Boston – Montreal 1:4 (kon.) | Columbus – Washington 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 6:3 (kon.)
Ottawa – Tampa 5:3 (kon.) | Dallas – New Jersey 2:3 (po pr.) | Colorado – Minnesota 5:4 (kon.)
Arizona – Buffalo 2:3 (kon.) | Calgary – San Jose 4:1 (kon.) | Anaheim – Philadelphia 5:3 (kon.)
Los Angeles – Pittsburgh 1:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
Washington Capitals
Pátek 31.01.2014, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:50
    Alex Ovečkin mohl ze své typické pozice snížit, Bobrovský ale oslavy rázně zamítl skvělým zákrokem!
     
    53:40
    Corey Tropp (CBJ) nestačil Alexi Ovečkinovi, a tak ho jednoduše zahákoval. Prohřešek nemohl uniknout pozornosti rozhodčích, kteří ho obratem poslali na trestnou lavici.
     
    48:05
    Calvert skvěle našel Umbergera, jenž z první napálil jen výstroj přemisťujícího se Holtbyho!
     
    46:55
    Hosté si zahrají dvojnásobnou přesilovku, Brandon Dubinsky (CBJ) vyhodil puk ze hřiště a navíc nešťastně trefil do hlavy jednoho z diváků.
     
    45:12
    Za krosček je za katr poslán James Wisniewski (CBJ).
     
    44:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    Klid na domácí hokejky dodává veledůležitým gólem CAM ATKINSON, jenž stál i u zrodu celé akce. Zavezl kotouč do rohu, tam ho přiťukl Calvertovi, který si počkal, než si jeho parťák najede před Holtbyho svatyni a milimetrovou přihrávkou našel střílejícího Atkinsona, jenž už měl snadnou práci. Asistence: Matt Calvert, Brandon Dubinsky.
     
    43:25
    Laich a Jenner si to rozdali pěstmi, oba už sedí na trestné lavici s pětiminutovým trestem.
     
    43:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Zápas, který se jevil jako rozhodnutý ještě bude velmi dramatický. Dmitry Orlov vystřelil od modré, puk sice k brance nedoplachtil, do své moci si ho ale stáhl ERIC FEHR a bekhendem překonal Bobrovského. Asistence: Dmitry Orlov,
     
    39:45
    Za držení je vyloučen John Erskine (WSH).
     
    38:19
    Washington právě vstřelil branku!
    V přesilovkách se hosté nedokázali prosadit, tak udeřili v oslabení. JOEL WARD využil pochybení Brandona Dubinskyho u mantinelu, nabruslil si před Bobrovského a střelou švihem ho překonal. Asistence: John Carlson, Braden Holtby.
     
    37:25
    Poměr sil na ledě se vyrovná, Jason Chimera (WSH) je vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    34:15
    Matt Calvert (CBJ) je vyloučen na dvě minuty za hákování. „Teď nebo nikdy“, to si asi říká elitní formace Washingtonu, která spřádá plány na zmírnění skóre.
     
    32:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je neuvěřitelné, co si RYAN JOHANSEN dovolí! Za brankou převzal Tyutinovu tečovanou nahrávku, obtočil se kolem branky, položil si dva protihráče a bekhendem přehodil Holtbyho beton. Asistence: Jack Johnson, Fedor Tyutin.
     
    21:10
    Columbus má příležitost k dalšímu navýšení náskoku, na trestné sedí Troy Brouwer (WSH) za hrubost.
     
    20:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Snový vstup do druhé třetiny! BRANDON DUBINSKY si dojel pro kotouč na vlastní polovinu hřiště, přejel modrou lajnu a jeho projektil zapadl do Holtbyho branky. Asistence: Ryan Murray.
     
    19:00
    Poměr hráčů na ledě se vyrovná, Backström (WSH) už seí za katrem – dvě minuty, sekání.
     
    18:55
    Fedor Tyutin (CBJ) potrestán dvouminutovým trestem za držení.
     
    16:56
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nádherný gól, na kterým měl lví podíl RYAN JOHANSEN – zavezl puk do pásma, na modré přenechal Jacku Johnsonovi, jenž vystřelil a přes Boona Jennera se kotouč dostal k v laufu hrajícímu Kanaďanovi, jenž ho z dorážky překonal. Asistence: Boone Jenner, Jack Johnson.
     
    12:18
    Columbus právě vstřelil branku!
    Klišovité pravidlo nedáš – dostaneš se opět potvrdilo. DEREK MACKENZIE ujel hostujícím obráncům, vykoupal Holtbyho a s chladnokrevností zabijáka zakončil přes beton strážce washingtonské svatyně. Asistence: R.J. Umberger, Fedor Tyutin.
     
    11:16
    Sergei Bobrovsky právě ukázal, proč je nejčerstvějším držitelem Vezinovy trofeje! Ovečkin střílel z bezprostřední blízkosti, ale jeho krajan v brance Modrokabátníků vymrštil svou lapačku neuvěřitelnou rychlostí a zabránil téměř jistému gólu.
     
    09:41
    Foligno a Wilson shodili rukavice a pustili se do sebe, teprve devatenáctiletý bitkař Capitals měl v pěstní potyčce jasně navrch, Foligno se ale nenechal povalit. Oba kohouti jsou samozřejmě potrestáni pětiminutovými tresty.
     
    07:37
    Přesilovka Caps končí, Alexandr Ovečkin (WSH) je vyloučen za podražení Artema Anisimova.
     
    06:41
    Boone Jenner (CBJ) právě vstřelil branku, avšak ta k nelibosti domácího publika není uznána, mladý útočník Jackets si navíc odpyká trest za nedovolené bránění.
     
    03:40
    Jenner, Johansen a Horton jeli proti dvěma bekům soupeře, druhý jmenovaný chirurgicky přesně našel Nathana Hortona, ale akrobatickým zákrokem se proti jeho střele do poloodkryté branky blýskl Holtby!

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 13. MacKenzie (Umberger, Tyutin), 17. Johansen (Jenner, Johnson), 21. Dubinsky (Murray), 33. Johansen (Johnson, Tyutin), 45. Atkinson (Calvert, Dubinsky) – 39. Ward (Carlson, Holtby), 44. Fehr (Orlov)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovsky (McElhinney) – Johnson, Tyutin, Murray, Wisniewski, Nikitin, Goloubef – Foligno, Anisimov, Umberger – Jenner, Johansen, Horton – Calvert, Dubinsky, Atkinson – MacKenzie, Letestu, Tropp. Trenér: Richards.
    Washington Capitals: Holtby (Neuvirth) – Carlson, Alzner, Orlov, Green, Erskine, Carrick – Johansson, Backström, Ovečkin – Erat, Laich, Brouwer – Chimera, Beagle, Wilson – Fehr, Wellman, Ward. Trenér: Oates.

    Rozhodčí: Kozari, Morton – Devorski, Grandt
    bahis siteleri