Winnipeg – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.) | Montreal – Boston 1:4 (kon.) | Colorado – Chicago 3:2 (kon.)
Calgary – Anaheim 7:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
1:4 (0:0, 0:3, 1:1)
Boston Bruins
Čtvrtek 13.03.2014, 00:40 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Velký závar v brankovišti Raska končí brankou Montrealu. Posledním, kdo se kotouče dotkl před brankovou čárou byl DAVID DESHARNAIS, jenž tak snižuje na rozdíl tří branek. Asistence: Max Pacioretty, Thomas Vanek.
     
    40:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    Obrana Montrealu zaspala a Boston přidává další branku. ZDENO CHÁRA se dostal ke střele z mezikruží a následně k dorážce vlastní střely, kdy z levého kruhu poslal kotouč do branky. Asistence: Patrice Bergeron, Brad Marchand.
     
    38:32
    Bruins právě vstřelili branku!
    Montreal ze svého tlaku snížení nezískal a hokejisté Bostonu udeřili z přečíslení. Iginla našel na vrcholu levého kruhu MILANA LUCICE, který střelou z první poslal kotouč mezi betony Budaje. Asistence: Jarome Iginla, David Krejčí.
     
    29:25
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston navyšuje své vedení na rozdíl dvou branek. Marchand našel z levého kruhu PATRICE BERGERONA, který střelou z mezikruží poslal kotouč za rozhozeného Budaje. Asistence: Brad Marchand, Matt Bartkowski.
     
    21:33
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se dostává do vedení. Před brankovištěm se dostal ke kotouči CARL SODERBERG a střelu k pravé tyčce poslal kotouč do branky. Bez asistence.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 43. Desharnais (Pacioretty, Vanek) – 22. Soderberg, 30. Bergeron (Marchand, Bartkowski), 39. Lucic (Iginla, Krejčí), 41. Chára (Bergeron, Marchand)


    Montreal Canadiens: Budaj (Tokarski) – Jemelin, Markov, Bouillon, Subban, Tinordi, Murray – Gallagher, Desharnais, Pacioretty – Gionta, Plekanec, Vanek – Briere, Eller, Galchenyuk – Moen, White, Prust
    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Meszároš, Chára, Boychuk, Bartkowski, Miller, Krug – Iginla, Krejčí, Lucic – Smith, Bergeron, Marchand – Soderberg, Kelly, Eriksson – Thornton, Campbell, Caron

    Rozhodčí: Hebert, Joannette – Barton, Cormier

    Diváci: 21 273
    bahis siteleri