Vladivostok – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Novosibirsk – Kazaň 7:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Barys 1:2 (kon.)
N.Novgorod – Ufa 1:2 (po pr.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 3:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:5 (po pr.)
Riga – Doněck 1:4 (kon.) | Záhřeb – Lev 2:3 (kon.)
po prodl.
Admiral Vladivostok
4:3 (1:1, 2:1, 0:1- 0:0, 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
Úterý 11.03.2014, 10:00 • Fetisov hall • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    85:04
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hrdinou Vladivostoku se stává ILJA ZUBOV. Ruský útočník se protáhl do útočného pásma a z levého kruhu svou střelu švihem překonal Konstantina Barulina. Asistence: Igor Bortnikov.
     
    51:51
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Jan Kovář vyhrál vhazování, kotouč na modrou čáru poslal Zaripov. Odtud neomylně vypálil CHRIS LEE, Ivannikov nestačil zareagovat a oba týmy jsou rázem stejně daleko výhře i prohře. Asistence. Danis Zaripov, Jan Kovář.
     
    32:32
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají potřetí v zápase do vedení. Richard Gynge vypálil z úhlu, Košečkin vyrazil jeho střelu pravým betonem pouze na hokejku dojíždějícího FELIXE SCHÜTZE, který neměl těžkou práci. Asistence. Richard Gynge
     
    24:03
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí se těšili z vedení jen čtyři minuty. Nyní je opět vyrovnáno. Osala nahrával backhandem na MICHAILA JUNKOVA, který střelou z hranice levého kruhu vymetl všechny pavučiny Ivannikovy brány. Asistence: Oskar Osala.
     
    20:54
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Danou šancí domácí nepohrdli. Justin Hodgman nahodil kotouč před bránu na clonícího Bortnikova, od něhož se puk odrazil na volného ILJU ZUBOVA, který se do odkryté klece nemýlil. Asistence. Igor Bortnikov, Justin Hodgman,
     
    08:21
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Druhé oslabení se stává domácímu mužstvu osudným. Sergej Mozjakin našel milimetrově přesnou přihrávku na protější straně čekajícího DANISE ZARIPOVA, Ivannikov se proti jeho střele nestačil přesunout a je vyrovnáno. Asistence: Sergej Mozjakin, Jan Kovář.
     
    02:15
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    To je pro domácí hokejisty začátek jako hrom! FELIX SCHÜTZ nahrával před bránu, kotouč se od od bruslí obou bránících hráčů Magnitogorsku odrazil na brusli Niclase Bergforse, od niž se puk dostal zpátky k německému útočníkovi, který kotouč doklepl do odkryté klece. Asistence. Niclas Bergfors, Richard Gynge.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 3. Schütz (Bergfors, Gynge), 21. Zubov (Bortnikov, Hodgman), 33. Schütz (Gynge), 86. Zubov (Bortnikov) – 9. Zaripov (Mozjakin, Kovář), 25. Junkov (Osala), 52. Lee (Zaripov, Kovář)


    Admiral Vladivostok: Ivannikov (Stelmach)- Pyett, Naumenkov, Antropov, Bortnikov, Commodore, Vorobjov, Ternavskij, Zemčjonok- Sokolov, Nikitěnko (C), Ugarov- Bergfors, Gynge, Schütz- Hodgman, Zubov, Kuzněcov, Barbašev, Drugov, Bočarov
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij)- Antipin, Birjukov, Chabarov, Těreščenko, Lee, Ibragimov, Maleňkich- Zaripov, Kovář, Mozjakin (C)- Brent, Pare, Kazjonov- Platonov, Kosov, Yunkov- Osala, Malinovskij, Shenfeld, Potěchin

    Rozhodčí: Bělov, Čerenkov- Morozov, Sazonov

    Diváci: 5000
    bahis siteleri