Opava – Orlová 2:0 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 3:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Břeclav 5:2 (kon.)
Nový Jičín – Vsetín 2:4 (kon.) | Přerov – Technika Brno 6:4 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 6:4 (kon.)
Žďár n/S – Milevsko 7:5 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:4 (1:1, 4:3, 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 05.02.2014, 18:00 • ZS TEZA Hodonín • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    S konstatováním, že domácí Drtiči zaskočili favorita z Poruby a berou všechny body se loučím a přeji hezký zbytek středečního večera. (20:19:48)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Michal Gleich se může pozvolna vrátit do brankoviště, jelikož ZDENĚK JURÁSEK vybojoval kotouč ve středním pásmu a pomocí odrazu od soupeřovu brusle dopravil puk do opuštěné klece! Asistence: Špok.
     
    59:03
    Hráči moravsko-slezského celku to zkouší bez brankáře!
     
    59:03
    Proti je však Zdenko Kotvan, který si připisuje veledůležitý zákrok. Ve stejném čase si Tomáš Sršeň vybírá oddechový čas.
     
    58:36
    Hosté jsou v plném počtu a můžou tak odstartovat svou stíhací jízdu za body.
     
    57:53
    Další střelecký pokus, tentokráte tečovaný, stačil Michal Gleich zachytit lapačkou a drží tak naděje svého týmu na bodový zisk.
     
    57:05
    Petr Pokorný se po delším čekání odhodlal k ráně příklepem od modré čáry, Michal Gleich se však činil na brankovišti a zachytil puk v náručí.
     
    56:36
    Nepříjemná komplikace pro hosty! Hráčská lavice Poruby je potrestána dvouminutovým trestem za příliš mnoho hráčů na ledě, tento trest odpyká Luděk Krayzel (POR).
     
    56:04
    Martin Buček si aktivně sjel na stžřelu bez přípravy, jeho jedovatý projektil se otřel o Kotavnovu levou tyčku. Hodonínský brankář v této stiuaci nemohl přes clonícího protihráče vidět vůbec nic.
     
    55:16
    Akci Jiřícho Šindeláře přibrzdili rozhodčí, podle nich se totiž jednalo o postavení mimo hru.
     
    54:02
    Rostislav Vaněk provětral Kotvanovu lapačku povedenou střelou na bližší tyč, hodonínský brankář však hbitě zasáhl.
     
    53:32
    Po zakázaném uvolnění hráčů Hodonína se vhazuje po levé ruce brankáře Zdenka Kotvana, hra je v této fázi zápasu až přes míru rozkouskovaná.
     
    52:48
    Domácí v plném počtu, Matěj Charvát se již může zapojit do hry.
     
    52:40
    Hráči Poruby působí v početní výhodě naprosto bezzubým dojmem, po nepřesné rozehrávce hostů kotouč končí mimo hrací plochu.
     
    51:38
    Jeden z hostujících obránců zasáhl vysokou holí vyhozená kotouč, takže následuje buly v neutrální zóně.
     
    50:48
    Matěj Charvát (HOD) si odsedí dvě minuty na lavici hříšníků za vražení a výrazně tak oslabuje svoje mužstvo.
     
    50:15
    Sedůář s Krayzelem kombinují v útočném pásmu, avšak do výraznější střelecké pozice se přes dobře bránící obránce Hodonína nemohou dostat.
     
    48:50
    Domácí v plném počtu, Skočovský je vpuštěn do hry z vrátek trestné lavice.
     
    48:32
    Hostující hráči hráli v jedné chvíli dokonce v sedmi hráčích, čárový rozhodčí stojící u střídaček však celou záležitost nechal být.
     
    46:50
    David Skočovský (HOD) míří na trestnou lavici za hákování, porubští hokejisté mají jedinečnou příležitost ke srovnání skóre.
     
    46:31
    Jedovatá bomba Davida Kulicha od modré čáry vypadla Gleichovi z lapačky, naštěstí byl poblíž jeho obránce, aby odpálil kotouč do bezpečí.
     
    45:29
    Drtiči pod tlakem hostujících útočníků vyhazují přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    44:37
    Tentokrát se bude vylučovat na obou stranách, Štěpán Koukal (HOD) i Jan Chaloupka (POR) jsou vyloučeni za hrubost.
     
    43:39
    Dalším, kdo zkoušel štěstí byl Lukáš Prokop, jehož povedená rána příklepem nadělala Kotvanovu velké starosti.
     
    42:45
    Marek Pavlačka se natlačil do zakončení až před domácího gólmana, ale ani on nijak výrazněji neuspěl.
     
    41:15
    Ostravští momentálně rozvážně kombinují na vlastní polovině a zakládají novou útočnou akci.
     
    40:38
    Marek Sedlář prověřil Kotvanovu pozornost z uctivé vzdálenosti, hodonínský brankář byl připraven.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V prostřední části hry jsme byli svědky divoké gólové přestřelky z obou stran, v jejím závěru přetáhl jazýček vah na svou stranu Filip Velechovský, když dokázal protlači puk mezi Tihlářovy betony. Další třetina začne přibližně v 19:43.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:56
    Ve druhé třetině se již nic dalšího nestane..
     
    38:36
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči si berou ještě před přestávkou své vedení zpět a vyhánějí tak Radka Tihláře na střídačku! Zdeněk Jurásek operoval s kotoučem na holi za hostující brankou tak dlouho, až našel u pravé tyčky volného FILIPA VELECHOVSKÉHO. Ten z naprosto neuvěřitelného úhlu procedil kotouč mezi betony ostravského brankáře. Jeho místo tak zaujme na brankovišti Michal Gleich. Asistence: Zdeněk Jurásek a Skočovský.
     
    37:30
    Po zásahu porubské střídačky do hry se bude vhazovat v neutrální zóně, hosté tím tak nechtěně zastavili slibně se rozjíždějícího Matěje Charváta.
     
    36:19
    Poruba právě vstřelila branku!
    JAN CHALOUPKA se prosazuje podruhé během minuty a srovnává tak průběh tohoto zápasu. Ostravský forvard se jako blesk z čistého nebe dostal do přečíslení se spoluhráči, vzal celou situaci na sebe a prostřelil Zdenka Kotvana v bráně domácích. Asistence: Pavlačka a Prokop.
     
    35:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    Po zbytečné ztrátě puku ve středním pásmu dokázali hráči Poruby zcela otočit průběh hry, Lukáš Prokop vyslal dobře mířenou kolmicí na zteč JANA CHALOUPKU. Porubský útočník obešel bránícího hráče a pohodlně zakončil kolem levé tyče. Asistence: Lukáš Prokop
     
    33:29
    Zdeněk Jurásek nyní ujel hostující obraně do bleskutychlého bvrejku, stačil si Radka Tihláře položit na led, ale tím se dostal do prekérní situace a z ostrého úhlu nezamířil přesně.
     
    32:23
    Zblokovaný pokus Luďka Krayzela z levého kruhu se tak tak dostal až ke Zdenku Kotvanovi, který zachytil tento puk lapačkou.
     
    31:25
    Až v této chvíli se realizačnímu týmu Hodonína povedlo za bouřlivých ovací publika rozmotat tato "siamská dvojčata" od sebe, tudíž oba aktéři mohou pokračovat v zápase vlastní cestou.
     
    31:25
    Nyní se odehrává na ledě hodonínského zimního stadionu neskutečná situace! Lukáši Vrbovi s Miroslavem Javínem se v útočném pásmu domácích zašněrovaly tkaničky na bruslích do sebe a nejdou oddělit! Rozhodčí kvůli tomu přerušují hru a odesílají tyto dva nešťastníky na střídačku Drtičů.
     
    31:01
    Domácí útočník nedotáhl dobrý záměr s bekhendovou kličkou do zdárného konce.
     
    31:01
    Za podražení domácího Petra Peše v brejkové situaci hlavní arbitr nařídil trestné střílení!
     
    30:18
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A opět je to o dvě branky zásluhou MARTINA ŚPOKA! Hodonínský útočník vydoloval nahození Petra Pokorného od modré čáry, které se zamtoal pod bruslemi bránících hráčů a pohotově napálil puk za Radka Tihláře. Asistence: Petr Pokorný.
     
    29:40
    Lukáš Prokop inkasoval u vlastní střídačky nepříjemný úder do obličeje a chvilku se svíjel na ledě. To vše však na dlouhou dobu unikalo pozornosti rozhodčích, kteří nyní debatují se zástupci obou týmů.
     
    29:01
    A následovat bude icing hodonínských Drtičů, Zdenko Kotvan se musí mít na pozoru.
     
    28:25
    Petr Peš aktivně dotíral na Radka Tihláře tak, aby hostující brankář nemohl dál rozehrát kotouč svým spoluhráčům. Vhazování v útočném pásmu Drtičů.
     
    27:39
    Poruba právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a červeno-bílí snižují na rozdíl jediné branky. Lukáš Vrána našel zcela přesně hůl ROSTISLAVA VAŇKA mezi kruhy, ten se parádně opřel do kotouče a překonal Zdenka Kotvana s pomocí levé tyče. Asistence: Lukáš Vrána.
     
    27:07
    Hodonínští hokejisté pod tlakem na zakázané uvolnění, hra se stěhuje zpátky před Zdenka Kotvana.
     
    25:37
    Zdeněk Kučera našel milimetrovým pasem hůl Pavla Kříže na pravém kruhu, který se do puku opřel bez jakékoliv přípravy. Hostující brankář se však blýsknul parádním pozičním zákrokem.
     
    24:53
    Zdenko Kotavn si připsal další důležitý zákrok proti ostravským nájezdníkům a za svůj zásah sklízí ovace z tribun.
     
    23:48
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Co nevidět musí kapitulovat Radek Tihlář již potřetí, když hodonínští využívají druhou přesilovku v zápase. ZDENĚK JURÁSEK si prohodil role s Davidem Skočovským, tentokrát to byl domácí obránce, kdo nachystal gólovku svému kolegovi u pravé tyč a ten jí nepohrdnul. Asistence: David Skočovský.
     
    23:25
    A pro hosty může být ještě hůř, na trestnou klavici odchází jeden z nejzkušenějších, jmenovitě Miroslav Javín (POR) za sekání.
     
    22:03
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí následně udeřili krátce po zahájení druhé třetiny! Zdeněk Jurásek perfektně uvolnil DAVIDA SKOČOVSKÉHO na modré čáře, ten se neukvapil se svou ranou, nabruslil mezi kruhy a propálil Radka Tihláře mezi betony. Asistence: Zdeněk Jurásek.
     
    21:42
    Na druhé straně kluziště předvedl petr peš pohlednou stahovačku, následná střela ale nebyla z kategorie nejpřesnějších.
     
    20:33
    Petr Seidler nejprve naznačil střelu před obráncem, obešel jej a vypálil na bránu Zdenka Kotvana. Puk se miihnul těsně kolem pravé tyče!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Na hodonínském zimním stadionu je k vidění hra plná nepřesností, ale zároveň má tempo a nasazení. Jako první se do střeleckých statistik zapsal Aleš Kilnar přesnou dorážkou, o čtyři minuty později se do vývoje zápasu vložil povedenou tečí Zdeněk Kučera. Další třetina začne přibližně v 18:48.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:02
    Zdeněk Jurásek se prohnal s pukem na holi kolem levého hrazení a provětral vyrážečku soupeřova brankářa, domácí se zdají být aktivnější v závěru první dvacetiminutovky.
     
    18:28
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí dokázali srovnat ještě před přestávkou a proměnili nabídnutou přesilovku v gól. Pavel Kříž párkrát zamíchal s kotoučem na levém kruhu a následně jej střílenou přihrávkou předložil ZDEŇKU KUČEROVI, který šikovně tečoval černý kousek gumy za záda Radka Tihláře. Asistence: Pavel Kříž.
     
    17:39
    Zdeněk Jurásek již nestihl vrátit kotouč do útočného pásma ještě před modrou čárou, čároví rozhodčí to postřehli a přerušují hru.
     
    17:08
    Hlavní arbitr dnešního zápasu opět vylučuje, Luděk Krayzel (POR) je vyloučen za vysokou hůl.
     
    16:16
    Drtiči se o několik vteřin později provinili zakázaným uvolněním, první obranná dvojice si s rozehrávkou příliš nepotykala, takže se hra stěhuje před Zdenka Kotvana.
     
    14:44
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravští hokejisté se okamžitě po návratu Puškáru na led dostávají do vedení v patnácté minutě první části. Tento gól jde částečně na vrub domácího brankáře, který nešťastně vyrazil pokus Rostislava Vaňka přímo na hůl ALEŠE KILNARA, jemuž nedělalo problém otevřít skóre zápasu. Asistence: Rostislav Vaněk.
     
    14:06
    Ani domácí si nevedli lépe v početní výhodě a nedostali se do výraznějších šancí.
     
    13:41
    Podobně si hostující gólman poradil i z prudkým pokusem Zdeňka Juráska z téměř mínusového úhlu, který dokázal vytěsnit pomocí hřbetu vlastní lapačky.
     
    12:38
    Radek Tihlář bez problémů zkrotil nepovedenou ránu Davida Kulicha od modré čáry a přerušuje tak hru. Následuje buly po jeho pravici.
     
    12:06
    Porubští nevyužili ani třetí možnost hry v přesilovce a navíc jsou vyloučeni, jmenovitě Jan Puškár (POR) za držení protihráče.
     
    10:51
    Domácí hokejisté opět při oslabení chytře tahají čas, tentékráte se to stalo díky zkušenému Zdeňku Juráskovi.
     
    09:58
    Zdeněk Kučera (HOD) je dalším trestancem z řad Drtičů, konkrétně se provinil hákováním a na dvě minuty si odpočine.
     
    09:34
    David Zachar se šikovně zbavil dvou bránících soupeřů v prostoru za brankou domácích a aktivně se natlačil do zakončení.
     
    08:34
    I tohle oslabení hodonínští celkem bez problémů přestáli a domácí obránce Grman se tak již může zapojit aktivně do hry.
     
    07:19
    Po úsporné kombinaci Hodonína na vlastní polovině Pavel Kříž vyhazuje vysokým obloučkem kotouč až za Tihlářovu klec, tudíž jeho spoluhráči mohou vystřídat.
     
    06:34
    A je tu druhé vyloučení na straně Jihomoravanů, Kristián Grman (HOD) si odpyká dvouminutový trest za krosček.
     
    06:15
    Bekhendové nahození Lukáše vrby nepříjemně poskočilo Radku Tihlářovi před brankovištěm, takže se brankář Poruby musel hodně otáčet.
     
    05:08
    Hlavní rozhodčí Humpolíček musí aktivně řešit drobnou rozmíšku na domácím brankovištěm mezi dotírajícím Chaloupkou a Petrem Pokorným, který se do ostravského útočníka nevybíravě opřel.
     
    04:22
    K ničemu většímu se al hostující celek nedostal a Drtiči jsou tak na ledě v kompletním stavu.
     
    03:03
    K Petru Seidlerovi se z ničeho nic dostal kotouč do prostoru mezi kruhy, z bezprostřední blízkosti však trefil pouze výborně vyjetého Zdenka Kotvana.
     
    02:22
    Petr Pokorný (HOD) je odeslán na trestnou lavici za podražení, Poruba bude mít možnost udeřit v přesilovce.
     
    01:36
    Hra je prozatím plná nepřesností a přelívá se z jedné strany na druhou, před Kotvanem se k bekhendovému pokusu dostal Jan Chaloupka, ale domácí brankář si byl jistý svým počínáním na brankovišti.
     
    00:37
    Jako první na tahu jsou hosté a jdou okamžitě do útočné akce, rozhodčí ji však přerušil a vykazuje Porubu do středního pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SHK Hodonín: Kotvan, Barus – Skočovský, Směřička, Pokorný, Koukal, Macharáček, Grman, Miklík, Kulich – Špok, Kříž, Kučera, Jurásek, Peš, Velechovský, T. Smetana, Škorík, Charvát, Vrba, R. Smetana, Mika

    HC RT TORAX Poruba: Tihlář, Gleich – Puškár, Šindelář, Javín, prokop, Slavík, Vajda, Peslar, Wolf – Krayzel, Vaněk, Brnčál, Vrána, Seidler, Buček, Chaloupka, Pavlačka, Zachar, Zuber, Kilnar, Sedlář

    Rozhodčí: Humpolíček – Chocholouš, Kříž.
     
    Vítám všechny fanoušky druholigového hokeje ze zimního stadionu v Hodoníně, kde se ve středu večer odehraje zápas 39. kola třetí nejvyšší soutěže. Na jih Moravy přijíždí celek z daleké Ostravy a očekává se tuhý boj o tři soutěžní body.

    HC RT TORAX Poruba

    Právě ostravské mužstvo spolu s Prostějovem ujíždí zbytku pomyslného peletonu v tabulce skupiny Východ a udržuje si téměř dvacetibodový náskok na hodonínské Drtiče. Svěřenci Tomáše Sršně se brzy oklepali z poněkud nečekané prohry proti Vsetínu a spravili si chuť na hráčích Techniky a především Orlové, té dokázali vstřelit devět branek na jejich ledě. Poruba disponuje velice vyrovnaným hráčským kádrem, tudíž na jejich soupisce nelze hledat vysloveně kanonýry. Mezi nebezpečné hráče však můžeme stoprocentně zařadit Martina Bučka (16+12) a nejproduktivnějšího hráče hostí Luďka Krayzela (14+19) se třiatřiceti body.

    SHK Hodonín

    Domácí to dnes nebudou mít vůbec jednoduché, i když mohou na svého soupeře vyrukovat s příznivou bilancí 2:1, co se letošní sezony týče. Drtiči si připsali o víkendu veledůležité vítězství na půdě brněnských Vysokoškoláků, které dokázali pokořit jednoznačně 7:3. O tomto výsledku rozhodla vysoká potence hodonínských střelců v první části zápasu, kdy během tří minut nasázeli soupeři čtyři góly a zvítězili v přímém souboji o čtvrté místo v tabulce. Hostující obrana by se měla mít na pozoru především před Martinem Špokem (26+24), který v minulém kole zakulatil sbírku kanadských bodů na rovných padesát.

    Poslední vzájemná utkání obou soupeřů

    6. kolo: Poruba – Hodonín 3:2
    17. kolo: Hodonín – Poruba 4:2
    28. kolo: Poruba – Hodonín 1:2
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 19. Kučera (Kříž), 23. Skočovský (Jurásek), 24. Jurásek (Skočovský), 31. Špok (Pokorný), 39. Velechovský (Jurásek, Skočovský), 60. Jurásek (Špok) – 15. Kilnar (Vaněk), 28. Vaněk (Vrána), 36. Chaloupka (Prokop), 37. Chaloupka (Pavlačka, Prokop)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Barus) – Skočovský, Směřička, Pokorný, Koukal, Macharáček, Grman, Miklík, Kulich – Špok, Kříž, Kučera, Jurásek, Peš, Velechovský, T. Smetana, Škorík, Charvát, Vrba, R. Smetana, Mika
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (39. Gleich) – Puškár, Šindelář, Javín, prokop, Slavík, Vajda, Peslar, Wolf – Krayzel, Vaněk, Brnčál, Vrána, Seidler, Buček, Chaloupka, Pavlačka, Zachar, Zuber, Kilnar, Sedlář

    Rozhodčí: Humpolíček – Chocholouš, Kříž
    bahis siteleri