Ženy (1. jízda) 1. L. Yarnoldová (GBR) (kon.) | Ženy (2. jízda) 1. L. Yarnoldová (GBR) (kon.)
konec
Ženy (1. jízda)

1. L. Yarnoldová (GBR)

Čtvrtek 13.02.2014, 08:30 • Bobová a sáňkařská dráha Sanki, Krasnaja Poljana • Zimní olympijské hry - Skeleton
Sledujte:
     
    Od skeletonu se ještě neloučíme, zhruba za 25 minut nás čekají ještě druhé jízdy. Od tohoto on-line přenosu je to jinak vše. (09:15:09)
     
    Podle předpokladů vede po 1. jízdě soutěž skeletonistek Britka Lizzy Yarnoldová, vítězka světového poháru. Její největší konkurentka Noelle Pikusová-Paceová na ní ztrácí v tuto chvíli 25 setin sekundy. Druhá je totiž překvapivě Ruska Jelena Nikitinová, jenž na vítězku má deficit pouhých 5 setin. Ruské závodnice vůbec překvapily, hned tři máme do šestého místa!
     
    1. jízda skeletonu žen skončila.
     
    20
    Marii Marinelové Maziluové se nepovedl především závěr jízdy, i když ona prakticky chybovala po celou dobu. Je nakonec předposlední, podobně jako ve Vancouveru v roce 2010. Výsledný čas: 59.99.
     
    20
    Maria Marinelová Maziluová (ROM) jako poslední závodnice z listiny odstartovala.
     
    19
    Priedulenová ztrácí po první jízdě na vedoucí pozici vteřinu a třicet setin. Dostala se na šestnácté místo. U této závodnice pochopitelně nemůžeme mluvit o jakýchkoli medailových umístěních. Výsledný čas: 59.73.
     
    19
    Předposlední závodnice Lelde Priedulenová (LAT) odstartovala.
     
    18
    Nozomi Komurová z Japonska je lepší o jednu příčku než poslední Chafferová z Austrálie. Byť jen jednou narazila do mantinelu, nejela v korytu nejlepší stopu. Výsledný čas: 59.94.
     
    18
    Jediná asijská závodnice Nozomi Komurová (JPN) připravena na startu.
     
    17
    Hollingsworthová asi může promluvit pouze do umístění o první desítku. Velkou chybu ztropila na čtvrté zatáčce před koncem, kde má problém více závodnic. Kanaďanka je patnáctá. Výsledný čas: 59.68.
     
    17
    V pořadí druhá Kanaďanka Mellisa Hollingsworthová (CAN) se vydala na trať.
     
    16
    Reidová potvrdila roli adeptky na medaili. Ale čas by si možná představovala trochu lepší, zajela totiž velmi klidně a dobře. Výsledný čas: 59.14.
     
    16
    Jedna z favoritek Sarah Reidová (CAN) odstartovala.
     
    15
    Uhlaenderová i díky svým zkušenostem zajela moc pěknou jízdu! Především vůbec nechybovala. A skomírající skeletonistka v Soči zatím obsazuje čtvrtou pozici. Výsledný čas: 58.83.
     
    15
    Katie Uhlaenderová (USA) se vydala na trať.
     
    14
    Australanka Chafferová měla velké prblémy udržet tenkou desku v korytu Sanki. Samozřejmě že zajela nejhorší čas 1. jízd, jako první závodnice nad jednu minutu. Výsledný čas: 1:00.16.
     
    14
    Lucy Chafferová (AUS) odstartovala.
     
    13
    Rusové prokázali, že hodlají urvat nějakou medaili ze ženského skeletonu. Olga Potylicynová je průběžně pátá. Výsledný čas: 59.00.
     
    13
    Poslední domácí závodnice Olga Potylicynová (RUS) na trati.

    Patrik Sandev

    bahis siteleri