Znojmo – EC-KAC 5:6 (po pr.)
po prodl.
HC LERAM Orli Znojmo
5:6 (2:2, 1:2, 2:1 - 0:1)
KAC Klagenfurt
Sobota 22.02.2014, 15:15 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Juniors League
Partner:
     
    62:34
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    A hosté opět dokazují svou dnešní efektivitu v přesilových hrách. Ostermann parádně našel u tyče THOMASE STEINERA, ten byl sice tísněn Kruckovyčem, přesto se mu podařilo zakončit. Asistence: Thomas Ostermann a Sandro Seifried.
     
    59:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Výborně!!! Znojmo je za svou snahu náležitě odměněno. Za velkého rachotu srovnává JIŘÍ SVATUŠKA, který z hranice brankoviště doklepl puk do sítě. Hosté se trochu zlobí, ale už jim to není nic platné. Asistence: Michal Kruckovyč a Patrik Tondl
     
    55:32
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Tak to je těžká rána. Svoboda nejdříve excelentně zlikvidoval lapačkou střelu z vrcholu kruhu. Na další ránu PHILIPPA WILHELMERA z podobné pozice už ale nedosáhl.
     
    54:33
    Orli právě vstřelili branku!
    Výborně! Znojmu se podařilo srovnat. Kdo jiný než kapitán týmu JIŘÍ LANDER vzal odpovědnost na sebe a od modré čáry propálil gólmana mezi betony. Asistence: Patrik Tondl a Daniel Salát.
     
    26:39
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Rakušané vydolovali jednobrankový náskok. V akci dva na jednoho bránícího hráče Znojma přenesl Steiner přesnou přihrávkou hru k druhé tyči a SANDRO SEIFRIED už jen poslal puk do odkryté části brány. Asistence: Thomas Steiner.
     
    25:05
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté i potřetí využívají početní výhodu. Přesnou přihrávku zpoza branky přetavil v gól PHILIPP WALDNER střelou umístěnou mezi beton a lapačku. Asistence: Nicholas Lang.
     
    21:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo si opět bere zpět ztracené vedení. Petr Voříšek a JIŘÍ SVATUŠKA si několikrát přiťukli puk před bránou KAC a druhý jmenovaný posílá puk nad lapačkou do sítě. Asistence: Petr Voříšek a Karel Nahodil.
     
    15:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak PATRIK TONDL se konečně dočkal. S pukem na holi si najel k vrcholu kruhu a ostrou ránou do horní poloviny svatyně nedal Cirtekovi šanci. Asistence: Jiří Lander.
     
    13:41
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté využívají i svou druhou přesilovku a obrací vývoj skóre. Na modré mocně napřáhl MAXIMILIAN KREINER a propálil znojemskou obranu i gólmana. Asistence: Sandro Seifried.
     
    11:39
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Početní výhoda využita. Špatně pokrytý ROK MACUH nejdříve vystřelil na Dočekala, ten jeho ránu jen vyrazil před sebe, kde už nebyl problém dorážet. Asistence: Maximilian Kreiner.
     
    09:19
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde do vedení. BRONISLAV FRUHWIRT oklamal v útočném pásmu dva bránící hráče soupeře a poslal puk nad vyrážečku gólmana. Bez asistence.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 10. Fruhwirt, 16. Tondl (Lander), 22. Svatuška (Voříšek, Nahodil), 55. Lander (Tondl, Salát), 60. Svatuška (Kruckovyč, Tondl) – 12. Macuh (Kreiner), 14. Kreiner (Seifried), 26. Waldner (Lang), 27. Seifried (Steiner), 56. Wilhelmer, 63. Steiner (Ostermann, Seifried)


    HC LERAM Orli Znojmo: Dočekal (27. Svoboda) – Kruckovyč, Nahodil, Salát, Pucher, Zemánek – Tondl, Bulín J., Fruhwirt – Voříšek, Lander, Svatuška – Niederhafner, Bulín P.
    KAC Klagenfurt: Cirtek (Vorauer) – Kernberger, Wilhelmer, Kau, Kreiner – Seifried, Ostermann, Steiner – Waldner, Lang, Adlassnig – Matschigg, Markelj, Macuh.
    bahis siteleri