Havlíčkův Brod – Písek 5:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:4 (2:0, 1:2, 2:2)
IHC Králové Písek
Čtvrtek 13.02.2014, 18:30 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    59:23
    Neuvěřitelné, rozhodčí opravdu nemá s hráči slitování a je teď počastován vulgárními slovy. Za hákování se postaral svému týmu o těžký závěr Vít Křesťan (HBR), který je vyloučen za hákování.
     
    59:08
    Bude se hrát 4 na 4, vyloučení na obou stranách. Martin Flegl (PIS) obdržel 2 minuty za hrubost a Martin Hynek (HBR) dostal menší trest za podražení.
     
    56:57
    Patrik Březina (PIS) – 2 minuty – faul kolenem.
     
    56:17
    Neuvěřitelné, další vyloučení na havlíčkobrodské straně. Michal Semrád (HBR) podobně jako před pár chvílemi Vít Křesťan zabránil v rozletu protihráči a obdržel 2 minuty za nedovolené bránění. Na střídačce vztekl sekl holí do země.
     
    55:53
    Aby toho nebylo málo, poměr sil na ledové ploše se vyrovná. Hosté špatně střídali a jsou potrestáni za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpykává Josef Vlk (PIS).
     
    55:07
    A teď ji čeká pořádný zátěžový trest. Unikajícího protihráče musel zastavit sekáním Vít Křesťan (HBR) a míří na trestnou lavici ke dvěma minutám. Písek si bere oddechový čas.
     
    53:23
    Velmi tvrdý a zbytečný zákrok v blízkosti trestných lavic předvedl Martin Kříž (HBR) a posílá svůj tým do dalšího oslabení. Pyká za nedovolené bránění. Písku dnes přesilovky jdou, gólmana Nováka zřejmě čekají perné chvilky.
     
    49:53
    Daniel Horažďovský (PIS) – 2 minuty – hákování.
     
    45:34
    A vykoledoval si faul. Vít Křesťan (HBR) si při souboji za bránou pomohl podražením.
     
    37:44
    Na trestnou lavici usedá ke dvěma minutám Štěpán Mozr (HBR) za držení protihráče.
     
    31:54
    Havlíčkobrodský tlak přinesl své ovoce, hosty čeká oslabení. Tomáš Chlubna ukázal v kruhu útočného pásma šikovné ruce i sílu na puku, když se probíjel před branku a byl zastaven hákováním Matěje Kajtmana (PIS).
     
    26:56
    Martin Kříž (HBR) – 2 minuty – podražení.
     
    10:57
    Hosté se zabydleli v útočném pásmu a donutili soupeře k faulu. V kruhu obranného pásma podrazil protihráče Vít Křesťan (HBR).
     
    08:16
    David Hanus (PIS) – 2 minuty – držení protihráče.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 15. Hlídek (Hynek), 17. Křesťan, 33. Hlídek (Hynek), 45. Hynek, 57. Chlubna (Novák) – 23. Hanus (Suchan, Banci), 30. Suchan (Jirků), 44. Koupal (Suchan), 47. Suchan (Koupal)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Kekula) – Křesťan, Ludvík, Kříž, Skotar – Mozr, Chlubna, Hlídek, Semrád, Krajhanzl, Motl, Kittler, Hynek (C).
    IHC Králové Písek: Havelka (Sedlák) – Jirků, Hřebíček, Švanda, Horák, Kajtman, Banci – Březina, Suchan, Koupal, Horažďovský (C), Vlk, Paukner, Hanus, Flegl.

    Rozhodčí: Josef Barek – Jan Čížek, Jakub Plch
    bahis siteleri