Most – Motor ČB 1:3 (kon.) | Benátky n/J – Havlíčkův Brod 3:0 (kon.) | Jihlava – Třebíč 0:3 (kon.)
Havířov – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Ústí n/L – Olomouc 1:4 (kon.) | Beroun – Šumperk 5:3 (kon.)
Litoměřice – Kadaň 4:3 (kon.)
konec
Medvědi Beroun 1933
5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 05.02.2014, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Beroun právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! VLADISLAV KUBEŠ ujel zcela obraně Šumperka a svůj samostatný nájezd zakončil přesnou střelou mezi Štůralovy betony. Asistence: Pavel Malý
     
    47:06
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak to je utkání, Draci e opět přibližují na rozdíl jedné branky! LUKÁŠ ŽALČÍK se v přesilové hře rozhodl vzít odpovědnost na sebe a zkusil bez přípravy vypálit od modré. Jeho přízemní střela se nakonec i přes notnou dávku štěstí prodrala přes Šimbochovu výstroj do branky. Asistence: Patrik Moskal, Tomáš Sedlák.
     
    43:56
    Beroun právě vstřelil branku!
    A Medvědi opět vedou o dvě branky! Obránce LUKÁŠ CHALUPA si sjel v pravý okamžik pro přihrávku od Aleše Půlpána a tvrdou střelou propálil Štůralu zařídil tak klidné vedení pro Medvědy. Asistence: Aleš Půlpán, Vladislav Kubeš.
     
    37:05
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk opět prosazuje v přesilovce a snižuje tak na rozdíl jedné branky! Pěknou kombinační akci Šumperku zakončil přesnou střelou do horní poloviny branky LUKÁŠ ŽALČÍK. Asistence: Aleš Staněk, Tomáš Sedlák
     
    33:36
    Beroun právě vstřelil branku!
    Medvědi opět odskakují na rozdíl dvou branek! Třetinovu střelu ještě dokázal brankář Štůrala ještě dorazit, ale následně se kotouč dostal ke zcela volnému JAKUBU BABKOVI, který bez přípravy poslal puk do poloopuštěné branky. Asistence: Miroslav Třetina.
     
    31:39
    Draci právě vstřelili branku!
    Salith využívá dvojnásobnou přesilovku a snižuje na rozdíl jedné branky. MAREK HASS příklepem prostřelil od modré vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Marttin Dudáš.
     
    25:12
    Beroun právě vstřelil branku!
    Medvědi navyšují své vedení a to navíc v přesilové hře! JAKUB STRNAD se dostal v prostoru mezikruží a precizní střelou ho poslal přesně za záda gólmana Šumperku. Asistence: Zbyněk Hrdel, Aleš Půlpán.
     
    16:19
    Beroun právě vstřelil branku!
    Medvědi se ujímají vedení! JAKUB BABKA se po pěkném pasu od Třetiny dostal do úniku a následně v tváří tvář gólmanovi Štůralovi nezaváhal, překonal ho po krásné bekhendové kličce. Asistence: Miroslav Třetina.
    Marken.cz

    Branky a nahrávky: 17. Babka (Třetina), 26. Strnad (Hrdel, A. Půlpán), 34. Babka (Třetina), 44. Chalupa (A. Půlpán, Kubeš), 60. Kubeš (Malý) – 32. Haas (Dudáš), 38. Žalčík (Staněk, Sedlák), 48. Žalčík (Moskal, Sedlák)


    Medvědi Beroun 1933: Šimboch (Mastík) – Novák, A. Růžička, Chalupa, Jebavý, Hrouda, Kučný, Kolářík, Sklenička – Strnad, Hrdel, Třetina – A. Půlpán, Babka, Kubeš – T. Půlpán, Stromko, Malý – Bušek
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vainer) – Starý, Holík, Gewiese, Novotný, Sedlák, Tesařík, Dudáš – Haas, Plášek, Semorád – Staněk, Moskal, Žalčík – Brunec, Langr, Cink – Popelka, Půhoný, Skoumal

    Rozhodčí: Vampola – Čížek, Křivohlavý
    bahis siteleri