Orlová – Nový Jičín 3:2 (1:0 po s.n.) | Přerov – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | SHK Hodonín – Frýdek-M. 6:3 (kon.)
Poruba 2011 – Opava 3:0 (kon.) | Technika Brno – Prostějov 3:2 (kon.) | Milevsko – Řisuty 4:2 (kon.)
Nymburk – Bílina 3:5 (kon.) | Vsetín – Břeclav 5:1 (kon.) | Klatovy – Sokolov 2:4 (kon.)
Tábor – Jablonec n/N 5:2 (kon.) | Děčín – Kobra 1:4 (kon.) | Vrchlabí – Žďár n/S 2:6 (kon.)
Pelhřimov – Mor. Budějovice 5:4 (kon.)
konec
HC Děčín
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
HC Kobra Praha
Sobota 22.02.2014, 18:002. liga skupina Západ
Partner:
     
    57:33
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tři na dva ujížděli hráči hostí a svou přesilu tak dokázali využít. JIŘÍ TUČEK se dobře postavil před domácí brankou a dorazil do ní střelu svého spoluhráče. Asistence: Ondřej Hampl.
     
    38:20
    Kobra právě vstřelila branku!
    A hned po vhazování se dostal k puku JIŘÍ JAKEŠ a někdejší hráč Sparty nekompromisně svou akci dotahuje do konce a dává svému celku již dvoubrankový náskok. Asistence: David Bárta.
     
    37:58
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté jdou znovu do vedení. Z těžkého úhlu střílel MICHAL SLANINA a puk skončil za zády Volkeho. Asistence: David Jonáš.
     
    17:43
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní už se ale Medvědi dočkali a vyrovnávají stav utkání na 1:1. To, co se před chvíli nepovedlo MARTINU MOTEJLKOVI, podařilo se nyní, když dostal přesnou přihrávku na svou hůl a nekompromisní střelou nedává Moučkovi vůbec žádnou šanci. Asistence: Michal Oliverius.
     
    00:31
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté jdou velmi brzy do vedení, když se prosazují z nenápadné akce v pásmu Děčína. MARTIN KOCMAN přízemní střelou prostřeluje brankáře domácích a posílá svůj tým do vedení. Asistence: David Bárta

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 18. Motejlek (Oliverius) – 1. Kocman (Bárta), 38. Slanina (Jonáš), 39. Jakeš (Bárta), 58. Tuček (Hampl)


    HC Děčín: Volke (Formánek) – Motejlek, Stezka, Kaltenböck, Molnár, Vaněk, Zdvořáček, Vegner – Faigl, Oliverius, Zika – Procházka, Merta, Fojt, Drnec – Chládek, Vacek, Bačák – Šetka, Strnad
    HC Kobra Praha: Mouček (Krch) – Ton, Cafourek, Verbík J., Žáček, Sem, Verbík R. – Čurda, Kocman, Jakeš – Jonáš, Bárta, Slanina – Strnad, Hampl, Paris – Tuček, Šrámek

    Rozhodčí: Hlinka – Hynčica, Kilián
    bahis siteleri