Švédsko – Finsko 2:1 (kon.) | USA – Kanada 0:1 (kon.)
konec
Švédsko
2:1 (0:0, 2:1, 0:0)
Finsko
Pátek 21.02.2014, 13:00 • Ledový palác Bolšoj, Soči • Olympijské hry - muži
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    36:26
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra nakonec využita a Tři Korunky otáčí skóre! Od modré čáry vypálil ERIK KARLSSON a jeho bomba propadla Lehtonenovi přes vyrážečku do sítě – 2:1. Karlsson se dostává na čelo kanadského bodování celého turnaje s bilancí 4+4. Asistence: Alexander Steen a Daniel Sedin.
     
    31:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Määttäho vyhození zachytil Backström, který nahrál mezi kruhy Jonathanu Ericssonovi. Ten už mohl pálit, ale ještě si všiml najíždějícího LOUIHO ERIKSSONA, jenž měl před sebou už jen odkrytou klec. Lehtonen neměl šanci. Asistence: Jonathan Ericsson a Nicklas Backström.
     
    26:17
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové se ujímají vedení! OLLI JOKINEN dojel u brankové čáry vyhozený puk a napálil ho na Lundqvista, který kotouč pod betony propustil za brankovou čáru! Rozhodčí se ještě poradili s videem, které obsluhuje Pavel Halas, a branku uznali. Velká chyba gólmana Švédů. Asistence: Sami Vatanen.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 32. Eriksson (Jonathan Ericsson, Backström), 37. Karlsson (Steen, Sedin) – 27. O. Jokinen (Vatanen)


    Švédsko: Lundqvist (Enroth) – Jonathan Ericsson, Kronwall (C), Hjalmarsson, Oduya, Edler, Karlsson, Ekman-Larsson – Alfredsson, Berglund, Steen – Backström, Eriksson, D. Sedin – Silfverberg, Johansson, Landeskog – Krüger, Nyquist, Jimmie Ericsson – Hagelin. Trenér: Pär Marts.
    Finsko: Lehtonen (Niemi) – Timonen, Vatanen, Määttä, Salo, Lepistö, Hietanen, Väänänen, Kukkonen – Selänne (C), Immonen, Granlund – O. Jokinen, Ruutu, J. Jokinen – Kontiola, Korpikoski, Aaltonen – Lehterä, Pihlström, Komarov. Trenér: Erkka Westerlund.

    Rozhodčí: Olenin (RUS), Peel (USA) – Amell, Carlson (CAN)
    bahis siteleri