Opava – Orlová 2:0 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 3:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Břeclav 5:2 (kon.)
Nový Jičín – Vsetín 2:4 (kon.) | Přerov – Technika Brno 6:4 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 6:4 (kon.)
Žďár n/S – Milevsko 7:5 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:4 (1:1, 4:3, 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 05.02.2014, 18:00 • ZS TEZA Hodonín • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    59:36
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Michal Gleich se může pozvolna vrátit do brankoviště, jelikož ZDENĚK JURÁSEK vybojoval kotouč ve středním pásmu a pomocí odrazu od soupeřovu brusle dopravil puk do opuštěné klece! Asistence: Špok.
     
    38:36
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči si berou ještě před přestávkou své vedení zpět a vyhánějí tak Radka Tihláře na střídačku! Zdeněk Jurásek operoval s kotoučem na holi za hostující brankou tak dlouho, až našel u pravé tyčky volného FILIPA VELECHOVSKÉHO. Ten z naprosto neuvěřitelného úhlu procedil kotouč mezi betony ostravského brankáře. Jeho místo tak zaujme na brankovišti Michal Gleich. Asistence: Zdeněk Jurásek a Skočovský.
     
    36:19
    Poruba právě vstřelila branku!
    JAN CHALOUPKA se prosazuje podruhé během minuty a srovnává tak průběh tohoto zápasu. Ostravský forvard se jako blesk z čistého nebe dostal do přečíslení se spoluhráči, vzal celou situaci na sebe a prostřelil Zdenka Kotvana v bráně domácích. Asistence: Pavlačka a Prokop.
     
    35:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    Po zbytečné ztrátě puku ve středním pásmu dokázali hráči Poruby zcela otočit průběh hry, Lukáš Prokop vyslal dobře mířenou kolmicí na zteč JANA CHALOUPKU. Porubský útočník obešel bránícího hráče a pohodlně zakončil kolem levé tyče. Asistence: Lukáš Prokop
     
    30:18
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A opět je to o dvě branky zásluhou MARTINA ŚPOKA! Hodonínský útočník vydoloval nahození Petra Pokorného od modré čáry, které se zamtoal pod bruslemi bránících hráčů a pohotově napálil puk za Radka Tihláře. Asistence: Petr Pokorný.
     
    27:39
    Poruba právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a červeno-bílí snižují na rozdíl jediné branky. Lukáš Vrána našel zcela přesně hůl ROSTISLAVA VAŇKA mezi kruhy, ten se parádně opřel do kotouče a překonal Zdenka Kotvana s pomocí levé tyče. Asistence: Lukáš Vrána.
     
    23:48
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Co nevidět musí kapitulovat Radek Tihlář již potřetí, když hodonínští využívají druhou přesilovku v zápase. ZDENĚK JURÁSEK si prohodil role s Davidem Skočovským, tentokrát to byl domácí obránce, kdo nachystal gólovku svému kolegovi u pravé tyč a ten jí nepohrdnul. Asistence: David Skočovský.
     
    22:03
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí následně udeřili krátce po zahájení druhé třetiny! Zdeněk Jurásek perfektně uvolnil DAVIDA SKOČOVSKÉHO na modré čáře, ten se neukvapil se svou ranou, nabruslil mezi kruhy a propálil Radka Tihláře mezi betony. Asistence: Zdeněk Jurásek.
     
    18:28
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí dokázali srovnat ještě před přestávkou a proměnili nabídnutou přesilovku v gól. Pavel Kříž párkrát zamíchal s kotoučem na levém kruhu a následně jej střílenou přihrávkou předložil ZDEŇKU KUČEROVI, který šikovně tečoval černý kousek gumy za záda Radka Tihláře. Asistence: Pavel Kříž.
     
    14:44
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravští hokejisté se okamžitě po návratu Puškáru na led dostávají do vedení v patnácté minutě první části. Tento gól jde částečně na vrub domácího brankáře, který nešťastně vyrazil pokus Rostislava Vaňka přímo na hůl ALEŠE KILNARA, jemuž nedělalo problém otevřít skóre zápasu. Asistence: Rostislav Vaněk.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 19. Kučera (Kříž), 23. Skočovský (Jurásek), 24. Jurásek (Skočovský), 31. Špok (Pokorný), 39. Velechovský (Jurásek, Skočovský), 60. Jurásek (Špok) – 15. Kilnar (Vaněk), 28. Vaněk (Vrána), 36. Chaloupka (Prokop), 37. Chaloupka (Pavlačka, Prokop)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Barus) – Skočovský, Směřička, Pokorný, Koukal, Macharáček, Grman, Miklík, Kulich – Špok, Kříž, Kučera, Jurásek, Peš, Velechovský, T. Smetana, Škorík, Charvát, Vrba, R. Smetana, Mika
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (39. Gleich) – Puškár, Šindelář, Javín, prokop, Slavík, Vajda, Peslar, Wolf – Krayzel, Vaněk, Brnčál, Vrána, Seidler, Buček, Chaloupka, Pavlačka, Zachar, Zuber, Kilnar, Sedlář

    Rozhodčí: Humpolíček – Chocholouš, Kříž
    bahis siteleri