Pardubice – Vítkovice 4:2 (kon.) | Třinec – Sparta 5:4 (kon.) | K. Vary – Plzeň 3:5 (kon.)
Litvínov – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Kladno – Liberec 2:4 (kon.) | Chomutov – Slavia 3:4 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 0:4 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
3:5 (1:2, 2:0, 0:3)
HC Škoda Plzeň
Neděle 02.02.2014, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se pustili do hry bez brankáře a téměř hned inkasují, dnes již zřejmě rozhodující branku. Ti vstřelil RADEK DUDA, který korunuje výhru Plzně v dnešním derby. Asistence: Ján Sýkora.
     
    55:30
    Po pár vteřinách opět přerušení a opět kvůli stejnému prohřešku. Tentokrát za to bude ale vyloučení Kašpaříka (KVA) a domácí tak mají šanci vyrovnat.
     
    51:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Chyba při rozehrávce a branka Plzně. Škodovka v posledních minutách tahala za kratší konec a pak přijde hrubice v obraně domácích a naservírování kotouče Jánem Sýkorou TOMÁŠI SÝKOROVI, který se na vzdálenější tyči nemýlil.
     
    43:53
    Petr Pohl se hnal sám na Mensatora, zkusil ho vystihnout bekhendovým blafákem, ale nezvedl puk dostatečně vysoko a míjí!
     
    43:13
    Po skrumáži, kdy do poskakujícího kotouče hráči plácali jak o závod, to byl Závorka, který puk spatřil a zpacifikoval.
     
    41:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MIROSLAV HOLEC našel doslova kotouč v mezikruží, kde byl úplně sám a svojí pohotovou střelou umístěnou nad ramena Závorky vyrovnává stav dnešního utkání! Tahle střela se mu opravdu povedla a krásně to trefil! Bez asistence.
     
    39:02
    Plzeňští se opět pustili do Závorky a myslím si, že je to až nevkusně zákeřné, co si dovolují k brankáři soupeře.. Bičánek (KVA) jednoho takového "dotírače" poslal k zemi a vysloužil si za to trest.
     
    38:42
    Zucker po navrácení se z trestné lavice jel na Mensatora. Dokázal kličkou setřást obránce Škodovky a vystřelit. Mensator puk vyrazil přímo před Vachovce, který minul!
     
    36:07
    Trest v režii domácích si odpyká Zucker (KVA) a sice za podražení.
     
    32:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Už to vypadalo, že tahle přesilovka dopadne blamáží, protože domácí nedokázali pořádně udržet puk v pásmu. Ke slovu se ale dostal TOMÁŠ MICKA, který vystřihl velice podobnou trefu, jako v předešlém utkání proti Zlínu. Asistence: Jiří Drtina, Petr Pohl.
     
    31:13
    Další trest pro nedisciplinované hráče Plzně. Sýkora (PLZ) se provinil s krosčekem.
     
    30:10
    Plzeň bude hrát ve třech! Po vyhození kotouče za mantinely přichází na řadu druhý trest za zdržování, kterého se dopustil kapitán Straka (PLZ). Nabízí se nám tak velice zajímavá zápletka.
     
    30:03
    Lev (PLZ) teď silně neskousl, že byl čistě hitován a následně obrán o kotouč a tak se snížil k podražení protihráče – držení protihráče. Pro domácí se tak naskytla šance přečíslení a to rovné dvě minuty.
     
    27:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další vyrovnání, tentokrát v režii ROMANA VLACHA! Ten dostal přihrávku do rohu, vycestoval si s ním před Mensatora a po skvělém blafáku zavěšuje přímo pod víko! Asistence: Tomáš Micka.
     
    23:09
    Zaťovič měl dvě šance, ta druhá byla o něco gólovější. Kotouč byl zřejmě vyražen betonem na druhou tyčku, kde stál právě kapitán domácích a kdyby býval kotouč trefil, mohl vsítit do prázdné brány!
     
    19:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňákům zřejmě rozvíření atmosféry pomohlo a jdou do vedení. TOMÁŠ SLOVÁK vyslal z levého kruhu pumelici, na kterou neměl Závorka nárok. Asistence: Michal Moravčík, Radek Duda.
     
    18:28
    Drtina (KVA) dostává dvě minuty také za hrubost.
     
    18:28
    Dvořák (PLZ) dostává 5 + dokonce za hrubost.
     
    18:28
    Přichází na řadu tresty a Dvořák by měl dostat do konce utkání, protože tohle nebyla domluvená bitka ale jak záznam ukázal, čisté napadení soupeře.
     
    18:28
    Bitka jak z akčního filmu! Pustili se do sebe Dvořák s Drtinou a diváci jsou značně nespokojení. Drtina se podle všeho prát nechtěl!
     
    15:37
    A pro domácí se naskytla další nepříjemná situace. Dresler (KVA) si odbude dvě minuty za držení.
     
    15:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    PAVEL KAŠPAŘÍK srovnává stav dnešního utkání. Střelou z mezikruží, která byla pravděpodobně tečována, překonal Závorku tak nešťastně, že po vyražení ramenem zapadl za domácího brankáře. Edit: Kotouč přešel brankovou čáru a to znamená srovnání stavu. Asistence: Miroslav Holec.
     
    08:21
    Závorka v leže natažený jak na skřipci likviduje další pokusy pramenící ze soubojů o puk v brankovišti. Domácí teď měli hodně štěstí, že neinkasovali.
     
    05:48
    Sýkora jel sám na Závorku a zkoušel to na něj s kličkou. Závorka ale vytáhl vynikající zákrok a plzeňský útočník teď zklamaně odjíždí na střídačku.
     
    02:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    STANISLAV BALÁN dává úvodní branku večera. Kotouč se odrazil zpoza branky zpět a je možné, že se o téhle brance bude ještě diskutovat. Od nás ze shora šla branka ale vidět zřetelně a domácí jdou rychle do vedení po využití přesilové hry. Asistence: Petr Pohl, Jiří Drtina.
     
    00:30
    Plzeňští jdou do prvního oslabení. Provinil se Jeřábek (PLZ) krosčekem.
    Marken.cz

    Jaroslav Kubricht

    Branky a nahrávky: 3. Balán (Pohl, Drtina), 28. Vlach (Micka), 33. Micka (Drtina, Pohl) – 16. Kašpařík (Holec), 20. Slovák (Moravčík, Duda), 42. Holec, 52. SýkoraT (SýkoraJ), 60. Duda (SýkoraJ)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Řehoř) – Bičánek, Šmach, Drtina J., Rýgl, Gulaši, Dresler, Schusser – Zaťovič (C), Balán, Pohl – Micka, Vlach, Koblasa – Dlouhý, Vachovec, Zucker – Buc, Hruška R., Tomeček.
    HC Škoda Plzeň: Mensator (Machovský) – Boháč, Jeřábek, Moravčík. Slovák, Frolo, Mozík, Holý – Straka (C), Lev, Indrák – Sýkora, Vlasák, Duda – Schleiss, Kašpařík, Holec – Pitule, Sýkora, Dvořák.

    Rozhodčí: Jeřábek, Čech, Pešek , Jelínek

    Diváci: 5510
    bahis siteleri