Vsetín – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Olomouc – Písek 5:6 (kon.) | Hr. Králové – HC Litvínov 2:1 (kon.)
Sparta – Jihlava 3:2 (po pr.) | Liberec – Vítkovice 2:0 (kon.) | Havířov – Letňany 3:4 (po pr.)
Poruba 2011 – K. Vary 1:4 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 1:3 (kon.) | HC Plzeň – Č. Budějovice 7:3 (kon.)
Slavia – Třinec 6:1 (kon.) | Pardubice – Ústí n/L 7:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
HC Litvínov
Sobota 22.02.2014, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, Hradec to zvládl a ohromně unavená litvínovská obrana dvě sekundy před vypršením základní hrací doby kapituluje! Ve skrumáži byl nejaktivnější Marek Malinský, ale až DAVID CHALUPA, k němuž se kotouč vykutálel, dokázal přesně zamířit a domácí dneska získají strašně cenou výhru – 2:1! Asistence: Marek Malinský, Tomáš Zahradník.
     
    21:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Hradečtí dokázali svému soupeři zasadit úder patnáct sekund po buly. Postaral se o to parádní individuální akcí TOMÁŠ ZAHRADNÍK, který se za brankou odpoutal od svých protivníků a bleskurychlé vytočení stačil zakončit dřív, než se Spěšný přesunul napříč svým brankovištěm – 1:1! Asistence: David Chalupa.
     
    04:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hradecká obrana si v úvodu utkání počíná hodně nejistě a chvíli po konci přesilovky je na světě trest. Hostům se vyplatil usilovný forčeking, který zakončovali střelou Reichel a pak ještě dorážející DOMINIK BRZEK, jenž stačil posunout kotouč pod tělem skákajícího gólmana domácích – 0:1. Asistence: Kristian Reichel, David Drašar.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 22. Zahradník (Chalupa), 60. Chalupa (Malinský, Zahradník) – 5. Brzek (Reichel, Drašar)


    Královští lvi Hradec Králové: F. Veselý (Černý) – Havránek, Čech, Luštinec, E. Veselý, Hronek, Voříšek – Šeda, Zahradník, Hofman, Malík, Hnik, Gančarčík "C", Chalupa, Malinský, Miškář, Drašnar. Trenér: Jiří Slabý.
    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Najman, Jonák "C", Šíp, Sklenička, Moravec, Březák – Bočkaj, Chmelař, Drašar, Bárdoš, Brzek, Reichel, Dunko, Helt. Trenér: Petr Nekvinda.

    Rozhodčí: Hribik, Veinfurter – Urubčík, Šmika.

    Diváci: 112
    bahis siteleri