Orlová – Nový Jičín 3:2 (1:0 po s.n.) | Přerov – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | SHK Hodonín – Frýdek-M. 6:3 (kon.)
Poruba 2011 – Opava 3:0 (kon.) | Technika Brno – Prostějov 3:2 (kon.) | Milevsko – Řisuty 4:2 (kon.)
Nymburk – Bílina 3:5 (kon.) | Vsetín – Břeclav 5:1 (kon.) | Klatovy – Sokolov 2:4 (kon.)
Tábor – Jablonec n/N 5:2 (kon.) | Děčín – Kobra 1:4 (kon.) | Vrchlabí – Žďár n/S 2:6 (kon.)
Pelhřimov – Mor. Budějovice 5:4 (kon.)
konec
HC Technika Brno
3:2 (0:0, 0:1, 3:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 22.02.2014, 17:00 • HHDM - Brno • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    59:13
    Technika právě vstřelila branku!
    Technika využívá přesilovou hru a padesát vteřin před závěrečnou sirénou jde znovu do vedení! IVO CRHÁK tečoval ze vzduchu nahození Česneka přímo do hostující brány, brankář Rozum byl zcela bez šance. Domácí útočník to trefil přesně, navíc z výšky dovolené pravidly. Asistence: Jan Česnek.
     
    56:22
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Blesková odpověď hostujícího týmu a je znovu srovnáno! Po chybě v brněnské obraně se hosté utrhli do přečíslení dva na jednoho a z pravého křídla se proti Novákovi nemýlil JURAJ JURÍK. Asistence: Lukáš Duba, Viktor Coufal.
     
    56:10
    Technika právě vstřelila branku!
    Velký tlak domácího týmu přináší své ovoce, Technika obrací skóre utkání a necelé čtyři minuty před koncem jde do vedení! JAN ČESNEK si najel mezi kruhy a střelou švihem prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Ivo Crhák.
     
    46:25
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí ve třetí třetině střílí úvodní branku duelu a vyrovnávají stav utkání! Puk kousek od modré čáry přebral PETR ŠTINDL a přesnou pumelenicí k pravé tyči Rozumovy brány umístil puk přesně. Důležitá branka Techniky, která může hodně promluvit do konečného postavení v tabulce. Asistence: Peter Bustin.
     
    23:15
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté se z nenápadného přečíslení ujímají vedení! Z pravého křídla našel Jurik mezi kruhy volného LUKÁŠE DUBU, který si zkušeně najel před Nováka a šikovně mu zametl puk mezi betony do brány. Asistence: Juraj Jurík, Aleš Knesl.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 47. Štindl (Bustin), 57. Česnek (Crhák), 60. Crhák (Česnek) – 24. Duba (Jurík, Knesl), 57. Jurík (Duba, Coufal)


    HC Technika Brno: Novák (Chvátal) – Žalud, Habrovec (C), Havíř, Štindl, L. Odehnal, Zapletal, Dittrich – Crhák, Brzobohatý, Česnek – Látal, Benýšek, Jurča – Boček, Čtvrníček, Kozák, Bustin. Trenér: Roman Kaňkovský.
    LHK Jestřábi Prostějov: Rozum (Vydržel) – Polák, Švaříček, Veselý, Nedbálek, Knesl, Kořínek, Jedlička – Kučera, Belay, Antončík – Sršeň, Kryl, Šebek – Coufal, Duba (C), Jurík, Indra. Trenér: Petr Zachar.

    Rozhodčí: Kareš – Novák, Potůček
    bahis siteleri