Vladivostok – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Novosibirsk – Kazaň 7:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Barys 1:2 (kon.)
N.Novgorod – Ufa 1:2 (po pr.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 3:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:5 (po pr.)
Riga – Doněck 1:4 (kon.) | Záhřeb – Lev 2:3 (kon.)
po prodl.
Admiral Vladivostok
4:3 (1:1, 2:1, 0:1- 0:0, 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
Úterý 11.03.2014, 10:00 • Fetisov hall • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    85:04
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hrdinou Vladivostoku se stává ILJA ZUBOV. Ruský útočník se protáhl do útočného pásma a z levého kruhu svou střelu švihem překonal Konstantina Barulina. Asistence: Igor Bortnikov.
     
    72:35
    Přečíslení hostů tři na dva skončilo střelou Platonova do protipobyhu Ivannikova. Ruský brankář dokázal kotouč zasáhnout betonem i přesto, že se přesouval k protější tyčce.
     
    67:12
    Stoprocentní šance hostujícího mužstva! Kovář od pravého mantinelu vypálil hodně nebezpečně, Ivannikov vyrazil kotouč do vzduchu, odkud jej do tyčky basebalově sklepl Mozjakin.
     
    62:39
    Danis Zaripov (MET) zbytečně v útočném pásmu podrazil Ilju Zubova a nyní bude trnout na trestné lavici, zda se Vladivostoku nepodaří trefit druhý přesilovkový gól v zápase.
     
    57:28
    Hostující trenér Mike Keenan si bere oddechový čas. Chce zřejmě pošetřit síly pětice, která nemůže střídat.
     
    54:05
    Kovář měl na hokejce vedení svého mužstva! Elitní útočná přesilovková pětice dokonale rozebrala svého soupeře, kotouč se dostal ke Kovářovi, který stál sám před bránou, stačilo kotouč doklepnout do brány. Český útočník poslal puk nad bránu.
     
    52:20
    Trenér Vladivostoku pochopil vážnost situace a bere si oddechový čas, aby uklidnil své svěřence.
     
    52:20
    Domácí začínají zmatkovat. Dvě minuty za hru vysokou holí si půjde odpykat Logan Pyett (VLD) a Metallurg může zvrátit utkání na svou stranu.
     
    51:51
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Jan Kovář vyhrál vhazování, kotouč na modrou čáru poslal Zaripov. Odtud neomylně vypálil CHRIS LEE, Ivannikov nestačil zareagovat a oba týmy jsou rázem stejně daleko výhře i prohře. Asistence. Danis Zaripov, Jan Kovář.
     
    45:55
    Kazjonov (MET) nepříjemně sekl do útoku pronikajícího Schütze a vysloužil si za to dvouminutový trest, Vladivostok může jít do trháku.
     
    43:48
    Jeden z brejků Admiralu vypadal hodně nebezpečně. Schütz si nádherně vyměnil kotouč s Bergforsem. Německý útočník se rázem řítil sám na bránu, hattrick však nedovršil, sám byl zřejmě překvapený z nabízené šance a jeho nepříliš razantní střela byla jednoduchou záležitostí pro Košečkina.
     
    40:33
    Obrovská šance hostů na vyrovnání: Zaripov se dostal až před Ivannikova, který už byl na zemi a stačilo ho jen přehodit, Zaripovovi se to nepovedlo, místo toho nahrál do skrumáže před bránou, žádný z jeho spoluhráčů puk nezasáhl.
     
    39:21
    Platonov vypálil od modré. Ivannikov zasáhl. Commodore (VLD) poslal po odpískání k ledu jednoho z hráčů soupeře a oslabuje své mužstvo těsně před koncem druhé dvacetiminutovky.
     
    35:41
    Denis Platonov využil chyby v defenzívě a hnal se sám na Ivannikova. Domácího brankáře se snažil překonat střelou mezi betony, ovšem neuspěl.
     
    35:25
    Maleňkich (MET) poslal Gyngeho k ledu nečistě a odjíždí na trestnou lavici.
     
    32:32
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají potřetí v zápase do vedení. Richard Gynge vypálil z úhlu, Košečkin vyrazil jeho střelu pravým betonem pouze na hokejku dojíždějícího FELIXE SCHÜTZE, který neměl těžkou práci. Asistence. Richard Gynge
     
    24:16
    Ve druhé třetině mají hosté problémy s nedisciplinovaností. Dvě minuty za hru vysokou holí inkasoval Tim Brent (MET). Jedná se už o třetí trest Metallurgu během pěti minut.
     
    24:03
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí se těšili z vedení jen čtyři minuty. Nyní je opět vyrovnáno. Osala nahrával backhandem na MICHAILA JUNKOVA, který střelou z hranice levého kruhu vymetl všechny pavučiny Ivannikovy brány. Asistence: Oskar Osala.
     
    20:54
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Danou šancí domácí nepohrdli. Justin Hodgman nahodil kotouč před bránu na clonícího Bortnikova, od něhož se puk odrazil na volného ILJU ZUBOVA, který se do odkryté klece nemýlil. Asistence. Igor Bortnikov, Justin Hodgman,
     
    20:23
    A pozor! O sedm vteřin později vyhodil Chabarov kotouč z vlastního obranného pásma do hlediště a domácí mají obrovskou příležitost dostat se opět do vedení.
     
    20:16
    První přesilovou hru si na úvod druhé třetiny zahrají domácí hokejisté, Birjukov (MET) dostal dvě minuty za krosček.
     
    19:25
    Pořádně horké chvíle si prožili domácí hokejisté. První formace Magnitogorsku si opět hrála s obranou Admiralu jako kočka s myší. Zaripova vychytal Ivannikov, poté se činila i domácí obrana, která dobře blokovala střely.
     
    15:57
    Už třetí vyloučení domácího mužstva v zápase. Schütz (VLD) podrazil Mozjakina a nyní bude trnout na lavici hanby.
     
    13:17
    Ve velké příležitosti se ocitl domácí Stanislav Bočarov, ten se dostal k odraženému kotouči, svůj pokus však zahodil pomalou střelou do Košečkina.
     
    08:21
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Druhé oslabení se stává domácímu mužstvu osudným. Sergej Mozjakin našel milimetrově přesnou přihrávku na protější straně čekajícího DANISE ZARIPOVA, Ivannikov se proti jeho střele nestačil přesunout a je vyrovnáno. Asistence: Sergej Mozjakin, Jan Kovář.
     
    07:46
    Sotva opustil trestnou lavici jeden domácí hráč, odjíždí tam další, Justin Hodgman (VLD) se ke kotouči dostal jen za cenu faulu a dostává za to dvě minuty.
     
    05:26
    Domácí tlak alespoň na chvíli ustane. Alexej Ugarov (VLD) zaháčkoval Chabarova a jde si odpykat dvouminutový trest.
     
    03:55
    Snový start domácích hokejistů pokračuje. Bortnikov se dostal k odraženému kotouči, z mezikruží vypálil hodně jedovatě a Košečkin vytáhnul proti jeho ráně parádní zákrok lapačkou.
     
    02:15
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    To je pro domácí hokejisty začátek jako hrom! FELIX SCHÜTZ nahrával před bránu, kotouč se od od bruslí obou bránících hráčů Magnitogorsku odrazil na brusli Niclase Bergforse, od niž se puk dostal zpátky k německému útočníkovi, který kotouč doklepl do odkryté klece. Asistence. Niclas Bergfors, Richard Gynge.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 3. Schütz (Bergfors, Gynge), 21. Zubov (Bortnikov, Hodgman), 33. Schütz (Gynge), 86. Zubov (Bortnikov) – 9. Zaripov (Mozjakin, Kovář), 25. Junkov (Osala), 52. Lee (Zaripov, Kovář)


    Admiral Vladivostok: Ivannikov (Stelmach)- Pyett, Naumenkov, Antropov, Bortnikov, Commodore, Vorobjov, Ternavskij, Zemčjonok- Sokolov, Nikitěnko (C), Ugarov- Bergfors, Gynge, Schütz- Hodgman, Zubov, Kuzněcov, Barbašev, Drugov, Bočarov
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij)- Antipin, Birjukov, Chabarov, Těreščenko, Lee, Ibragimov, Maleňkich- Zaripov, Kovář, Mozjakin (C)- Brent, Pare, Kazjonov- Platonov, Kosov, Yunkov- Osala, Malinovskij, Shenfeld, Potěchin

    Rozhodčí: Bělov, Čerenkov- Morozov, Sazonov

    Diváci: 5000
    bahis siteleri