Kometa Brno – Jihlava 4:3 (kon.) | Slavia – Hr. Králové 1:5 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 7:4 (kon.)
HC Litvínov – Ústí n/L 4:0 (kon.) | Havířov – Vítkovice 0:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:3 (1:0, 1:1, 2:2)
HC Dukla Jihlava
Neděle 02.02.2014, 10:00 • Haly dětí a mládeže Brno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    54:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté opět dramatizují zápas. Dostál si poradil se střelou Adama, puk se ale dostal na hůl MICHALA SMUTNÉHO, který z velkého úhlu poslal puk přímo do šibenice. Závěru zápasu dostává nový náboj. Bez asistence.
     
    49:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už ale hostující gólman inkasuje a domácí jdou do trháku. Kometa pokračovala v útočném pásmu a Havránek našel u levé tyče osamoceného ROBERTA HAVLÁTA, který prokázal instinkty střelce a poslal puk do sítě. Asistence: Tomáš Havránek, Michal Furch.
     
    42:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se opět ujímají vedení, vyrovnaný stav dlouho nevydržel. MAREK ŠKRVNĚ objel branku a z pravého křídla dokázal najít skulinu ve výstroji brankáře Dukly. To je pro hosty po rychlém vyrovnaní na startu třetí třetiny určitě velká rána. Asistence: Dalimil Mikyska.
     
    40:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak na vyrovnávací branku se ve třetí třetině dlouho nečekalo. Dukla se hned dostala do tlaku, který dokázala využít. K dorážce střely Kousala se dostal ONDŘEJ NAJMAN a podařilo se mu poslat puk až za záda Dostála. Asistence: Pavel Kousal, Vojtěch Pražák.
     
    30:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak trochu zničehonic snižují hosté na rozdíl jediné branky. Pomohli si k tomu právě forčekingem. Mejzlík vybojoval puk za brankou a poslal ho na Čermáka, proti jehož ráně dokázal ještě Dostál zasáhnout. Puk se ale odrazil zpět na hůl TOMÁŠE MEJZLÍKA a ten z těžkého úhlu napálil puk do odkryté branky. Asistence: David Čermák.
     
    20:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnské vedení už je dvoubrankové, tentokrát se domácím vyplatila sázka na důraz. Kometa dostala puk do mlýnice před brankovištěm a Škarek musel odolávat několika dorážkám. Na tu poslední, kterou v pádu vyslal SEBASTIÁN ŠMÍDA už ale ležící gólman nestačil. Asistence: Jakub Čejka.
     
    12:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nakonec to jsou domácí, kteří se v jinak vyrovnaném utkání ujímají vedení. A to trochu šťastně. Kometa se usadila v útočném pásmu a k puku se na levém kruhu dostála obránce ALEŠ TRNKA, který vystřelil. Prvně se zdálo, že Škarek drží puk ve výstroji, jenomže kotouč mu propadl nějakou skulinkou až za brankovou čáru a po chvilce zmatků mohli domácí zvedat ruce k oslavnému gestu. Asistence: Sebastián Šmída, Filip Král.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 13. Trnka (Šmída, Král), 21. Šmída (Čejka), 43. Škrvně (Mikyska), 50. Havlát (Havránek, Furh) – 31. Mejzlík (Čermák), 41. Najman (Kousal, Pražák), 55. Smutný


    HC Kometa Brno: Dostál (Šindelka) – Petrla, Trnka, Zábranský, Kučera, Zukal (C), Furch, Mikyska – Král, Knap, Gajarský, Škvrně, Čejka, Matula, Šmída, Havránek, Süss, Krejčí, Hasoň, Havlát.
    Trenér: Marek Moskal.

    HC Dukla Jihlava: Škarek (Kořenář) – Havelka, Mareš, Pražák (C), Váňa, Habermann – Čermák, Najman, Adam, Chylík, Mejzlík, Smutný, Berka, Slabý, Kousal, Prokš.
    Trenér: Patrik Augusta.
    bahis siteleri