Prievidza – SR 18 4:6 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Pov. Bystrica 8:2 (kon.) | Trnava – Spišská N. Ves 1:0 (kon.)
Prešov – Bardejov 1:0 (kon.) | Detva – Topoľčany 6:1 (kon.) | Senica – Michalovce 4:1 (kon.)
konec
HC Prešov 07
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
HK Bardejov
sk Pátek 31.01.2014, 17:00 • ICE Arena • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    HC 46 BARDEJOV

    AKTUÁLNA SEZÓNA:
    Bardejov neostal nič dlžný titulu dvojnásobného majstra ligy a tento rok potvrdzuje skvelé predpoklady. Vedenie sa netají, že by konečne chcelo nakuknúť do extraligy. Už hneď na začiatku sa HC 46 prezentovali piatimi výhrami v rade. Po prehre s Michalovcami prišlo výhier až sedem. Bardejovčania väčšinu času strávili na prvom mieste a momentálne majú pred druhou Trnavou náskok 18 bodov. V tejto sezóne mali dve sedem-zápasové šnúry výhier a momentálne držia tú najdlhšiu, osem-zápasovú.

    TÍMOVÉ ŠTATISTIKY:
    Horúci favorit na titul má nebezpečný útok a pozornú obranu. Strelil až 193 gólov a úspešnosť ich streľby je 13.21 %, čo je najviac v lige. Tím inkasoval iba 90 gólov, v čom je tretí najlepší. Bardejovčania majú najmenší počte vylúčení, úspešnosť 25.42 % ich radí na prvé miesto vo využívaní presiloviek. V oslabeniach patria medzi priemer, s úspešnosťou 82.97 % sú na šiestom mieste. Vo vlastnom oslabení strelili 13 gólov, čo ich radí taktiež na čelo prvoligovej tabuľky.

    MOMENTÁLNY KÁDER:
    V bránke Bardejova je rovnocenné duo: 24-ročný Matúš Andreanin, ktorý má po Miroslavovi Hálovi druhú najlepšiu úspešnosť zákrokov a to až 93.35 % a rovnako starý Robin Blažíček, ktorý odchytal o niečo málo menej a má úspešnosť 92.71 %. Niekoľko zápasov odchytal aj brankár Košíc Dominik Riečický.
    V obrané má Bardejov väčšinu hráčov so skúsenosťami z extraligy. Z obrancov pozbieral najviac bodov Dominik Kramár a to 27. Kramár minulosti pôsobil hlavne v Poprade, v extralige odohral 164 .zápasov. Z obrancov má aj najlepšiu hodnotu +/- a to +37. Druhým najproduktívnejším je Martin Krčula so štatistikou 6+14, v extralige odohral 162 a má na konte v nich 5 asistencií. Ďalším v poradí je Alexander Valentín so 16 bodmi, 117 zápasmi v extralige a štyrmi sezónami v zámorí v ligách NCAA a UHL. Slovensko reprezentoval na MS do 18 aj 20 rokov. V extralige odohrali cez 100 zápasov aj Martin Gajdoš a Peter Slimák. Bardejov má teda veľmi kvalitnú defenzívu, na ktorej stava a v útoku je to ešte lepšie.
    Bardejovský útok je nabitý silnými menami. Najproduktívnejším hráčom tímu aj celej súťaže je Tomáš Hričina, bývalý reprezentant do 18 rokov, kde na MS nazbieral v 6 zápasoch 6 bodov. Dva roky pôsobil vo WHL a niekoľko zápasov odohral aj v extralige. V tejto sezóne strelil 20 gólov a pridal 42 asistencií, čo je 62 bodov. Najviac gólov v tíme nastrieľal mediálne známy Ladislav Ščurko, bývalý hráč Košíc, ktorý pôsobil tri sezóny vo WHL a Slovensko reprezentoval na dvoch majstrovstvách do 18 aj 20 rokov. V tejto sezóne strelil 25 gólov. Ďalším v poradí je tretí hráč produktivity Filip Vaško so 46 bodmi. Medzi ťahúňov patrí aj Marcel Baláž, Martin Hájnik či Dominik Šimčák, pričom všetci už odohrali v extralige cez 60 zápasov, Hájnik dokonca 175, na konte má 30 bodov. Striedavo nastupujú do tímu Oliver Jokeľ, Ondrej Gmitter a Peter Boltún, títo hráči majú zmluvu s Košicami a do Bardejova chodia na striedavé štarty. Jeden zápas v tejto sezóne za HC 46 odohral aj extraligový rekordér Arne Kroták.
     
    HC PREŠOV 07

    AKUTUÁLNA SEZÓNA:
    Prešovu úvod sezóny absolútne nevyšiel a z prvých 10 zápasov prehral 8 a vystriedal Liptákov z poslednej pozície v tabuľke prvej hokejovej ligy. Šnúru dokázali Šarišania prelomiť až v zápase s Topoľčanmi, ktorý vyhrali 5:4 po nájazdoch a odvtedy v 9 zápasoch prehrali iba dvakrát! Prešov sa dostal na postupové pozície a motal sa okolo ôsmeho miesta. Prešov má teraz znova svetlé obdobie, keď bodoval 8 zápasov v rade a má rovnaký počet bodov ako štvrté Michalovce. Ak dnes vyhrá, bude mať šnúru 6 výhier, čo by bol pre Prešov rekord tejto sezóny. Naposledy sa HC 07 prezentovalo gólovými hodmi. Najprv prišla výhra nad Prievidzou 8:4, potom nad Považskou Bystricou 10:3 a naposledy Prešov porazil vonku Spišskú Novú Ves 6:3.

    TÍMOVÉ ŠTATISTIKY:
    V štatistike strelených gólov a vylúčení je Prešov ligovým priemerom. Tím má dobrú defenzívu, ktorá inkasovala piaty najmenší počet gólov. Trápením sú ale presilovky, v ktorých využívaní je štvrtý najhorší s iba 12,68 % úspešnosťou a tiež piata najhoršia streľba, ktorej úspešnosť je iba 9,2 %. Tieto čísla presiloviek aj úspešnosti streľby Prešovu v posledných zápasoch rastú. Naopak, trochu to nejde v obrane tak ako po minulé zápasy. Svoju skvelú defenzívu Prešov ukazuje ale stále v oslabeniach, kde je s 86,98 % štvrtým najlepším v lige a keďže strelil v oslabeniach až 8 gólov, je v tomto faktore druhý najlepší!

    MOMENTÁLNY KÁDER:
    V bránke Prešova je jednotkou dvojnásobný majster prvej hokejovej ligy za Bardejov s titulom najlepšieho ligového brankára Róbert Marton. Jeho úspešnosť zásahov je 91,71%. Dvojku mu robí Erik Kmeť, jeho čísla sú okolo 90,5 %.
    Obrana HC 07 je značne omladená, ťahá ju ofenzívnymi číslami Martin Tkáč, ktorý za 28 zápasov pozbieral 16 bodov a 15 bodov v +/-. Svojimi výkonmi púta pozornosť tiež bývalý hráč Popradu Ľubomír Malina s +12 bodmi v štatistike +/-. Z obrancov je v minúte v tejto štatistike iba mladý Jakub Guntáš, ostatok má plusové čísla, čo je skvelá štatistika.
    Najlepším strelcom tímu ale aj celej súťaže, zároveň aj najužitočnejším hráčom Prešova je Igor Halás s 27 gólmi a 40 bodmi v 30 zápasoch. Medzi ťahúňov patrí aj najskúsenejší hráč v poli, center Ľubomír Sabol s 38 bodmi za 11+27. Sabol odohral v extralige cez 400 zápasov, na 44 duelov nastúpil aj v českej extralige a dokonca odohral 4 zápasy za reprezentáciu Slovenska a tiež Juraj Prokop, bývalý reprezentant do 18 rokov so skúsenosťou z WHL, neskôr aj zo slovenskej extraligy, ktorý strelil 13 gólov a pridal 23 asistencií. Ďalšie články dopĺňajú nádejní mladíci ako reprezentant do 18 rokov Kristián Horvát, talentovaný Filip Podsedlý, ktorý v minulej sezóne odohral 4 zápasy za HC Košice alebo tiež Boris Krempaský, ktorému sa darilo v posledných zápasoch a začal strieľať pravidelne góly, v tabuľke strelcov HC Prešov 07 je druhý hneď za Halásom so 14 gólmi. Dravú prvú formáciu s Halásom a Sabolom dopĺňa snaživý mladík Roman Kohutiar so štatistikou 9+23.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Prešov 07: Marton (Kmeť) – Malina, Tkáč, Slávik, Ejem, Ružička, Ivančo "A", Guntáš, Tartaľ – Kohutiar, Sabol "A", Halás – Krempaský, Prokop "C", Podsedlý – Kivader, Tomčák, Horvát – Tahotný, Knap, Renčok

    HC 46 Bardejov: Blažíček (Andreanin) – Krčula, Takáč, Kramár, Hopkovič, Polaček, Valentín, Gajdoš, Slimák – Boltún, Mihálik, Baláž – Vaško, Ščurko, Hričina – Hajnik, Dancsák, Šimčák – Česelka, Belušak, Chovan

    Rozhodca: Štefik – Šoltes, Vyoral.
     
    Na štadióne je početná skupina fanúšikov hostí, ktorí prekričali domácich. Zápas sa čoskoro začne.
     
    Dnes bude ťažké rozoznať, kto bude domácim tímom. Prešov nemá fanklub, Bardejovčanov prišlo tipujem aj cez 50.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:20
    Zo začiatku dostali domáci puk do útoku, kde im ale hosťujúca obrana nič nedovolila.
     
    00:30
    Takáč nahadzoval od modrej a trafil iba vlastného hráča Boltúna. Hra sa prerušuje a Boltún ide na hráčsku lavicu.
     
    00:40
    Prvý kontakt Martona s pukom po odraze z mantinelu.
     
    00:55
    Prešov teraz zaútočil, z obrany si do útoku nakorčuľoval Podsedlý a medzi kruhmi vyslal strelu švihom, ktorú Blažíček vyráža betónom.
     
    01:15
    Bardejov síce poslal puk do stredu, domáci ale znova zaútočili, do kruhu sa dostal Boris Krempaský, tvrdou strelou ale netrafia bránu hostí.
     
    01:30
    Po buly v útočnom pásme Prešova vystrelil od modrej švihom Ružička, jeho strelu ale Blažíček vyráža znova ľavým betónom.
     
    02:10
    Prešov je v týchto chvíľach aktívenšjím tímom, točil puk okolo mantinelu, potom poslal krížny pas Horvát, ktorý ale nik nezachytil a Bardejov dostáva puk do stredu.
     
    02:50
    Bardejov sa teraz dostal do útoku iba nahodením, domáci si s tým poradili a puk posielajú do stredu, odkiaľ idú do útoku.
     
    03:00
    Prešov zastavil v útočnej snahe ofsajd.
     
    03:15
    Hájnik mal rýchlosť a mohol ísť sám na Martona po tom, ako dostal puk po vyhratom buly do útoku, skvelý obranca Prešova mu puk ale vypichol a je po šanci.
     
    03:30
    Najprv na strane domácich neprihral presne Krempaský, v protiútoku ale nenašiel spoluhráča ani Ščurko po nepresnom pase.
     
    04:20
    Výborná šanca Prešova, na modrú dostal puk Prokop, ten videl za sebou Kivadera, poslal mu puk, Kivader bol voľný a vypálil švihom, jeho strelu ale brankára parádna vytesnil ramenom.
     
    04:45
    Výborne po buly strieľal hosťujúci obranca, brankár Marton ale vyráža jeho pokus na mantinel.
     
    05:15
    Hrá sa teraz zo strany na stranu, častejšie sa ale do útoku dostávajú hostia.
     
    05:30
    Veľká šanca aj pre Bardejov, Chovan šiel do útoku a dostal sa až cez celú obranu, strieľal pred brankárom a po tom, ako sa Marton hodil po puku prišiel ďalší hráč HC 46, ktorý ale netrafil puk vďaka dobrej obrane domácich.
     
    05:50
    Po zakázanom uvoľnení hostí mal Prešov, buly, po ňom pálil Tartaľ a jeho strelu Renčok tečoval nad bránu.
     
    06:15
    Hosťujúci Mihálik mal teraz veľkú šancu, dostal sa pred brankára a skúsil bekhendom ho prekonať, čo sa mu ale nedarí, dobrý Martonov zákrok.
     
    06:19
    Renčok si posedí dve minúty za hákovanie. Presilovka hostí.
     
    06:55
    Bardejov síce točil puk, no nevystrelil, Prešov nakoniec zachytil rozohrávku a puk vyhodil.
     
    07:05
    Bardejov sa snaží čo najskôr dostať do útoku, zastavuje ho ale ofsajd.
     
    07:40
    Bardejov sa znova usadil v útoku, od modrej vystrelil Valentín, domáci obranca strelu tečoval pred seba a následne sa Prešov oslobodil vyhodením.
     
    08:05
    Bardejov sa teraz nevie dostať naspäť do útoku.
     
    08:15
    Teraz sa mu to darí, Baláž našiel Hájnika, ten sám pred brankárom v uhle netrafia puk ideálne a ide mimo.
     
    08:19
    Domáci v plnom počte.
     
    08:50
    Dobrá šanca Prešova, Baláž vyšiel z bránky až niekde ku modrej, rozohral ale iba na Renčoka, ktorý váhal a nakoniec nevystrelil do prázdnej, clonil mu obranca.
     
    09:12
    Ďalšia presilovka Bardejova. Posedí si Jakub Guntáš za podrazenie.
     
    09:35
    Domáci ihneď vyhodili a Bardejov sa stále nedostal do útoku.
     
    09:55
    A teraz znova domáci vyhodili, Blažíček rozohrával za bránku, kde bol ale len domáci Kohutiar, ten spoza brány skúsil zasunúť, Blažíček sa ale už vrátil.
     
    10:30
    A znova Prešov v šanci, Krempaský dokorčuľoval vyhodený puk a snažil sa zakončiť bekhendom, puk ale nenadvihol nad betón brankára.
     
    11:12
    Domáci sú v plnom počte, Bardejov v oslabení hral veľmi slabo a domáci si vytvorili až dve veľké príležitosti na gól.
     
    11:50
    Domáci Tomčák sa teraz dostal do útoku, tvrdú strelu spred kruhu ale Blažíček vyráža na ochrannú sieť.
     
    12:00
    Prešov v ďalšej šanci, tentokrát medzi kruhmi sa po skrumáži dostal k puku Kivader, otočil sa ku bránke a vypálil, no Blažíček vyráža jeho strelu.
     
    12:04
    Presilovka Prešova. Na dve minúty si posedí Slimák za nedovolené bránenie.
     
    12:40
    Tkáč sa nakorčuľoval do útoku a vypálil puk na bránu, jeho strelu vyráža brankára, znova ide Tkáč na bránu a bekhendom skúša vystreliť, Ščurko ho ale drží... Nedovolil mu to.
     
    12:42
    A Ščurko vidí aj dve minúty za hákovanie. Presilovka 5 na 3 pre Prešov.
     
    13:00
    Bardejov najprv vyhodil, Prešov sa ale dostal do útoku, Krempaský poslal na brankára iba slabú strelu, ktorú Blažíček prikryl a hru prerušuje.
     
    13:22
    Prešov dal gól!
    Teraz to domáci dobre zahrali a nakoniec využívajú presilovku. Pred tým pálil Malina, čo Blažíček vyrazil, následne Podsedlý nedorážal a kombinoval a puk dostal na hokejku znova ĽUBOMÍR MALINA a delovkou prestrtelil všetko!

    Asistencie: Juraj Prokop, Filip Podsedlý
     
    14:00
    Prešov naďalej dobre kombinoval, teraz to už ale nevyšlo a Bardejov vyhodil.
     
    14:25
    Hostia sa dostali aj do útoku, prihrávka spoza bránky na nabiehajúceho hráča ale nevyšla.
     
    14:42
    Hostia v plnom počte.
     
    14:50
    Zakázané uvoľnenie Bardejova. Domáci už ku koncu presilovky nič nevymysleli, Bardejov si držal puk a domácich nepustil do ničoho.
     
    15:05
    Po buly sa dostal pred bránu k puku Kohutiar, ten na prvý pokus netrafil a ten druhý už bol z uhla a mimo brány.
     
    15:30
    Znova domáci v akcii, do útoku sa dostal Kivader, jeho strelu ale Blažíček chytá, jednoduchá delovka nenarobila brankárovi problémy.
     
    16:05
    Renčok sa snažil zastaviť obrancu a následne padá po miernom držaní, hrá sa ale ďalej.
     
    16:16
    Po veľkom rozhorčení domácich hráčov sa bude vylučovať na ich strane po súboji pri mantineli. Na trestnú ide Tartaľ. Na druhej strane bude ale tiež vylúčenie, Česelka si odsedí tiež dve minúty a hrá sa 4 na 4.
     
    16:45
    Bardejov v útoku neuspel a tak šiel dopredu domáci Halás, ten ale padá cez dvojicu obrancov a naráža do brány. Následne vidíme rozhorčenie hráčov Bardejova, ktorý sa chceli s Halásom "porozprávať" a ten pred nimi doslova uteká.
     
    16:45
    A vylučuje sa, na trestnú ide Poláček. Domáca presilovka.
     
    17:05
    Prešov to až rozkombinoval a už dvakrát asi mohol vystreliť až nakoniec sa hostia oslobodili.
     
    17:30
    No až teraz to konečne po návrate do útoku vyskúšal Podsedlý, z kruhu neváhal a vystrelil švihom, brankára Blažíček ale zasahuje vyrážačkou.
     
    17:45
    To boli milimetre! Od modrej si nakorčuľoval Tkáč, jeho strela vypadla Blažíčekovi, dorážal ju Sabol, už to bol skoro gól, no v poslednej sekunde prišla hokejka obrancu a puk ide mimo!
     
    18:05
    Domáci sa teraz nevedia dostať do lepšej šance a Bardejov už hrá vo štvorici.
     
    18:40
    Trochu rozháraná hra a hrá sa už 5 na 5.
     
    19:00
    Do útoku sa dostával domáci Kivader, jeho ľahkú strelu ale brankár Bardejova bezproblémovo chytá.
     
    19:40
    Bardejov dostal po dlhšej dobe puk do útoku ale dopláca na nepresnosť, na druhú stranu brány dostával puk Hajnik, no nedokázal vystreliť a puk mu preskočil.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V závere ešte vidíme za bránkou konflikt Hájnika a Podsedlého, ktorý sa končí ale iba slovne.
     
    Čoskoro sa začne druhá tretina.
     
    Tak troška dlhšia čakáme na začiatok. Čakáme pravdepodobne na zamrznutie ľadu.
     
    Bardejovskí fanúšikovia zatiaľ skandujú meno svojho tímu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:18
    Ani sme sa nenazdali a vylučuje sa. Prvý tvrdý zákrok Bardejova síce potrestaný nebol, druhé zastavenie v snahe domácich dostať sa z obrany už ale áno. Na trestnú putuje Boltún za podrazenie.
     
    20:30
    Po buly bola dvakrát hra prerušená, keďže puk skončil mimo hracej plochy. Tretie buly a Bardejov vyhodil.
     
    20:45
    Domáci Halás sa dobre dostal medzi kruhy, pred bránkou hľadal ešte Kohutiara, ktorý ale míňa bránu.
     
    21:20
    Ďalšia skrumáž pred bránou Bardejova, po zaváhaní brankára sa nedostal k puku Sabol až za ním Tkáč, ktorý ihneď vystrelil, no brankára sa už stihol otriasť a strelu vyráža betónom.
     
    21:35
    Bardejov po buly dostal puk do stredu a Prešov zakladá akciu od Martona.
     
    22:10
    Domáci teraz dosť váhali ale nakoniec veľká šanca, Prokop si počkal a nakoniec sa dostal pred bránku, jeho strelu Blažíček vyrazil iba pred Slávika, ktorý trafil tyčku! už sa tešil ale gól to nie je.
     
    22:18
    Hostia v plnom počte.
     
    22:50
    Domáci už teraz v útoku nič nevymysleli a k slovu sa dostal Bardejov. Ten ale iba nahadzuje puk a Marton hru prerušuje.
     
    23:20
    Po tvrdom boji na mantineli v útočnom pásme Bardejova vybojoval Prešov puk, pas na Tahotného bol ale pridlhý a je to zakázané uvoľnenie.
     
    23:35
    Hosťujúci Krčula strieľal od modrej po buly, Marton chytá a v tlačenici pred bránkou uspel Prešov.
     
    24:00
    Bardejov nahodil a Marton iba vyrazil, následne jednu dorážku z rohu znova vyrážal pred seba, kde bol Mihálik, no aj jeho Marton pred bránkou znemožnil!
     
    24:50
    Bardejová útočná šanca teraz končí rovnako ako Prešovská neúspechom. Po strete za bránkou domácich ostal na ľade strelca prvého gólu Malina, aj keď sa domáci dotkli puku rozhodca neprerušil hru a robí tak až po zblokovanej strele na ochrannú sieť.
     
    25:15
    Po buly tečoval hosťujúcu strelu Dancsák, Marton ale dobre pracoval v spodnej časti brány a vyráža.
     
    25:45
    Domáci sa potom dostali do útoku, kde ale zlyhala prihrávka na Podsedlého, domáci miestami veľmi vymýšľajú.
     
    26:10
    Prešov sa dostal do útoku znova, od modrej strieľal Slávik, jeho delovku Blažíček vyrazil pred seba, kde bola pohotová obrana hostí a puk je vyhodený do stredu.
     
    26:35
    Domáci teraz zachytili rozohrávku súpera a Hotvát šiel po mantineli, bol ale zlikvidovaný obrancom a padá.
     
    26:10
    Prešov sa ale dokázal aj napriek tomu sa dostať do útoku a op mantinelu nakoniec vystrelil Ružička, brankár nedal šancu na dorážky a puk, chytá.
     
    26:35
    Hosťujúci Mihálik sa dostal do útoku a jeho strelu z kruhu zblokoval teraz obranca Prešova.
     
    27:00
    Následne Prešov v útoku, pas na Knapa bol ale vyrazený tesne pred ním súperom a akciu rozbehne Bardejov.
     
    27:15
    A tá bola parádna, Bardejov sa ľahko dostal medzi kruhy, vystrelil a vyrazený puk Martonom dorážal Boltún, jeho puk ale zlikvidoval brankár, hodil sa do strely a puk prikrýva.
     
    27:50
    Dobre sa teraz dostali aj domáci do útoku, nebezpečnú strelu Halása spoza obrancu ale chytá skvelý Blažíček.
     
    28:59
    Bardejov ide ale do protiútoku a skvelú strelu Hričinu švihom z kruhu zlikvidoval parádny Marton lapačkou!
     
    29:35
    Domáci sa dostali do útoku, hrá sa zo strany na stranu, tentokrát to ale prekombinovali a Prokop už nepretlačil puk na spoluhráča pred bránku.
     
    30:10
    Prešov dostal puk medzi kruhy, skáckavý puk ale Tomčák nedokázal poslať na bránku.
     
    30:40
    Krížny pas domácich dostal na hokejku tentokrát Kivader, pred sebou mal ešte obrancu a iba ho nastreľuje.
     
    30:55
    Z protiútoku Bardejova je ale iba nahodenie a puk spoza mantinelu idúciu pred bránu zachytil Marton.
     
    31:10
    Bardejov teraz mal dobrú strelu, Takáč vypálil švihom a natiahol Martona, ten ale nezasiahol keďže puk ide tesne mimo.
     
    31:50
    Teraz ale Prešov dobre zachytil prihrávku Bardejova, do útoku šiel Halás, bol v kruhu, poslal ale puk voľnému Kohutiarovi, ktorý ihneď z druhej strany vystrelil a strieľa vo veľkej šanci tesne mimo!
     
    32:20
    Ďalšia obrovská šanca, Sabol poslal puk do stredu, kde vystrelil Kohutiar z medzikruhov, jeho strelu vyráža Blažíček pred Halása, ktorý ale poloprázdnu bránku trestuhodne netrafia!
     
    32:40
    Bardejov sa oslobodil spod tlaku nahodením a Marton prerušuje hru. Buly pre hostí.
     
    33:05
    Bardejov zblokoval prihrávku v strede, k puku sa ale dostal Ejem, nakorčuľoval si pred kruh a vypálil delovku, ktorú chytá brankár do lapačky.
     
    33:30
    Domáci dvakrát zlikvidovali Bardejov v snahe o útok a sami idú dopredu.
     
    33:50
    Jednoducho sa dostal pred bránu Prokop, puk síce nemal ideálne, ale vystrelil a roztiahol Blažíčeka, ktorý betónom vytesňuje puk.
     
    34:40
    Domáci ešte ostali v útoku, kde ale nič nevymysleli a puk točili po mantineli no a Bardejov znova iba nahadzuje a hrá Prešov.
     
    35:05
    Nakoniec ale po nahodení aj zo strany domácich šiel do útoku Boltún, jeho pas pred bránu ale končí v rohu klziska.
     
    35:35
    Veľká šanca pre Bardejov, puk dostal pred bránou na hokejku Marcel Baláž, jeho strela ale končí na brankárovi! Skvelo bol Marton postavený.
     
    36:15
    Domáci Halás teraz nevymyslel nič smerom dopredu a z toho ťažil Dominik Kramár, obranca hostí sa dostal do útoku a jeho strelu z kruhu schoval Marton v lapačke!
     
    36:20
    Následne aj blesková strela hostí po buly, s ktorou si Marton poradil.
     
    36:40
    Následne domáci Sabol dostal puk do útoku, kde ale spoza brány prihráva na nikoho.
     
    37:15
    Pred bránu sa skvelo dostal útočník Bardejova, jeho šnacu Marton likviduje, následne sa ale vrhá po puku no skôr je pri ňom Polaček, ktorý teraz ale neprestrelil cez padajúceho brankára.
     
    37:17
    A Polaček v snahe doraziť aj fauloval. Nedovolené bránenie.
     
    37:30
    Bardejov ale hneď na začiatku poslal puk do stredu.
     
    38:00
    A Prešov chybuje v útoku, Krempaský nezachytil puk pri mantineli a hostia zas vyhodili.
     
    38:30
    To bola šanca, ktorú mal na hokejke Halás, spoza brány dostal puk, šiel na to bekhendom, v prvom pokuse vidíme betón a aj dorážke zabraňuje znova ten istá betón Blažíčeka.
     
    39:10
    Následne ale dostal Bardejov vo vlastnom oslabení hru do útoku, šancu si síce nevytvoril, no získal cenné sekundy a teraz sa bude aj vhadzovať pred Martonom.
     
    39:12
    Hostia v plnom počte.
     
    39:30
    Hosťujúci Hájnik sa snažil dostať cez obrancu Prešova, ktorý ho v útočnej strane zastavuje.
     
    39:50
    Na druhej strane ihneď ide Prešov do útoku, pred bránkou dostával puk korčuľujúci Kivader, bol ale zablokovaný a tak sa puku ani nedotkol.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:43.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:30
    Prešov ani Bardejov v úvode nedokázal zakombinovať v útočnom pásme a tak sa hrá v strede.
     
    41:05
    Hosťujúci Ščurko dostal puk do útoku, po točení puku na mantineli dostal na hokejku ho medzi kruhy Vaško, jeho strelu ale Marton pohotovo vyráža betónom!
     
    41:55
    Bardejov hral iba pri mantinelu a domáci už dostali puk do stredu.
     
    42:20
    Bardejov znova útoční, krížny pas pred bránu neuspel a následne do Martona naráža Dancsák a nechce od neho preč, rozhodca teda hru prerušil.
     
    42:45
    Bardejovu sa darí vytvárať tlak v útočnom pásme, no nedokáže nájsť vhodnú pozíciu na strelu.
     
    43:00
    Bardejov trávi väčšinu času v útoku, teraz nahadzuje a Marton ide až k mantinelu aby prerušil hru.
     
    43:10
    Po buly ihneď strieľal od modrej Hopkovič, jeho strela ale končí na betóne skvelého Martona. Puk ide na mantinel.
     
    43:50
    Prešov sa do útoku nedostal a tak to skúša až od Martona. Dobre teraz ale hostia pokrývajú stred.
     
    44:20
    Hájnik dostal kruh ku modrej čiare a mohol ísť sám na bránu, za ním bol hneď Slávik a vďaka jeho zákroku Hájnik padá, podrazenie.
     
    44:40
    Hostia posielali puk medzi kruhy, kde bola ale hokejka obrancu a puk ide až k brankárovi Bardejova.
     
    45:00
    Hostia sa dostali do útoku a Prešov ihneď znova vyhodil.
     
    45:15
    Domáci teraz nedovolili hosťom prejsť cez stred a vyhadzujú znova k brankárovi.
     
    45:35
    Teraz sa síce hostia dostali do útoku, po jednej prihrávke je ale znova hra v strede.
     
    45:55
    A zo stredového kruhu vyskúšal pozornosť Blažíčeka Boris Krempaský, brankár ale si ľahko poradil so slabou strelou.
     
    46:20
    Prešov veľmi dobre bránil a nepustil hostí do žiadnej akcie. Už sa hrá 5 na 5.
     
    46:35
    A domáci mohli ísť aj do dobrej šance, pred Kohutiarom ale Blažíček vyšiel z brány a zachytáva puk.
     
    46:45
    Teraz sme svedkami zakázaného uvoľnenie. Ktoré dáva šancu na prekrikovanie sa medzi divákmi, posledné slovo mal Bardejov, Prešov bol ale hlasnejší.
     
    47:10
    Hopkovič v útoku Bardejova vystrelil od modrej, následne zrazený puk dostal na hokejku Ščurko, ten ale trafia iba dobrého Martona a Bardejov si vytvára tlak.
     
    47:50
    Bardejov sa dvakrát nahodením puku dostal aj preč z útočného pásma a útočí od Blažíčeka.
     
    48:10
    Domáci teraz iba bránia a tentokrát sa im to skvelo darí, hoc sa do útoku neženú.
     
    48:35
    Bardejov teraz iba nahodil a je z toho zakázané uvoľnenie. To hrá do karát domácim, jednogólové vedenie je ale zradné, bude zaujímavé sledovať obrannú činnosť proti najlepšiemu útoku ligy.
     
    48:55
    Do útoku mohol ísť domáci Renčok, ten ale stroskotal na obrancovi.
     
    49:15
    Následne ale dostal Renčok dobre puk medzi kruhy, kde aj vystrelil medzi betóny slabšiu strelu, ktorú Blažíček vystihol.
     
    49:40
    Bardejov už je v útoku a vytvára si veľký tlak, nedokáže ale presne vystreliť.
     
    50:00
    Teraz tak urobil Hopkovič, jeho plachitiaci puk ale skvelo chytá Marton do lapačky.
     
    50:05
    Následne to po buly výborne skúšal Kramár, jeho tvrdá strela do rohu je ale vyrazená na šiel Martonovým betónom!
     
    50:28
    Tkáč teraz v strede krásne narazil Hričinu na mantinel a ten stráca puk. Tento pekný hit je ale obmenený dvoma minútami pre Martina Tkáča, najužitočnejšieho obrancu Prešova.
     
    50:50
    Bardejov výborne točil puk a nakoniec od modrej vypálil Jozef Mihálik, jeho strelu ale výborne vyráža Marton do rohu.
     
    51:30
    Tlak hostí narastal no strela neprichádzala, iba menšie skrumáže pred bránou, následne ale Prokop zachytil rozohrávku, no v ťahu na bránu nakoniec prihráva nepresne spoluhráčovi.
     
    52:10
    Prešov teraz trikrát vyhodil puk a nepúšťa Bardejov do útoku.
     
    52:28
    Domáci v plnom počte.
     
    52:48
    Vaško teraz výborne chcel prejsť obrancu, tlak hostí pokračoval, jeho šťahovačka ale neuspela, do nej sa položil Ejem a zabránil prihrávke. Následne je to zakázané uvoľnenie Bardejova.
     
    53:05
    Do útoku dostal puk domáci Kivader, Prešov ale musel striedať a tak z toho nie je šanca, iba naberanie sekúnd.
     
    53:30
    Bardejov neuspel v útoku a tak začína od brankára v očakávanom tlaku.
     
    53:50
    Prešovčan Halás dostal puk na modrú, počkal na Sabola, ktorý šiel do útoku a znova pred bránkou hľadal Halása, čo sa mu ale nepodarilo.
     
    54:00
    Po súboji na mantineli padá Roman Kohutiar a teraz naozaj zaujímave je, že práve on ide na trestnú lavicu. Filmovanie. Presilovka Bardejova.
     
    54:30
    Prešov vyhodil a Bardejov musí začínať spoza brány v obrane.
     
    54:50
    Znova, len čo sa hostia dostali do útoku vystihol puk domáci Prokop a poslal ho až za brankára Blažíčeka.
     
    55:15
    Prešovu tak trocha dochádza dych ale bojuje hlavne v obrane. Halás už nestíhal a tak síce mal puk v strede ihriska na hokejke, iba vystrelil a to samozrejme brankára Bardejova neprekvapilo.
     
    55:50
    Hostia sú v útoku, nič ale vážnejšie nevymysleli a ich strela spred brány je zblokovaná na ochrannú sieť.
     
    56:00
    Domáci v plnom počte.
     
    56:20
    Bardejov teraz bude chcieť čo najskôr vyrovnať a zabojovať o body. Pekne sa cez dvoch obrancov dostal Hájnik, no zastavuje ho ofsajd.
     
    56:45
    Domáci podržali puk v strede v súboji na mantineli a Bardejov sa musí čo najskôr dostať do útoku.
     
    57:00
    Už sú hostia v útoku, pri mantineli ale prehrali súboj a domácim sa podarilo dostať puk k brankárovi Blažíčkovi bez toho, aby to bolo zakázané uvoľnenie.
     
    57:30
    Domáci hrajú veľmi obetavo, aby zabránili nebezpečným pasom sa vrhajú do prihrávok, čo teraz v strede ukázal Kohutiar.
     
    58:00
    Bardejov je v útoku, no hrá iba pri mantineli a nevie vystreliť nebezpečnú strelu.
     
    58:30
    Domáci dostali puk znova za brankára Bardejova, odkiaľ sa hostia rozbiehajú.
     
    58:55
    Znova výborná obrana, nepustili domáci súpera pred bránku a nakoniec Prokop poslal puk zo stredu až za brankára Bardejova.
     
    59:20
    Domáci dostali puk do útoku a Podsedlý iba drží puk. Bardejov sa ešte nedohodlal k dovolaniu brankára.
     
    58:40
    Teraz už šiel Blažíček na striedačku, Prešov v tej chvíli ale poslal puk do stredu a tak ostáva na mieste.
     
    59:59
    Domáci robia pri rozohrávke za bránou problémy Bardejovu a ten už gól naozaj nestíha streliť. Skvelá defenzíva Prešova v dnešnom zápase poráža najlepší útok.
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:00:46)

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 14. Malina (Prokop, Podsedlý)


    HC Prešov 07: Marton (Kmeť) – Malina, Tkáč, Slávik, Ejem, Ružička, Ivančo "A", Guntáš, Tartaľ – Kohutiar, Sabol "A", Halás – Krempaský, Prokop "C", Podsedlý – Kivader, Tomčák, Horvát – Tahotný, Knap, Renčok
    HK Bardejov: Blažíček (Andreanin) – Krčula, Takáč, Kramár, Hopkovič, Polaček, Valentín, Gajdoš, Slimák – Boltún, Mihálik, Baláž – Vaško, Ščurko, Hričina – Hajnik, Dancsák, Šimčák – Česelka, Belušak, Chovan

    Rozhodčí: Štefik – Šoltes, Vyoral
    bahis siteleri