na pleksiskle za žilinskou bránou.
     
    35:13
    Popradčania si tentokrát poriadne nerozumeli vo svojej rozohrávke a previnili sa len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať v kruhu napravo od gólmana Masalskisa.
     
    34:45
    Spoza kruhov tvrdo pálil hosťujúci obranca Ďurák, no jeho delovka napokon skončila len na hokejkách popradských obrancov, ktorí stáli pred gólmanom Masalskisom.
     
    33:59
    Popradčania sa dokázali ubrániť a hrali už v plnom počte. Tomáš Sýkora potiahol puk po pravom krídle, následne dobrou krížnou prihrávkou hľadal Krotáka, no nepodarilo sa mu to.
     
    33:21
    Z pravej strany sympaticky zakončoval hosťujúci Tomas, no jeho delovka skončila len tesne vedľa popradskej brány. Následne sa Kamzíci dokázali oslobodiť.
     
    32:58
    Spoza pravého kruhu tvrdo zakončoval Peter Klouda, no jeho projektil gólman Masalskis videl veľmi dobre a puk svojimi betónmi vyrazil na zadný mantinel.
     
    32:25
    Z pravej strany dobre zakončoval Samuel Takáč, no jeho zblokovaná strela napokon skončila len na ochrannej sieti za žilinskou bránou. Koutský teda zasahovať nemusel.
     
    31:59
    Žilinčania si opäť zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť popradský kapitán Kroták.
     
    31:24
    Paločko sa snažil predrať po pravom krídle, no napokon sa mu nepodarilo prejsť cez pozorného Šterbáka, ktorý dobre ordinoval v strednom pásme.
     
    30:58
    Drevenák nahodil puk na zadný mantinel za popradskú bránu a napokon nedokázal nič zaujímavé vymyslieť. Vlci zo Žiliny však stále útočia a snažia sa vsietiť gól.
     
    30:24
    Oba tímy sa snažia ofenzívne presadiť, no ani jednému z nich sa momentálne nedarí na dlhší čas usadiť pred bránou súpera. Pri puku sú aktívni Žilinčania.
     
    29:57
    Na druhej strane sa do zakončenia dostal Bagin, no jeho delovka spoza kruhov smerovala len tesne vedľa popradskej brány. Masalskis teda zasahovať nemusel.
     
    29:25
    Z pravej strany tvrdo pálil Belluš, no jeho delovka napokon skončila len v moci gólmana Koutského, ktorý sa stihol presunúť a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    28:54
    Na druhej strane sa k puku na ľavom krídle dostal Klouda, no aj ten ho len nahodil na zadný mantinel. Tam sa ho však zmocnili pozorní popradskí obrancovia.
     
    28:24
    Paukovček nahadzoval puk na zadný mantinel, no tam sa k nemu dsotali len pozorní žilinskí obrancovia, ktorí s prehľadom upokojujú tempo hry.
     
    27:51
    Popradskí hokejisti hrali už v plnom počte a ihneď sa dostali do skvelej gólovej šance. Mlynarovič sa snažil zakončovať pred gólmanom Koutským, no v poslednej chvíli neprekonal jeho dobre osadené betóny.
     
    27:19
    Z pravej strany dobre zakončoval Slovák, no jeho delovka napokon minula priestor popradskej brány. Masalskis teda zashaovať nemusel.
     
    26:49
    Z centrálnej časti tvrdo zakončoval Dlouhý, no popradský gólman Masalskis skvele zapracoval svojimi betónmi, puk zblokoval ku Kuralimu, ktorý oslobodzuje popradský tím spod tlaku.
     
    26:21
    Popradčania sa tentokrát vo svojom oslabení dokázali oslobodiť vyhodením puku cez všetky čiary, o ktoré sa postaral aktívny Juris Stals.
     
    25:46
    Žilina si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Belluš. Ešte pred týmto vylúčením sa však gólman Masalskis blysol skvelým zákrokom, keď po skvelej prihrávke od Kloudu dokázal zakončenie z hokejky Tomasa zachytiť vo svojej výstroji!
     
    25:20
    Popradčania si tentokrát poriadne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať naľavo od brány gólmana Koutského.
     
    24:50
    Kalla sympaticky zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho delovka napokon minula priestor popradskej brány. Gólman Masalskis teda zasahovať nemusel.
     
    24:16
    Po dobrej prihrávke z centrálnej časti od Paukovčeka sa k zakončeniu na pravej strane mohol dostať Drábek, no ten bol dobre bránený Dlouhým, ktorý ho od puku odstavil.
     
    23:56
    Žilinčania sa dokázali vo svojom oslabení ubrániť a momentálne hrajú už v plnom počte. Tentokrát sa bude vhadzovt po Koutského pravici, keďže puk po Sýkorovej strele z ľavej strany zachytil vo svojej lapačke.
     
    23:27
    Varga sa dostal v oslabení do zakončenia na pravej strane, no jeho projektil po skvelej prihrávke od Drevenáka bol napokon len veľmi nepresný a minul priestor popradskej brány.
     
    22:58
    Po peknej prihrávke z ľavej strany od Sýkoru sa k zakončeniu na pravej strane mohol dostať Lapšanský, no puk mu napokon preskočil hokejku a tento popradský útočník už zakončovať nedokázal.
     
    22:21
    Žilinčania sa počas svojho oslabenia zatiaľ bránia naozaj veľmi dobre. Tentokrát sa im už podruhýkrát podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary až k popradskej bráne.
     
    21:55
    Ihneď po vyhratom vhadzovaní na ľavej strane sa k strele v medzikruží dostal Lapšanský, no jeho delovku gólman Koutský videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    21:45
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť žilinský obranca Marcel Šterbák.
     
    21:12
    Koutský si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok. Tentokrát po skvelej prihrívke od Krotáka dokázal vo svojej výstroji zachytiť strelu z ľavej strany od Paločka.
     
    21:04
    Ihneď po vyhratom vhadzovaní na pravom kruhu v útočnom pásme sa k zakončeniu dostal Kroták, no jeho delovka napokon trafila len pozorného gólmana Koutského.
     
    20:42
    Popradčania si mierne nerozumeli vo svojej rozohrávke a previnili sa len zaázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať naľavo od brány popradského gólmana Masalskisa.
     
    20:06
    V úvode druhej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali hokejisti Popradu, ktorí sa okamžite snažia rýchlo zaútočiť.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Po prvej tretine vedie domáci Poprad nad Žilinou zaslúžene 2:0. Skóre zápasu otvoril v 3. minúte Paukovček a v 18. minúte krásne zakončil krásnu akciu celého útoku Kamzíkov Samuel Takáč. Hostia pôsobia zakríknuto a takto sa veru o play-off nebojuje.

    Druhá tretina sa začne približne o 17:46.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:48
    Vhadzuje sa v pásme Popradu.
     
    19:44
    Hostia v plnom počte.
     
    19:22
    Marek Slovák v oslabení potiahol puk do útoku a dokázal i ohroziť Masalskisa, no nijako vážne ohrozenie to nebolo.
     
    19:01
    Začala sa posledná minúta prvej tretiny.
     
    18:28
    Hostia sa oslobodzujú, puk smeruje za bránku Popradu.
     
    18:01
    Domáci okamžite v útočnom pásme, Sýkora po Stalsovej prihrávke trafil puk zle.
     
    17:44
    Žilinčania na gól reagujú vylúčením, na trestnú lavicu putuje na 2 minúty Roman Tomas.
     
    17:11
    Poprad dal gól!
    Poprad už vedie 2:0. To keď Martin Belluš našiel parádnou prihrávkou z pravej strany SAMUELA TAKÁČA a ten zblízka prekonal padajúceho Koutského. Asistencie: Martin Belluš a Jakub Makovský.
     
    16:47
    Hokejisti domáceho Popradu sú zatiaľ jasne lepší.
     
    16:16
    Exžilinčan Jakub Drábek poriadne šliapol na plyn, napokon bol však obranou Žiliny odzbrojený.
     
    15:54
    V hľadisku popradskej arény to zahučalo, Samuel Mlynarovič strelou zápästím len tesne minul bránku Žiliny.
     
    15:27
    Miroslav Ďurák dobre zblokoval Paločkovu strelu, nuž, vyzerá to, že pre Žilinu bude Ďurák dobrou posilou.
     
    15:00
    Klouda sa prebil do pásma Popradu, Tomas teraz doslova zrušil Mlynaroviča na mantineli. Puk smeruje k Baginovi, ktorý ho však na modrej čiare stratil.
     
    14:21
    Vhadzovalo sa síce pri Masalskisovi, ale Popradčania okamžite mieria do útoku a nastreľujú puk do útočného pásma. Je to však icing a vhadzovať sa bude opäť pred Edgarsom Masalskisom.
     
    13:30
    Po dlhodobom zranení je opäť v popradskom drese Ľubomír Vaic, v týchto momentoch poriadne zamestnáva obranu Žiliny, jeho prihrávky majú doslova oči.
     
    13:01
    Poprad sa stále tlačí do útoku, hostia sa musia poriadne snažiť, aby neinkasovali druhý gól.
     
    12:27
    Vhadzovalo sa v strednom pásme, Linet puk síce vybojoval, no hneď ho i stratil.
     
    12:06
    Hostia v plnom počte.
     
    11:55
    Nahodený puk na Koutského, ten ho vyhadzuje von z pásma.
     
    11:13
    Arne Kroták sa predral s pukom do útočného pásma, domáci Poprad už je rozostavený v útočnom pásme.
     
    10:51
    Marek Slovák vyhadzuje puk von z pásma, hostia okamžite striedajú.
     
    10:30
    Puk z hokejky jedného z obrancov hostí smeruje von z obranného pásma Žiliny, Brejčák ho však okamžite posiela späť do pásma.
     
    10:06
    Vylúčenie Žilina, 2 minúty inkasuje Emil Bagin za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    09:55
    Domáci Popradčania sa snažia a budú hrať presilovú hru.
     
    09:29
    Samuel Takáč a jeho obrovská šanca! Takáč dokázal prekonať Koutského, no puk smerujúci do bránky zastavil žilinský center Matej Valášek. Popradský útočník však predviedol parádnu individuálnu akciu.
     
    08:25
    V prvej tretine vidíme množstvo osobných súbojov, obom tímom ide o veľa.
     
    07:32
    Lapšanský hľadal pred bránkou Koutského Jurisa Stalsa, na toho však puk napokon neprešiel. V akcii je i nový obranca Žiliny Miroslav Ďurák.
     
    06:35
    Žilinčania sa začínajú viac tlačiť do útočného pásma, zatiaľ však Vlci brankára kamzíkov vážnejšie ohroziť nedokázali.
     
    05:59
    Od modrej čiary to vyskúšal Marcel Šterbák, jeho nepríjemnú strelu dokázal nakoniec Masalskis aj napriek nepriehľadnej situácii zastaviť.
     
    04:10
    Žilinčania sa snažia vyrovnať, úvodný gól ako keby ich nakopol. Teraz však už dlho krúžili v útočnom pásme a finálna prihrávku pred bránku nebola úspešná.
     
    02:40
    Žilinčania dokázali takmer ihneď vyrovnať, po chybe k obrane sa dostal ku strele Marek Slovák, ale z blízka nedokázal prekonať Masalskisa.
     
    02:19
    Poprad dal gól!
    Aktívnejší domáci strieľajú prvý gól v zápase. Po krásne prihrávke Drábeka sa dostal k puku LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý tvrdou strelou do rohu bránky prekonal Koutského. Asistencie: Jakub Drábek a Samuel Takáč.
     
    02:02
    Popradčania vstúpili do zápasu aktívnejšie, nahodený puk do pásma sa dostal až za bránku Koutského, odtiaľ puk smeroval na modrú čiaru, kde si nabiehal jeden z hráčov domácich, ktorý však puk nezachytil a máme tu ďalší ofsajd.
     
    01:21
    Domáci sa teraz chceli rýchlo dostať do útočného pásma, no kombinácia im nevyšla a rozhodca prerušuje hru pre ofsajd.
     
    01:02
    Nahodený puk do pásma hostí chytá pre istotu Koutský do svojej lapačky a prerušuje hru.
     
    00:20
    Úvodná strela od Lapšanského sa neujala, no po ňom sa ku strele dostal aj Stals, Koutský kryje.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Masalskis – Brejčák, Gaborčík, Fabian, Kurali, Dinda, Makovský, Gápa – Lapšanský, Stals, Sýkora – Paločko, Mlynarovič, Kroták – Belluš, Drábek, Paukovček – Nagy, Takáč, Vaic

    MsHK DOXXbet Žilina: Koutský – Chovan, Šterbák, Leško, Dlouhý, Ďurák, Bagin, Ostrčil, Látal – Valášek, Kalla, Slovák – Klouda, Varga, Tomas – Linet, Lipovský, Drevenák – Piják, Rehák, Bene

    Rozhodca: Lauff, Holienka – Valach, Beniač.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 45. kole najvyššej hokejovej súťaže na Slovensku – Tipsport extraliga!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z popradského zimného štadióna, kde proti sebe od 17:00 nastúpia tímy HK Poprad a MsHK DOXXbet Žilina.

    Popradskí "kamzíci" sa po 46 odohraných zápasoch v tejto sezóne nachádzajú na priebežnej piatej priečke so ziskom 72 bodov a gólovým skóre 139:127 za 24 výhier (6 mimo riadnej hracej doby) a 22 prehier (6 mimo riadnej hracej doby). Pred Popradčanmi momentálne na štvrtej priečke sídlia piešťanskí "havrani" s náskokom jedného bodu, za Popradčanmi na šiestej priečke sídlia Zvolenčania, no tí strácajú na "kamzíkov" už šesť bodov.
    Aktuálna zápasová bilancia popradských hokejistov v Tipsport extralige, výhra (4:1 vonku proti banskobystrickým "baranom") – výhra (5:4 po predĺžení doma proti Dukle Trenčín) – prehra (0:1 vonku proti tímu ŠHK 37 Piešťany) – výhra (6:0 na domácom ľade proti tímu HK 36 Skalica) – prehra (1:2 na ľade zvolenských "rytierov"), jasne hovorí o tom, že Popradčania sú v dobrej hernej forme a po príchode gólmana Masalskisa neinkasujú veľa gólov.

    Žilinčania sa po 46 odohraných zápasoch v extralige nachádzajú na poslednej desiatej priečke so ziskom 50 bodov a gólovým skóre 117:163 (najviac inkasovaných gólov v lige) za 16 výhier (2 mimo riadnej hracej doby) a až 30 prehier (4 mimo riadnej hracej doby). Pred Žilinčanmi momentálne na deviatej priečke sídlia Martinčania s náskokom troch bodov a na ôsmej priečke Trenčania s náskokom šiesitch bodov.
    Aktuálna zápasová bilancia žilinských hokejistov vrámci hokejovej Tipsport extraligy, prehra (2:3 v domácom prostredí proti Nitre) – výhra (6:5 na ľade tímu HK 36 Skalica) – výhra (3:1 doma v derby zápase proti martinským hokejistom) – prehra (2:7 na ľade majstrovského Zvolena) – prehra (1:4 na domácom ľade proti Banskej Bystrici), jasne hovorí o tom, že Žilinčania predvádzajú v poslednej dobre celkom dobré výkony, no stále to nestačí na kvalitnejšie extraligové kádre.

    V tomto zápase sú mierne favorizovaní hosťujúci nitrianskí hokejisti, ktorí majú lepšie tabuľkové postavenie a aj lepšiu vzájomnú zápasovú bilanciu Bookmakeri stávkových kancelárií sú rovnakého názoru, keďže na výhru domáceho Popradu vypísali kurz 2,35, zatiaľ čo výhra Nitranov je ohodnotená kurzom jemne menším - 2,30. Na nerozhodnú remízu je vypísaný kurz 4,00.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Branky a nahrávky: 3. Paukovček (Drábek, Takáč), 18. S. Takáč (Belluš, Makovský), 40. Kroták (TS), 48. Paločko (Kroták, Mlynarovič), 51. Mlynarovič (Kroták, Gaborčík)


    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – Brejčák, Gaborčík, Fabian ("A"), Kurali, Dinda, Makovský, Gápa – Lapšanský, Stals, Sýkora – Paločko, Mlynarovič, Kroták ("C") – Belluš, Drábek, Paukovček – Nagy, Takáč, Vaic ("A")
    MsHK Žilina: Koutský (51. Lizák) – Chovan, Šterbák, Leško, Dlouhý ("A"), Ďurák, Bagin, Ostrčil, Látal – Valášek, Kalla ("A"), Slovák – Klouda, Varga, Tomas ("C") – Linet, Lipovský, Drevenák – Piják, Rehák, Bene

    Rozhodčí: Lauff, Holienka – Valach, Beniač

    Diváci: 1344
    bahis siteleri