Kladno – Zlín 3:2 (po pr.) | Liberec – Třinec 4:2 (kon.) | Havířov – K. Vary 0:2 (kon.)
Vsetín – Písek 8:0 (kon.) | Hr. Králové – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Letňany 7:0 (kon.)
HC Plzeň – Jihlava 4:3 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 6:3 (kon.)
Pardubice – HC Litvínov 4:3 (po pr.) | Slavia – Vítkovice 3:2 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 3:5 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
4:3 (1:2, 1:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Pátek 21.02.2014, 17:00 • ČEZ Aréna • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z rychlého protiútoku přihrál na brankoviště Beneš, touš si mezi nohama obránce našel LUKÁŠ VLČEK a trefuje přesně na vzdálenější tyč. Asistence: Martin Beneš, Milan Švarc.
     
    40:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ihned po buly hosté zapomněli na FILIPA SUCHÉHO, který osamocen na brankovišti z otočky vymetl levý horní růžek. Asistence: Jiří Stráský.
     
    38:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé! Po buly posunul na modré na druhou stranu Kaňák na JANA WALTERA, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Lukáš Kaňák, Jiří Stráský.
     
    32:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Teď ovšem trochu podcenil pokus soupeře Štekr. LADISLAV POSPÍCHAL se protáhl po pravé straně a z ostrého úhlu načapal domácího gólmana střelou na vzdálenější tyč. Asistence: Richard Peschout, Tomáš Kochánek.
     
    19:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    JIŘÍ ONDRÁČEK vystihl domácí rozehrávku, najel si na pravý kruh a střelou otřenou o břevno podruhé v utkání překonal Štekra. Bez asistence.
     
    17:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A hra v čtyřech domácím vyhovuje! Podnikli rychlý protiútok, na jehož konci byl po pěkné přihrávce Vlčka MILAN ŠVARC. Asistence: Lukáš Kaňák.
     
    04:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    První střela hostí končí v síti! Po velkých zmatcích se k touši na brankovišti dostal JIŘÍ ONDRÁČEK a neměl problém zasunout do poloodkryté klece. Asistence: Filip Nováček, Vojtěch Balaštík.

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 18. Švarc (Kaňák), 39. Walter (Kaňák, Stráský), 41. Suchý (Stráský), 59. Vlček (Beneš, Švarc) – 5. Ondráček (Nováček, Balaštík), 20. Ondráček, 33. Pospíchal (Peschout, Kochánek)


    HC Plzeň 1929: Štekr (Zeman) – Polívka, Šmíd, Kaňák "A", Walter, Prokop, Ivanič, Pokorný – Beneš "A", Švarc "C", Vlček, Kučera, Krystl, Opava, Hajšman, Kokoška, Vracovský, Suchý, Volf, Vavřička, Stráský.
    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Brož) – Port "A", Pospíchal, Kochánek, Klofáč, Dörrer, Mandát – Ondráček, Vala, Nováček, Peschout, Balaštík "C", Dvořák, Dupljaku, Hoskovec, Kolouch, Hubert, Zayml.

    Rozhodčí: Zubzanda – Martinec, Maloušek

    Diváci: 87
    bahis siteleri