Olomouc – Třinec 9:6 (kon.)
konec
HC Olomouc
9:6 (3:2, 5:2, 1:2)
HC Oceláři Třinec
Úterý 11.02.2014, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    57:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto. Ostřanský vybojoval v útočné třetině kotouč pro LUKU KRAIGHERA, který prostřelil třineckého brankáře. Asistence: Milan Ostřanský.
     
    52:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Dramatický závěr to tedy ještě bude. V samém závěru početní výhody se hostům přeci jen podařilo s kotoučem natlačit až do brankoviště, odkud jej v nepřehledné situaci poslal do brány ADAM VALÍČEK. Asistence: Jakub Ižacký.
     
    40:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zdá se, že o ničem ještě rozhodnuto není. Oceláři totiž hned v první minutě třetího dějství snižují na rozdíl tří branek. Od modré nahodil kotouč Běhal, letící puk mimo dosah brankáře dobře tečoval TADEÁŠ JAROŠ. Asistence: Jiří Běhal, Tomáš Franek.
     
    38:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Za námi není ještě ani kompletních čtyřicet minut a diváci viděli již dvanáct branek. Olomoučtí vyrazili do rychlého brejku. Přestože měl ŠIMON BETÁK na pravém křídle spoluhráče, rozhodl se sám střílet. Jeho rána skončila ve vzdálené šibenici. Asistence: Dominik Bauer.
     
    34:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a na světě je další branka. Tak jak před chvíli domácí rychle přišli o tříbrankové vedení, tak si jej stejně rychle vzali zpět. MILAN OSTŘANSKÝ obdržel přihrávku před branku soupeře a v zakončení se nemýlil. Asistence: Lukáš Králík, Aleš Jergl.
     
    32:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí hráči napravili předešlé zaváhání a během přesilové hry také oni skórují. Beták předložil puk do jízdy MARTINA HÁNLA, který prostřelil Fendricha. Asistence: Šimon Beták.
     
    31:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí tým zaváhal na útočné modré, čehož využil JAKUB IŽACKÝ. Hostující hráč unikal sám na domácí klec a bekhendem překonal Urbische. Bez asistence.
     
    29:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se v polovině utkání dostávají na dostřel dvou branek. ADAM KOFROŇ nejprve orazítkoval tyč domácí klece, vzápětí netrefil odkrytou klec. Napotřetí se to už ale útočníkovi Třince povedlo, a to při signalizované výhodě. Asistence: Jakub Ižacký, Ondřej Kovařčík.
     
    27:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanákům se vydařil další z protiútoků a jejich vedení je již o tři branky. Nahozený kotouč z hole Bauera skončil sice za hostující klecí, Beták jej ale rychle posunul na TOMÁŠE MARKLA, který doklepl puk za bezmocného Fendricha. Asistence: Šimon Beták, Dominik Bauer.
     
    23:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácím vyšel protiútok, který vedl po pravým křídle Jergl. V útočné třetině pak domácí útočník předložil kotouč LUKÁŠI KRÁLÍKOVI, který se z první trefil nad lapačku soupeře. Asistence: Aleš Jergl.
     
    17:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí se prosazují potřetí během úvodní třetiny. Jergl zpoza brány vybídl na modré DAVIDA ŠKŮRKA, který sice jen nahodil na hostující klec, přes hradbu těl ale Cieslar nemohl vidět. Asistence: Aleš Jergl.
     
    14:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté také odpovídají rychle. TOMÁŠ FRANEK se mezi domácími obránci protáhl až před branku Mory, tváří v tvář Urbischovi pak umístil puk pod horní tyčku. Asistence: Tadeáš Jaroš.
     
    12:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí otáčejí skóre a dostávají se poprvé v zápase do vedení. Jergl nahodil kotouč ze středního pásma. Odrazem od zadního mantinelu puk skončil na holi LUKÁŠE KRÁLÍKA, který prostřelil Cieslara mezi betony. Asistence: Aleš Jergl.
     
    05:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí s odpovědí nečekali ani jednu minutu, stav zápasu je tak rázem srovnaný. ALEŠ JERGL se prezentoval samostatnou akci, s kotoučem se probojoval až mezi kruhy, odkud přes obránce prostřelil Cieslara. Bez asistence.
     
    04:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení. VÍT CHRISTOV se protáhl s kotoučem kolem domácího brankáře, kterého si položil, a přestože byl bráněný jedním z domácích hráčů, zakončil po ledě k pravé tyči. Asistence: Lukáš Kasala.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 6. Jergl, 13. Králík (Jergl), 18. Škůrek (Jergl), 24. Králík (Jergl), 28. Markl (Beták, Bauer), 33. Hánl (Beták), 35. Ostřanský (Králík, Jergl), 39. Beták (Bauer), 58. Kraigher (Ostřanský) – 5. Christov (Kalasa), 15. Franek (Jaroš), 30. Kofroň (Ižacký, Kovařčík), 32. Ižacký, 41. Jaroš (Běhal, Franek), 53. Valíček (Ižacký)


    HC Olomouc: Urbisch (Kochta) – Škůrek (C), Nesvadba, Kraigher, Hradil, Brandýs, Soukal, Klvaňa – Ostřanský, Králík, Jergl – Kocián, Fibrich, Rajnoch – Bauer, Beták, Markl – Zezula, Hánl, Kočiřík – Konečný.
    HC Oceláři Třinec: Cieslar (21. – 35. Fendrich) – Běhal (C), Zahradníček, Valíček, Mravec, Heider – Pěnčík, Franek, Petrák, Kofroň, Ižacký, Kovařčík, Kasala, Motloch, Christov, Jaroš.

    Rozhodčí: Minář – Lukš, Novák

    Diváci: 82
    bahis siteleri