Boston – Montreal 1:4 (kon.) | Columbus – Washington 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 6:3 (kon.)
Ottawa – Tampa 5:3 (kon.) | Dallas – New Jersey 2:3 (po pr.) | Colorado – Minnesota 5:4 (kon.)
Arizona – Buffalo 2:3 (kon.) | Calgary – San Jose 4:1 (kon.) | Anaheim – Philadelphia 5:3 (kon.)
Los Angeles – Pittsburgh 1:4 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
6:3 (1:2, 2:0, 3:1)
Florida Panthers
Pátek 31.01.2014, 01:10 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Za brankou Panthers se strhla šarvátka, vylučovat se bude na obou stranách.
     
    58:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí definitivně ptvrdili své vítězství. Phil Kessel vybojoval zdánlivě ztracený kotouč, který poté předložil TYLERU BOZAKOVI. Forvard Toronta pak bez větších problémů usměrnil kotouč do branky. Asistece: Phil Kessel.
     
    54:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři snižují. DMITRIJ KULIKOV ihned po vyhraném vhazování napálil touš do brány. Bernier neměl šanci zareagovat. Asistence: Marcel Goc.
     
    50:16
    Raymond se snažil pláchnout do samostatného úniku, což se mu ale nepdoařilo. Následně již ale pelášil sám na Clemensena Ashton. Forvard domácích ale netrefil branku.
     
    49:14
    James Van Riemsdyk (TOR) odchází na trestnou lavici za držení.
     
    48:28
    Bernier předvedl vynikající zásahy, a to především proti Tomáš Kopeckému, který byl před brankářem Toronta zcela sám. Domácí mága si pozorně pohlídal levou tyč, čímž zabránil touši proniknout za brankovou čáru.
     
    46:22
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Vynikající akce Toronta končí další brankou. Rielly zavezl puk do pásma, přenechal Kadrimu, který následně nabil JOFFREY LUPULOVI. Útočník Maple Leafs se nerozpakoval a z voleje trefil odkrytou část branky. Asistence: Nazem Kadri, Morgan Rielly.
     
    44:27
    Toronto si zahraje přesilovou hru, hosté jsou potrestáni za hákování.
     
    44:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Florida se již ocitá v obtížné situaci. Kadri velmi dobře zabojoval v levém rohu, kde se následně kotouče chopil Lupul. Útočník Toronta poté nabil NIKOLAJI KULJOMINOVI. Ruský technik pak zamířil přesně nad levý beton Clemensena. Asistence: Nazem Kadri, Joffrey Lupul.
     
    41:16
    Bude se vylučovat. Dion Phaneuf (TOR) putuje na trestnou lavici za vražení na hrazení. Hosté tak mají další dobrou příležitost k vyrovnání.
     
    35:41
    Scott Gomez (FLA) putuje podruhé v dnešním utkání na trestnou lavici. Hosté tak budou zažévat krušné chvilky, Toronto již jednu početní výhodu využilo.
     
    28:54
    Lupul nyní spálil tisíciporocentní šanci! Po křižné přihrávce měl forvard Toronta před sebou pouze ležícího Clemensena. Ani nadvakrát jej ale nedokázal přehodit. Se zlou se potázal také dorážející Kadri.
     
    25:53
    Florida si zahraje v početní výhodě. Troy Bodie (TOR) si bude muset odpykat menší trest za podražení. Ja khosté naloží s touto šancí?
     
    23:43
    Opět stoprocentní šance Floridy. Huberdeau se pokoušel dorazit odražený kotouč do prázdné brány, což se zdálo býti formalitou. Opak byl ale pravdou, útočník Panthers poslal zcela nepochopitelně touš mimo tři tyče.
     
    23:13
    Brad Boyes měl na holi vyrovnání! Po přesné přihrávce zpoza brány se ocitl zcela sám před Bernierem. Domácí strážce svatyně ale stihl vykopnout levý beton a ránu vytěsnit.
     
    20:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelný obrat v podání Maple Leafs. Mužstvo s javorovým listem na hrudi bleskově využívá přesilovou hru. Kesselovo nahození tečoval za záda hostujícího brankáře dobře clonící JAMES VAN RIEMSDYK. Asistence: Phil Kessel, Dion Phaneuf.
     
    20:49
    Scott Gomez (FLA) putuje na trestnou lavici za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    20:27
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí vlétli do druhé periody velmi aktivně, což ihned potvrdili vstřelenou brankou. MASON RAYMOND bleskově přejel do útočného pásma a zhruba z úrovně levého kruhu trefil přesně nad levé rameno Clemensena. Asistence: Troy Bodie, Tim Gleason.
     
    16:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácím se zvýšená aktivita nakonec přece jenom vyplatila. Kadri zavezl puk do pásma, obejl branku a poslal přihrávku na modrou. CODY FRANSON poté s pomocí levé tyče rozsvítil červené světlo za brankou Floridy. Asistence: Nazem Kadri, James Van Riemsdyk.
     
    13:50
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté znovu trestají drobnou chybu Toronta. Po nešťastném odrazu od brusle se ke kotouči dostal SEAN BERGENHEIM, který po narážce s Boyesem přesně vymetl levý horní růžek Bernierovy svatyně. Asistence: Brad Boyes, Scott Gomez.
     
    11:23
    Rána McClementa nadělala Clemensenovi velké potíže, kotouč poté povaloval na hranici brankovištěm, odkud jej ale žádný z torontských borců nedokázal dopravit za brankovou čáru. Panteři se osvobodili pouze za cenu icingu.
     
    07:51
    Campbellův bekhend zblokovala obrana Toronta. Následně ale bude domácí borec potrestán, Tim Gleason (TOR) putuje za vyhození kotouče podruhé v utkání na trestnou lavici.
     
    03:05
    Hosté si zahrají přesilovou hru, na lavici hanby putuje Tim Gleason (TOR). Jak Pantreři s touto výhodou naloží?
     
    01:39
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté se po chybě defenzivy Toronta ujímají vedení. NICK BJUGSTAD se po výzvě spoluhráče vydal zcela sám na Berniera, kterého překonal ukázkově provedeným bekhendovým blafákem. Asistence: Scottie Upshall, Drew Shore.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 17. Franson (Kadri, Riemsdyk), 21. Raymond (Bodie, Gleason), 21. Riemsdyk (Kessel, Phaneuf), 44. Kuljomin (Kadri, Lupul), 47. Lupul (Kadri, Rielly), 59. Bozak (Kessel) – 2. Bjugstad (Upshall, Shore), 14. Bergenheim (Boyes, Gomez), 55. Kulikov (Goc)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Gunnarsson, Gleason, Franson, Rielly, Gardiner – Kessel, Bozak, Van Riemsdyk – Kuljomin, Kadri, Lupul – Bodie, Holland, Raymond – Orr, McClement, Ashton
    Florida Panthers: Clemensen (Thomas) – Gilbert, Campbell, Olsen, Jovanovski, Kulikov, Weaver – Upshall, Bjugstad, Matthias – Boyes, Gomez, Bergenheim – Winchester, Goc, Huberdeau – Barch, Shore, Kopecký

    Rozhodčí: Joanette, Lemelin – Nansen, Shewchyk

    Diváci: 19 448
    bahis siteleri