Orlová – Nový Jičín 3:2 (1:0 po s.n.) | Přerov – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | SHK Hodonín – Frýdek-M. 6:3 (kon.)
Poruba 2011 – Opava 3:0 (kon.) | Technika Brno – Prostějov 3:2 (kon.) | Milevsko – Řisuty 4:2 (kon.)
Nymburk – Bílina 3:5 (kon.) | Vsetín – Břeclav 5:1 (kon.) | Klatovy – Sokolov 2:4 (kon.)
Tábor – Jablonec n/N 5:2 (kon.) | Děčín – Kobra 1:4 (kon.) | Vrchlabí – Žďár n/S 2:6 (kon.)
Pelhřimov – Mor. Budějovice 5:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
6:3 (2:1, 1:2, 3:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 22.02.2014, 17:00 • Meo aréna • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    59:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Máme definitivně rozhodnuto! Výhru o tři góly pečetí úspěšně dokonaným hattrickem DAVID ŠŤASTNÝ. Asistence: Lubomír Kovařík.
     
    52:55
    Lubomír Kovařík (PŘE) 2 minuty za hru vysokou holí.
     
    49:41
    Ondřej Martiník (VAL) vyfasoval 2 minuty za hákování + 10 minutový osobní trest za nesportovní chování. Zubři mají k dispozici další početní výhodu.
     
    48:10
    Šťastný je dnes hladový po hattricku. Tentokrát mu jeho slibné zakončení zneškodnil parádním zákrokem Sekula.
     
    46:44
    Přerov právě vstřelil branku!
    DAVID ŠŤASTNÝ vlétl do útočného pásma a prudkou střelou propálil Sekulu. Zubři si pojišťují vedení už o dvě branky a vypadá to, že nechtějí připustit žádné drama. Bez asistence.
     
    41:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se na chvilinku nastěhovali před Sekulu a hned se ujímají vedení! DAVID KUDĚLKA napřáhl na modré čáře a vymetl všechny pavouky z branky Ondřeje Sekuly. Asistence: Richard Brančík, Marek Ditrich.
     
    37:32
    Výhoda pro hokejisty domácího celku ke vstřelení gólu. Martin Ferenc (VAL) si počínal nedovoleně a odsedí si dvě minutky za hákování.
     
    33:23
    Zubři si díky tlaku vynutili přesilovou hru. Dvě minutky za podražení si odsedí Lukáš Zábojník (VAL)
     
    30:30
    Bomba od Davida Šťastného propadla Sekulovi za záda a zastavila se jen pár milimetrů před brankovou čarou. Brankář Bobrů teď mel velikánské štěstí.
     
    29:54
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Máme srovnáno! Randýskovu střelu dorazil za sedícího Vojtka VOJTĚCH BAROŠ a brankář Vojtek vzteky odhodil hůl skoro k modré čáře. Zloba na přerovské obránce ale byla nejspíše oprávněná. Asistence: Marek Randýsek.
     
    29:13
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři využívají tuhle početní výhodu a jsou na dostřel jediné branky! Ťukec na jeden dotek zakončil střelou za Vojtkova záda neomylný DAVID VARGA. Asistence: Ondřej Martiník, Tadeáš Kundera.
     
    27:31
    Bobři si vynutili přesilovou hru a mají šanci ke snížení skóré. Za nedovolené bránění si odsedí dvouminutový trest obránce David Kudělka (PŘE)
     
    23:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tlak Zubrů přináší třetí branku na stranu domácích a zároveň už dvougólový náskok. Nahození Radomíra Paly šikovně tečoval zády k brance postavený DAVID ŠŤASTNÝ . Asistence: Radomír Pala.
     
    18:31
    Přerov právě vstřelil branku! Zubrům se podařilo ještě před odchodem do šatny přidat druhou trefu! MAREK DITRICH si počkal na vyražený kotouč Sekulou a dorazil jej z voleje do sítě. Asistence: Kudělka..
     
    17:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Máme bleskově srovnáno! Skákavý kotouč dorazil z brankoviště do sítě dobře postavený LUBOMÍR KOVAŘÍK. Přerovský útočník stál ve správný moment na správném místě a zajišťuje utkání remízový stav. Bez asistence.
     
    17:00
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři se překvapivě dostávají do vedení! Svižné nahození ONDŘEJE KUBÁČE prolétlo Vojtkovi pod rukou a skončilo v síti! Asistence: Roman Škutchan, Lukáš Zábojník.
     
    15:39
    Brančík stál zcela sám u levé tyčky branky Bobrů a dostal na hokejku slušnou přihrávku od Halody. První jmenovaný ale kotouč tečoval vysoko nad branku.
     
    14:25
    Teď je tu zase početní výhoda pro domácí. Roman Škutchan (VAL) 2 minuty za sekání.
     
    12:08
    První přesilovku si zahrají hokejisté Valašského Meziříčí. Petr Školoud (PŘE) 2 minuty za hákování.
     
    9:37
    Šťastný přihrávkou přes šířku útočného pásma našel v dobré pozici Sedláka, jehož dělovku zneškodnil parádním zákrokem přesunující se Sekula.
     
    0:59
    Zubry čeká první přesilová hra v dnešním utkání. Vyloučen je Roman Škutcha (VAL) 2 minuty za podražení.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 18. Kovařík, 19. Ditrich (Kudělka.), 24. D.Šťastný (Pala), 42. Kudělka (Brančík, Ditrich), 47. D.Šťastný, 60. D.Šťastný (Kovařík) – 17. Kubáč (Škutchan, Zábojník), 30. D.Varga (Martiník, Kundera), 30. Baroš (Randýsek)


    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Sklenář) – Pala, Osina, Vlček, Kudělka, Tomeček – Haloda, D. Šťastný, Sedlák – Kovařík, Kolář, Brančík – Ditrich, Blinka, Školoud – Málek, Kundrátek.
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Sekula – (Slovák) – Maušenko, Hartmann, Heča, Kvapil, Tomiga, Ferenc, Randýsek, Kubáč, Kundera, Martiník, Baroš, Varga, Zábojník, Škutchan, Varga

    Rozhodčí: Helt – Matěj, Vožda
    bahis siteleri