Olomouc – Třinec 9:6 (kon.)
konec
HC Olomouc
9:6 (3:2, 5:2, 1:2)
HC Oceláři Třinec
Úterý 11.02.2014, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (19:31:41)
     
    59:17
    V závěru zápasu je ještě vyloučen Kočiřík (OLO) za faul loktem.
     
    57:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto. Ostřanský vybojoval v útočné třetině kotouč pro LUKU KRAIGHERA, který prostřelil třineckého brankáře. Asistence: Milan Ostřanský.
     
    57:05
    Třinečtí jsou kompletní, do konce třetího dějství zbývají necelé tři minuty.
     
    56:26
    Hanáci v přesilové hře nic zbytečného nevymýšlí, na druhou stranu se ale bojí jít do zakončení a spíše soupeře chtějí unavit.
     
    55:05
    V souboji za domácí brankou to vypadalo na jednoznačné držení ze strany domácího obránce, Kohouti i počítali s přerušením hry. Sudí Minář ale překvapivě nechal hru pokračovat, neboť na trestnou lavici míří Ižacký (TRI) za držení hole.
     
    52:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Dramatický závěr to tedy ještě bude. V samém závěru početní výhody se hostům přeci jen podařilo s kotoučem natlačit až do brankoviště, odkud jej v nepřehledné situaci poslal do brány ADAM VALÍČEK. Asistence: Jakub Ižacký.
     
    52:03
    Kohouti ve vlastním oslabení šli dva na jednoho. Střelecký pokus Betáka z první skončil na vyrážečce brankáře.
     
    51:28
    Oceláři jsou sice v početní výhodě více na kotouči a hrají v domácí třetině, chybí jim však střelba.
     
    50:27
    Vůbec první vyloučení na domácí straně. Ižacký se vřítil mezi tři hráče Kohoutů, přičemž Škůrek (OLO) si proti němu pomohl nedovoleně.
     
    49:21
    Po zmatcích před vlastní klecí Hanáci přečíslili soupeře a unikali ve třech proti jednomu. Fibrich vzal zodpovědnost na sebe, ale brankáře nepropálil.
     
    47:55
    Králík se ke kotouči dostal na útočné modré, a přestože neměl rychlost, vynikajícími kličkami se dokázal probojovat až před brankoviště, gólmana ale už nepřekonal.
     
    46:31
    Na levém křídle měl dostatek prostoru a času na přípravu střely Ižacký. Gólman domácích jeho pokus schoval do lapačky.
     
    45:17
    Jergl obdržel přihrávku do samostatného nájezdu, tentokrát se ale domácímu útočníkovi nepodařilo zavěsit. Cieslar se vyznamenal povedeným zákrokem.
     
    44:15
    Třinečtí nemají již co ztratil a bezhlavě útočí. A zatím jim to vychází, neboť domácí se stáhli a věnují se spíše poctivé hře dozadu. Tvrdý projektil Kofroně likvidoval Urbisch.
     
    40:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zdá se, že o ničem ještě rozhodnuto není. Oceláři totiž hned v první minutě třetího dějství snižují na rozdíl tří branek. Od modré nahodil kotouč Běhal, letící puk mimo dosah brankáře dobře tečoval TADEÁŠ JAROŠ. Asistence: Jiří Běhal, Tomáš Franek.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Zatímco v úvodní dvacetiminutovku vyhráli domácí 3:2, v té druhé si ještě o něco polepšili a vyhráli ji dokonce 5:2. Hanáci tak před poslední třetinou, která začne zhruba v 19:00, vedou o čtyři branky.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 6. Jergl, 13. Králík (Jergl), 18. Škůrek (Jergl), 24. Králík (Jergl), 28. Markl (Beták, Bauer), 33. Hánl (Beták), 35. Ostřanský (Králík, Jergl), 39. Beták (Bauer), 58. Kraigher (Ostřanský) – 5. Christov (Kalasa), 15. Franek (Jaroš), 30. Kofroň (Ižacký, Kovařčík), 32. Ižacký, 41. Jaroš (Běhal, Franek), 53. Valíček (Ižacký)


    HC Olomouc: Urbisch (Kochta) – Škůrek (C), Nesvadba, Kraigher, Hradil, Brandýs, Soukal, Klvaňa – Ostřanský, Králík, Jergl – Kocián, Fibrich, Rajnoch – Bauer, Beták, Markl – Zezula, Hánl, Kočiřík – Konečný.
    HC Oceláři Třinec: Cieslar (21. – 35. Fendrich) – Běhal (C), Zahradníček, Valíček, Mravec, Heider – Pěnčík, Franek, Petrák, Kofroň, Ižacký, Kovařčík, Kasala, Motloch, Christov, Jaroš.

    Rozhodčí: Minář – Lukš, Novák

    Diváci: 82
    bahis siteleri