Znojmo – Vienna Capitals 4:0 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
spusu Vienna Capitals
Sobota 22.02.2014, 12:00 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    56:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo ale nepřipouští vůbec žádné drama a nyní si už definitivně přivlastňuje důležité tři body. Kombinaci první formace završil MAREK ŠPAČEK tvrdou a hlavně přesnou ránou nad lapačku brankáře, po níž puk krásně zaplul do růžku. Asistence: Vojtěch Žemlička a Lukáš Nováček.
     
    26:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Početní výhodu pět na tři už Orli proměňují. Kickert opět jen vyrazil puk před sebe, kde čekal na dorážku VOJTĚCH ŽEMLIČKA, který propasíroval puk mezi betony do sítě. Asistence: Lukáš Nováček a Marek Špaček.
     
    15:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo odskakuje soupeři do dvougólového náskoku. Kickert před sebou nechal ležet odražený puk a pro neobsazeného MATYÁŠE HLOŽKA nebyl velký problém poslat puk kousek od hranice brankoviště do sítě. Asistence: Zbyněk Horák a Aleš Pelikán.
     
    00:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je výborný start, Znojmo hned svoji první šanci přetavuje v gól. Orli se rychle vřítili do útočné třetiny a Theimerovu přihrávku zpoza brány posílá prudkou ránou za brankovou čáru LUKÁŠ NOVÁČEK. Asistence: Michael Theimer a Marek Špaček.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 1. Nováček (Theimer, Špaček), 16. Hložek (Horák, Pelikán), 27. Žemlička (Nováček, Špaček), 57. Špaček (Žemlička, Nováček)


    HC LERAM Orli Znojmo: Helešic (Sochor) – Theimer, Švanda, Michalica, Koňařík, Cílek, Křípal, Hloupý – Žemlička, Nováček, Špaček – Hložek, Pelikán, Horák – Cerovečki, Košťál, Hačecký – Holub, Kacetl.
    spusu Vienna Capitals: Kickert (Bauer J.) – Pospisil, Hackl, Kotinsky, Strempfl, Kala – Schlögl, Nador, Znenahlik C. – Ranftl, Maxa, Bauer S. – Znenahlik O., Perktold, Wukovits – Kafka, Kaschnigg, Gigler.
    bahis siteleri